Frisurer

9 Overraskende sorte mænd og drenge frisurer i 2018

Pin
Send
Share
Send


Det kan sagtens sagtes, at sorte folk frisurer altid er forskellige fra de fleste mennesker. De følger deres hårklipp på en helt anden måde, og dermed så mange nye frisyrtyper. Variationerne er ikke så meget men stadig er alle værd at nævne. Vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge en for dig selv, og få dig til at vælge den rigtige også. Alle disse ser godt ud uanset.

Bedste sorte mænd og drenge frisurer i 2018:

Lad os se på de top 9 sorte mænd og drenge frisurer med billeder.

1. Box Fade:

Hvis du leder efter sorte drenge haircuts, så er det det. Dette er den klassiske haircut, der består af at smalle ned den korte længde med rektangulær top. Hårklippets struktur afhænger af din stil, men det er tilrådeligt at holde den øverste kompakte med siderne små. Denne er stor som sorte mænds hårklipp også.

2. Afro Fade:

Dette er en af ​​de mest behagelige frisurer til sort hår at vokse. Her er hårklippet ligner det af Box Fade med de koniske sider, men den øverste del er tilbage for at vokse uden problemer.

3. Kort del med fade:

Dette kan være en af ​​de mest perfekte sorte drengse frisurer eller de mest perfekte sorte mænds frisurer. Tanken er, at håret er adskilt med en delelinje, der virker som modeflair sammen med de barberede sider. Dette kunne have været en standard haircut hvis ikke for delelinjen, som tager det til et helt nyt niveau.

4. Pompadour:

Hvis du planlægger for sorte folk frisurer, så kig ikke længere. Denne pompadour vil rocke din verden. For det meste godt for folk der har lige hår, men kan være godt for hår, der har stramme krøller. Dette vil helt sikkert se meget slank og fantastisk.

5. Line-Up:

Dette er en af ​​de mest unikke sorte hårklippere. I stedet for at gå ved din normale hårlinie, vil det få dig til at gå på lige hår med nogle fine skarpe vinkler. Denne haircut ser speciel ud, men du skal holde den vedligeholdt ofte, ellers ville det samlede udseende blive spildt. Dette hårklipp viser dine øjne og øjenbryn mere.

6. Bølge:

Dette er faktisk en af ​​de bedste udseende sorte mandlige hårklipp. Hvis du har et tykt hår, er det for dig. Du skal bruge forskellige produkter og børster for at holde bølgek processen igangværende. At tale med barberingen vil afsløre flere tips og tricks om, hvordan man styrer bølgen. Virkelig ser cool ud.

7. Krøller med fade:

Hvis du tænker på black guy haircuts, så bør dette være din bedste mulighed. Nogle mennesker har krøller, der er løse og dermed sammen med underbud og falme, dette hårklipp vil se fantastisk ud. Det foreslås at lade krøllerne vokse alene og skabe deres egen unikke identitet.

8. Buzz Cut:

Buzz cut er en af ​​de mest berømte sorte hanlige frisurer. På den måde behøver du ikke beskæftige sig med noget hår. Det er lidt af lav vedligeholdelse, et højtydende haircut. Denne grundlæggende hårklipp vil gøre mere opmærksomhed mod dit ansigt og øjne.

9. Buzz Cut With Beard:

Dette er en slags sort mænds frisure. Her udføres samme buzz haircut, men nu skægget holdes fuldt ud, hvilket skaber et meget fantastisk og manligt udseende. Skæget holdes i tråd med håret, og derfor bliver du nødt til at bevare dem begge.

Efter at have set hele denne omfattende liste over forskellige haircuts, kan vi nemt konkludere, at hemmeligheden ved at have en god frisure afhænger alt af den person, der har frisøren. Derfor gør disse alle forskellige hårklippninger dig til at se anderledes ud på deres egen måde.

Pin
Send
Share
Send