Frisurer

25 Bedste Fringe Frisurer Med Billeder For 2018

Pin
Send
Share
Send


Frynser er en vanskelig måde at tilføre glamour til frisure og overordnede udseende. Ethvert haircut kan gives et andet udseende, da der er fantastiske måder at tilføje frynser på. Det eneste du skal være forsigtig med med frynser er, at dets skygge kan gøre dine øjne og ansigt ser mørke ud, så et klogt valg er nødvendigt. Desuden handler hele udseendet om, hvordan det skæres og bæres, så bære udseendet med stor tillid. Du kan også tilføje højdepunkter og farver for at øge dybden af ​​udseendet af frynse frisurer.

Fantastiske Fringe Frisurer For Kvinde Med Billeder:

Givet er de mest populære frynse frisurer sammen med billeder, der oftest ligner ideer og også passer godt for de fleste kvinder og piger også.

1. Wispy Fringe Frisure:

Også kaldet mini side fejet frisyre, denne stil er til dem, der har meget volumen i håret. Frynsen er skilt sidelæns med det meste af håret på den ene side. Den meget lille del af frynsen på den anden side giver et meget følsomt udseende. Dette er en af ​​de enkleste fringes frisurer til kvinder med mellemhår.

2. Blunt Fringe Frisure:

Disse frynser har været i trend i lang tid. Frynsen holdes længe indtil øjenbrynene. Dette dækker normalt hele panden og giver et voluminøst udseende til håret. Det er egnet til dem med en bredere pande. Det ser også bedre på lige hår. Dette er en af ​​de perfekte frynse frisurer til firkantet ansigt med mellemstore hår kvinder.

Se mere: Hættede lagede hårklipp

3. Long Fringe:

Denne frynse frisure ser super sexet sammen med den bløde side fejede lange frynser. Disse er lange nok til at tilføje glammen med panden og er lavet af nogle få tråde giver kun ansigtet et blødt udseende. Det ser bedre ud med kort hår.

4. Choppy Fringe:

For meget kort hårlængde ser disse hakket frynser frisure ud søde ud. Fringerne er hakket ujævnt og tilføjer et lille volumen til håret, og ujævnhederne giver et meget blødt blik til ansigtet. Det er ikke kun lavet med kort hår, men mellemlang og langt hår kan også laves sammen med disse stilfulde frynser.

5. Side fejet frynser:

Denne stil er nem at gøre og vedligeholde og ser meget trendy ud. Det er egnet til et afslappet udseende, når de samles med åbent hår eller kan gives et klassisk formelt udseende med en høj eller lav bolle. Da hele bang er på den ene side, er der meget volumen tilsat til håret. Du kan vedtage denne type frynse frisurer til runde ansigtsform kvinder med mellemlangt hår.

6. Bølget Fringe Frisure:

Frisuren er en afslappet en med en rodet hestehale til et bølget hår. Denne frynse frisure look bliver trendy med den ensidige lange bangs. Da håret er bølget, gør selv det lille brag det så stort og tilføjer hoppe til håret.

Se mere: Barbie frisurer

7. Asymmetrisk Fringe Haircut:

Denne type hår frynser er helt smukke i udseende og forlængende også. Udseendet er en kombination af stil og glamour. Det er beregnet til lige hår og dragter godt på lange ansigter. Bangs er ujævn, der gemmer ansigtets overordnede længde. Kombineret med korte blunter i dette look er det overordnede udseende som en popstjerne.

Se mere: Vintage Frisure Billeder

8. Komplette frynser:

Det er en af ​​de vidunderlige frynse frisurer til piger med langt hår og lang ovalt ansigtsform. Hele frisure er en kombination af forskellige længder af frynser. Du kan se korte frynser på panden kombineret med et bølget sidevog og lange frynser langs kinderne. Det giver stort volumen til håret og tilføjer til sin bølgete tekstur.

9. Parted Fringes:

For et firkantet formet ansigt er denne frisure god til at skjule bredden. Frynserne giver et smalt udseende til den øvre halvdel af ansigtet på grund af den fine skillevæg. Da håret har så meget volumen naturligt, behøver det ikke at være lavt tørret for yderligere volumen.

10. Panden dækker frynser:

Vi ser Felicity Jones her iført en stilfuld frynse frisyre til piger. Fringerne er retvinklede, og de krydser alle på tværs af panden på en diagonal måde, hvilket gør hendes runde ansigt til at virke længere. Disse bangs sigter normalt på at forlade dig tilfredshed med forskellen i dine ansigtsegenskaber ved udgangen, bortset fra at forbedre din feminine side nemt og med en ren grad af innovation.

11. Deep Parting Fringe:

Den frynserede frisure, du ser her, er ligefrem klassisk fra alle vinkler og er aldrig ude af mode. Det er meget stilfuldt, og hvis du har en bob i det væsentlige, kan du klare det sammen med disse bragter for at gøre det til en anden stil helt. Ligegyldigt hvad dit ansigt er, vil denne frynde fungere fint, for du giver dig håret længden af ​​din kraveben.

12. Skrå Fringe Frisure:

Når du leder efter frisurer med frynser, så tag et tip fra Bella Heath cote her. Hun er helt fan og elsker at dyrke både vandrette og diagonale panser, som hun engang nævnte i et interview. Så hvis du har et firkantet ansigt, ville en lang sidekant som denne være vores stærke anbefaling. Forsig ikke din hårlængde, da det kun ser godt ud med langt hår.

Se mere: Smukke Frisurer til Piger

13. Parted Fringe Updo:

Når du vil have frynse frisurer til langt hår, vil denne frisure virke til din fordel. Mens denne updo kan få dig til at se ældre ud, er det måske ikke lige så dårligt, hvis du lader det være legeligt. Christina Hendricks her har et puffed look med et kobberrødt farvet hår. Hvad der virker i hendes favør er det overordnede frynse bang, der gør hende til at se mere modent og hendes ansigt længere end normalt.

14. Øjenbryn, der dækker frynser:

Med denne frynse frisure ser vi et meget blødt udseende, der er sportet af Model Edie Campbell. Hun ser lige smukke ud med sit mørke hår og langt ansigt. Hendes ansigt er skarpt og hun vælger at bære frynser sådan her ganske ofte. Det gør hendes ansigt ser lettere ud og holder det meste skjult, og øger øjnene mere i stedet for hele ansigtet.

15. Edgy Pixie Fringe:

Halle Berry har rocket disse tilfældige frynse frisurer med kort hår siden for evigt og her er en anden forekomst af det. Hvis du har tykt hår, kan du se nogensinde sød og edgy. Ansigtsegenskaberne behøver ikke at være en bestemt type, men du har brug for kort hår til at afholde dette udseende på den kølige måde. Du vil se, hvordan trådene passer perfekt sammen.

16. Rett kinesisk frisyre:

Nå, hvad ved du? Brunetter kan bogstaveligt talt rocke hver frisure lige så godt. Her har vi et glimt af Carly Rae Jepsen, der er så klassisk som altid med sine skarpe og lange tråde, der næsten når ned til øjenbrynene. Hendes hår holdes lige og panden er på punkt. Du skal rette dit hår, hvis dine er ikke helt ligesom denne frynser frisure.

17. Fringes With Ponytail:

Denne frynse frisyre passer til brunetter med en skøn hud, da hårets og ansigtets farve komplementerer hinanden for at bringe funktionerne skarpt ud. Selvom dit hår er lidt bølget, ikke forkert, kan du tilføje striber for at fremhæve dem og få dig til at se godt ud. Cristin Milioti her par hendes look med en hestehale, og mens hendes enkle, kan du vælge en anden, der ser godt ud på dig.

18. Høj Bun Med Skrå Fryn:

Det er kendt frisurer med frynser omfatter blunt bangs snoet vandret, indtil det krammer dit ansigt for et godt preg. Hvis du vælger dette som din vej til at gå, dækker denne stil det meste af din øvre pande. Sæt det til den ene side i stedet, så det er let for dine frynser at blande sig med lagene af tråde. Lette læber med en høj bolle tilføj til showet.

19. Pixie Style Bang:

Vi ved, vi ved det! Du skal tænke er der virkelig nogen frisure, som Jennifer Lawrence ikke kan rocke? Skidt fra hinanden, de blonde højdepunkter ser smukke ud på hende mere af en sortbrun kort pixie. Frynserne er vinklede, hvilket gør hendes look øget til et nyt interessant klassisk niveau. Dette er en af ​​de smukkeste frynse frisurer til runde ansigt piger med kort hår.

20. Fringe Haircuts For Bølget Hår:

Hvis dit hår ikke vil stoppe med at være naturligt krøllet, skal du vælge denne, som er lige så elskværdig og langstrakt. Frynserne er på håret af mellemlang længde, hvilket normalt er svært at style, fordi det er midt på de lange frisurer og for længe for de korte. Med denne ene tror vi, vi fandt dig en værdig løsning, der er slank og smart.

21. Underskæringer:

Dette er meget enkelt og nemt at gøre frynser hår klippet med kort hår. Denne smukke gelerede frynse frisyre til piger er ret trendy og dramatisk. De fleste skuespillerinder vælger denne korte beskåret look med frynser i disse dage. Ikke alene gør det dig mere klassisk, men gør også dit hår håndterbart.

22. Forlænget Fringe Hair Style:

Hvis du elsker at dit hår ligger på din pande, uanset årsagerne, har denne frisyre lige den længde, du vil elske. Fringerne dækker dine pande og efterlader en mystisk affære bagud for folk at fortsætte med at gætte. Dette ville være en af ​​de ideelle frynse frisurer til krøller med lange hår kvinder, der passer til alle typer funktioner og fester.

23. Langt bølget hår med frynser:

Det er unødvendigt at sige, at Naomi Campbell ser sit bedste selv som sædvanligt med buehalsen, at hun er sportslig. Det er virkelig smigrende hendes ansigt, og kindbenene ser højere ud og bedre på grund af frisuren. Hendes ansigt ser grasiøst ud og appellerer i øjnene på grund af frynserne foran.

24. Side Fringe Curls:

Når du vil have en frynse frisyre til langt hår, vil denne gøre dig til at se godt ud med det samme. Det er klassisk, lige moden og får dig til at se ældre ud end din alder, hvis det er det du søger.

25. Front Bangs Fringe Frisure:

Dette er en af ​​de fineste frynsehårede frisurer til langt ansigt med mellemhår, som er simpelt super på kvinder. Hvis du er dronningen af ​​usædvanlig, er det i tide overrasket alle med en normal frynse frisyre. Intet vil bringe den gamle chic dig mere end denne frisure, der slutter vores liste.

Fringes går aldrig ud af mode og kan være en stilfuld nødvendighed, hvis du har skarpt hår eller en bred pande. Disse kan kombineres med mange frisurer for at tilføje gnist til det overordnede udseende.

Se videoen: Langt hår med pandehår (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send