Skønhed og mode

15 bedste og nyeste runde ure med billeder

Pin
Send
Share
Send


Har du planer om at tilføje lidt ekstra flair og pop til din stue, spisestue eller endda dit soveværelse? Runde ure er en perfekt måde at tilføje en masse stil og modernitet til dit kedelige liv. De hjælper dig ikke kun med at holde styr på tiden, men også hjælpe dig med at få en masse opmærksomhed, især når du byder gæsterne velkommen i dit hus.

Bedste runde ure med billeder:

Så uden yderligere ado, lad os tjekke nogle af de bedste muligheder, du kan få lige nu.

1. Skandinavisk Sort og Rose Guld Moderne Runde Ur:

Dette er et dejligt 12 "ikke-krydsende runde vægur lavet af hård rose guld færdigramme. Designet ser helt fantastisk ud, og det er helt lydløs, ikke-tickende teknologi, der undgår enhver form for distraktioner. Det er bevægelser af høj kvalitet, der garanterer præcis tid, og rygspidsen gør det nemt at hænge på vægge.

2. Naturlig Birch Håndlavet Moderne Runde Vægur:

Dette er et forholdsvis lille rundt vægmåling på kun 10 "i diameter. Dette smukke håndlavede ur består af ægte björkhår i USA. Det ser moderne og stilfuldt ud med lasergraverede tal. Det rene udseende gør det ideelt til stuer.

3. Omgivende Vejr Moderne Runde Vægur:

Denne 12 "runde vægur er en af ​​de mest teknologisk avancerede vægure, du kan finde. Denne runde ur er lavet af skinnende aluminium, og det er derfor helt radiostyret. Det synkroniserer automatisk tiden flere gange om dagen, og det er aldrig nødvendigt at nulstille og nøjagtigt til det andet. Den indeholder også en temperatursensor og fugtighedsføler for at overvåge dit miljø.

4. Moderne Runde Vægur:

Dette er et ret stort rundt vægklok, der måler 16 "i diameter. Det har store tal, der er lette at læse, frontglasdækslet, og rammen er fuldstændig lavet af ægte træ. Kvaliteten på Quartz Sweep Movement garanterer absolut præcis tid og helt stille miljø. Et must-have i dit køkken eller soveværelse.

5. Classic Modern Round Wall Clock:

Hvis du elsker enkle og elegante runde vægur, er det til dig. Dette er meget simpelt, rent, ultra moderne stil ser sort ur. Den runde metalramme er sort i farve, med letlæselige hvide accenter. Den kan nemt monteres på enhver væg og er 12 "i diameter. Stærkt anbefales til virksomhedskontorer.

6. Roman Round Wall Clock:

Indgraveret i romertal, denne ubehagelige 24 "jern ekstra store runde væg ur er sikker på at fange dig en vis opmærksomhed. Du vil ikke kun holde øje med tid, men også stil og mode. Denne kvalitet indretning vil være perfekt til ethvert værelse - være det levende, eller køkken eller soveværelse.

7. Flytteudstyr Moderne Runde Vægur:

Dette er et unikt stykke runde vægur, som alle burde eje. Målet med 12 "i diameter er hele fronten monteret med en rund pladeglas. Forsiden af ​​uret består af smukke udseende gear, der er uafhængige af tidsbevægelsen. Der er også en livlig rød anden hånd.

8. Ribbon Moderne Vægur:

Denne 12 "runde vægur er en af ​​en slags med sine sorte pulverlakerede stålbånd, der markerer timerne i dette moderne ur. Sølvhænderne gør det let at læse, og Quartz Clock Movement gør klokkeslættet præcist og uret vedligeholdelsesfrit.

9. Hvid Keramisk Moderne Vægur:

Dette 10 "lille hvide runde vægur er et kunstværk. Det er blødt hvidt porcelæn ansigt og gyldne hænder vil gøre det til at blande sig ind i dit værelse. Det har også Quartz-bevægelse og er helt stille. Et enkelt AA-batteri er nok til at holde det i gang.

10. Black Metal Moderne Vægur:

Dette minimalistiske moderne runde vægur er skabt af virkelige kunstnere i Cincinnati, Ohio. Fuldt skåret, malet, forberedt og samlet i USA. Udført i aluminium med pulverlakerede kanter, har uret lydløs kontinuerlig bevægelsesbaseret urmotor. Urens overflade har en halvglans finish, der nemt kan tørres af med en blød bomuldsstof og den kan nemt hænge på en væg.

11. Silke Moderne Runde Ur til Væg:

Denne silke overdimensionerede runde væg ur er virkelig lavet i Tyskland. Dette silke ur er lavet af silke af høj kvalitet, som også kan genbruges som en solid plastik. Uret indeholder også sort hvide hænder til den fremragende farvekoordinering. Dette skaber et indviklet, luftigt og iøjnefaldende design til alle. Perfekt til at blive givet som en gave til nogen.

12. Luksus Moderne Silent Non-Ticking Round Clock:

Denne smukke runde vægur er færdig i hård rose guldfarve, som skinner ud som et meget attraktivt design. Denne 12-tommer ur har høj kvalitet bevægelse for at give dig den mest præcise og mest præcise tid. Desuden hjælper den tavse ikke-tikker lydløse teknologi med at fjerne enhver form for distraktioner for brugeren. Her kommer det med en rygspikspille til let at hænge den på væggene.

13. Silent Metal Vægur:

Denne 12-tommer runde metal væg ur ser virkelig fantastisk ud i den blå farve og gør et godt dekorativt stykke i dit hjem. Uret kommer i stort antal og et anti-tågeglas, der gør det nemt at se tiden. Uret er udstyret med Quartz-bevægelse for præcis tidsfortælling og dets tavse, ingen tikkende drift sikrer en behagelig søvn og bedre arbejdsmiljø uden forstyrrelse.

14. 3D Moderne Runde Ur:

Dette er et meget flot udseende moderne runde vægur. Hvad skiller det fra hinanden, er dets minimalistiske og moderne stil med 3D-kapselformede linjer, der fungerer som timemarkører. Den unikke matchende grænse sammen med urens hænder og linjer hjælper uret til at give et meget kreativt tegneserie-stil illustrativt udseende. Uret er færdigt i mat uden glasdæksel.

15. Big Digit Moderne Moderne Vægur:

Dette er et super stort runde vægur med ekstruderende cifre, der markerer hver time. Det moderne og smarte design føles virkelig specielt og unikt. Uret er helt batteridrevet og vil være en god tilføjelse til din boligindretning. Det kan også tjene som en gave til dine kære.

Hvis du er meget lidenskabelig om stilfulde og moderne udseende runde ure, vil denne liste helt sikkert hjælpe dig med at vælge det bedste for dig selv og din familie. Vær sikker på, at hver af disse vil gøre hovedet omvendt og vil gøre dig værdsætter dem mere.

Se videoen: Meeting the Sultan of Brunei Inside the Royal Palace (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send