Skønhed og mode

De mange typer sunde salat opskrifter til at prøve hjemme

Pin
Send
Share
Send


Hvad er en bedre måde at få dine børn til at spise grønne? Eller måske selv de voksne? Nå, salatopskrifter er en god udvej! Men det skal være interessant, tiltalende og farverigt at få dem til selv at smag det. Salater er en skål med essentiel ernæring, du har absolut brug for for en strømforsynet dag fremad. Det kan være de enkle grøntsager, eller frugter eller nogle gange en blanding af veggies og kød med krydderier for at gøre det smager bedre. Det er typisk en kold skål, der er en blanding af rå eller kogte grøntsager. Nogle af dem kommer krydret med dressing eller olie. Nogle af dem kommer med kød og fisk eller andre sunde ingredienser lavet med milde urter. Nogle af disse salater kommer som en side med den regelmæssige skål, som du kan bestille som hovedretter. Disse er de enkleste kastede i olivenolie, der hovedsageligt er grønne bladgrøntsager.

Forskellige typer af sunde salat opskrifter:

Men det er tid, du dumper de almindelige kedelige salater og erstatter dem med nogle superinteressante salater, som du kan prøve. Tag et kig på, hvad vi taler om.

1. Classic Simple Salad:

Denne er normalt salat lavet af en enkelt slags grøntsag eller endda en frugt. Du kunne også gøre dette med en enkelt slags kød. Det smides i en dressing med en base, der kan have to ingredienser, som typisk bruges til garnering. Denne enkle salat har kun arugula, kirsebærtomater og oliven. Kirsebærtomaten er tilsat for at gøre det farverigt, samtidig med at man prøver at gøre det mere sunde.

2. Blandet salat:

Her er en lidt mere nærende salat, den blandede salat. Denne indeholder kold og rå mad, med grønne grøntsager som salat sammen med agurk og tomater til yderligere ernæring. De kastes også med skivede røde løg, ristede valnødder, for at gøre det mere crunchier. Garnér det med lidt ost, hvis du vil.

3. Komponeret salat:

Composed salat har et strejf af franske kulinariske smag i den. Normalt er hovedbestanddelen i en sammensat salat kød, sammen med nogle grøntsager arrangeret pænt på pladen og drizzled med nogle eddike. Det kan omfatte gulerødder, tomater og tunfisk eller ansjos eller æg til kød. Det har lejlighedsvis ost, og det afhænger oftest af kokens personlige valg. Hovedattraktion er i de farverige ingredienser, der er æstetisk arrangeret på pladen.

4. Grøntsagssalat:

En grøntsagssalat er noget, der fylder, med sorter af grønne klædt i forfriskende strejf af smag. De bliver til tider knuste med tilsætning af valnødder og hørfrø. Nogle af grøntene som broccoli går godt med frugter. En typisk klassisk grøntsagssalat vil have salat, kirsebærtomater, oliven, ost, agurk, hingst og soltørrede tomater. De kan også indeholde en base af frugt eller korn, serveret koldt.

5. Frugtsalat:

En anden heltids favorit morgenmadskål eller simpelthen som dessert er frugtsalat. Frugtsalat som dessert leveres med en fløjl is og andre milde frugtfulde saucer. Som en morgenmadskål består den typisk af et lag af frugter som ananas, kiwi, jordbær, banan, appelsin, druer og blåbær. Dette er arrangeret i en sådan rækkefølge for at gøre farverne på frugterne mere fremtrædende. Nu bringe nogle citronsaft, brunt sukker, appelsinzest, appelsinjuice og citronskal til kogende over medium varme. Et par dråber vanilje essens vil bringe mere smag. Hæld denne fede sauce over frugterne. Dæk og køle det. Serveres koldt. Denne ideelle salat er fyldt med høj energi og meget mindre fedt.

6. Varm Salat:

Har du nogensinde hørt om en varm salat? Nå, en varm salat er en for de kølige vintre. Grøntsagerne kastes normalt i olivenolie, og kødet er grillet lidt. Nogle kokke bruger også røget laks og har kogt æg til at gå med det. Gederost med nogle urter og hvidløg anvendes til garnering. De fylder og på samme trøstende skål at spise.

7. Tossed Salad:

Tossed salat er for det meste grøntsagerne, hvor kødet gemmer sig mellem dem. Tomater, agurk, løg og gulerod går ind i det sammen med nogle lækre dressing. Normalt er dressingen en blanding af olie, eddike og sukker, der piskes godt, indtil sukkeret opløses. Denne dressing er normalt hældt over grønne. Den slags dressing kan dog variere fra person til person. Hvis du vælger at have noget krydderi, tilsættes urter og paprika. Grøntene af den kastede salat smides let i smør eller olie.

8. Bundet salat:

Bundet salater giver en pause fra din rutinemæssige grønne grøntsagsinddragelse til salaten. De er enten sammensat eller kastet, blandet med en tyk dressing. De sættes på plads ved hjælp af mayonnaise. Tunesalat, Pastasalat, Kartoffelsalat osv. Er nogle af de populære bundet salater. Ligesom navnet er de bundet og tykt samlet.

9. Bacon Salat:

Bacon salat, ligesom navnet, består af bacon sammen med et skarpt lag salat, toppet med lidt tyk dressing, der vil gå med salaten. For at give det en crunchier følelse, æsles kastes sammen med bønner og blade. Garnér med nogle nødder efter eget valg. Bacon er lidt grillet og påfyldning.

10. Ostesalat:

Hvis du har lyst på nogle ekstra doser ost, her er en klassisk grøntsagssalat. Typisk lægger alle de grønne grøntsager ind i det sammen med grillet ost på toppen. Bacon og croutoner tilsættes for at gøre det rig sammen med nogle creme og sort peber. For at give den en nutty smag, er parmesanost også sprinklet. Gå til cheddarosten, hvis du kan lide en buttery smag.

11. Kyllingesalat:

Elsker vi ikke alle en kyllingesalat når som helst? En rig kyllingesalat vil have nogle rosiner, nødder, nogle sæsonbetonede frugter også. Den klassiske kyllingesalat er dog lavet med kogt kylling, nogle hakket selleri og persille sammen med mayonnaise og yoghurt. Kyllingebrystene er pocheret som regel. Hele salat er tyk og fylder meget. Prøv en klassisk kyllingesalat hurtigt nok.

12. Grøn salat:

Ligesom navnet, handler grøn salat om grøntsagerne! Salat, agurk, blomme tomater, rødløg skåret til tynd, rødvin eddike, salt og peber og lidt dråbe olivenolie handler om den grønne salat. Det er ekstremt nærende og er en stærk morgenmad for folk i alle aldre. Du kan også tilføje nogle nødder for at gøre det knust.

13. Kornsallat:

Din salat er lige blevet crunchier med denne korn salat! De er som enhver anden salat, men er fyldt med fuldkorn, men de er fyldt med byg hvid, perle og sort hvedebær, olivenolie, nogle peber, rød quinoa, hvis du vil og lidt fetaost, hvis du vil. For at gøre det mere rig, kan æbleskiver tilføjes og klemmes lidt citron. Nå, nøglen er at betjene den med det samme. Gå kreativ med de korn, du kan lide.

14. Pastasalat:

Kan du lide lidt pasta med din salat? Nå, pasta salat er dybest set kogt pasta i italiensk dressing. Prøv cherrytomater, paprika og oliven. Det serveres typisk koldt og er lidt kastet. Det er perfekt picnic tage væk, der er garneret med milde urter, persille og oliven.

15. Pulssalat:

Pulssalat er en sund salat, der omfatter kikærter, nyrebønner, linser, brede bønner og tørrede ærter. De er en rig kilde til proteiner med meget lavt fedtindhold og kalorieindhold. I indisk stil er det toppet med nogle korianderblade, citronsaft og sort salt. Den blandes godt med frisk sort peber og serveres kold.

Salater er rig energi, der giver skåle, der er lette at lave og hurtige at tjene. De er protein rige og super energi fødevarer, du kan gøre. Du kan gøre dem til at være farverige eller smagfuldt, og kombinationerne er virkelig et personligt valg. Toppings og dressinger har en stor rolle at spille i smagen. Så binde dit forklæde og begynde at lave en smuk udseende salat denne sæson!

Pin
Send
Share
Send