Skønhed og mode

15 traditionelle guld halskæde design i 10 gram

Pin
Send
Share
Send


Indiske kvinder har en stor passion for guld smykker, især halskæder. De elsker at bære en række halskæder være specifikke for enhver lejlighed.

Bedste guld halskæde design i 10 gram:

Her er et par traditionelle guld halskæde designs i 10 gram, der viser sig at være trending i samfundet i øjeblikket,

1. Simple Blomster Guld Halskæde:

Dette er en enkel guld halskæde på 10 g med delikate blomster og blade mønstre. Det har et mehendi type design, der kan matche op med mehendi på ethvert bryllup. Denne vil være enkel måde at bære halskæde i letvægts mønster.

2. Tre Tier Chain Necklace:

En meget delikat tre tier kæde halskæde. Den har tre kæder af forskellig længde sammenføjet øverst. Du kan bære det almindeligt eller endda vedhæfte små vedhæng eller endda tilføje dit navn til kæden. Dette er en meget stilfuld og mod halskæde til at ledsage din vestlige outfit. Denne vil være godt valg altid til din regelmæssige brug.

3. Butterfly guld halskæde:

Dette er et udsøgt stykke guld halskæde. Den har en guldf Butterfly besat med en rød sten indlejret i en tyk guldkæde. Det har et forbløffende betagende udseende. Bare brug det til enhver lejlighed, og alle hoveder vil helt sikkert vende sig for at se på dig. Butterfly mønster giver catchy kig på denne halskæde.

4. Gypsy Guld Halskæde:

Dette er et unikt og smukt Gyspy halskæde. Dette er meget iøjnefaldende og går godt med vestlige tøj samt indiske tøj. Det er meget trendy og har et meget sofistikeret udseende. Det har en forgyldt metal frynse med kølige farvede sten. Dette giver bedre kig på halsen, piger, der elsker at prøve nyt mønster i halskæde samlinger, så få disse 10 gm guld halskæde designs til dit stilfulde udseende.

5. Rose Gold Halskæde:

Denne er en fascinerende Rose - 10 g guld halskæde. Den har et smukt udskåret rose guld vedhæng og bladene til den side dannende kæde. De indviklede designs giver det et magisk udseende. Rose mønster er den berømte blandt kvinder, så de damer, der elsker at bære dette, så få denne fra din mand på næste valentine.

6. Raani Haar:

Dette stykke er traditionelle smykker. I dag moderniseres dette traditionelle stykke til dagens kvinde. Et vedhæng med udsøgt meenakari arbejde på den ene side giver den traditionelle halskæde et moderne udseende. Denne 10 gram guld halskæde sæt er de perfekte smykker at prale dig til bryllupper og receptioner. Disse mænd er der, der ønsker at give en noget tung og rig halskæde til deres kone, så denne type halskæde mønster er den bedste måde at give hende på.

7. guld choker halskæde

Dette er et ultra-moderne smykke. Denne guld choker har et nytfanget design. Den er buet - almindelig på en halv side og indviklede mønstre på den anden. Talrige guldblomst tonet med farver hænges i centrum. Rødfarvet ædelsten giver et traditionelt og rigt kig på denne choker halskæde; du vil få disse en halskæde i 10 gram sikkert.

8. Lange Lakshmi Coin Guld Halskæde:

Et traditionelt stykke og en typisk sydindisk type smykker. Det har mange guldmønter med gudinde Lakshmi billede, der er sammen. Generelt brugt under bryllupper, giver dette sæt et guddommeligt udseende til den der bærer den. Denne type af 10 gram halskæde design vil være god samling til enhver festival og dette er den bedste halskæde til de kvinder, der ønsker at prøve syd indiske designer kollektioner i halskæde.

9. Guldkæde halskæde med Lakshmi vedhæng:

Dette er en lang guldkæde med en gudinde Lakshmi vedhæng. To smukke påfugle ved siden af ​​gudinden. Farverige sten på påfuglen giver det fængslende udseende. Dette smykke kan bruges til hjemmets funktioner eller pujas. Laxmi pendant vil være godt valg at gave til dit familiemedlem eller familie på festlige årstider.

10. Perle & Floret Guld Halskæde:

Dette er en meget enkel og lækker halskæde. En enkelt Rose blomst til den ene ende med en efterfølgende streng af perler. Det har et subtilt og yndefuldt udseende. Det kan også bruges til arrangementer på kontoret. Disse kvinder er optaget på deres kontorstid, og hvis de vil bruge noget som halskæde, så er denne en dejlig idé om 10 gram halskæde design.

Se mere: Guld halskæde design i 15 gram

11. Tynd Guldkæde med Leaf vedhæng:

Dette er en perfekt udøvende smykker en tynd lang guldkæde, der er fastgjort med to små kæder med guldblad vedhæng af en ring. Det kan bæres på jakkesæt under præsentationen.

12. Single Pearl Guld Halskæde:

Denne er en tynd og enkelt kort guldkæde med en enkelt mellemstor perle i midten. Den har et skrøbeligt, sprudlende udseende og et perfekt dagligt slid smykkestykke. Den kan parres med ørestikker med ørestikker eller en tynd langkædede ørering med en perle i enden.

Se mere: 30 Gram Guld Halskæde Design

13. Bullet vedhæng halskæde:

Hvis du er på udkig efter dit daglige slidguld halskæde under 10 gram samlinger så er dette en daglig slid smykkevare, som du helt sikkert vil lide. Dette er en tynd kæde med kuglestænger i slutningen. Et klædt til at dræbe udseende, når det passer til forretningsdragt.

14. Studded Choker Halskæde:

En tynd kæde med sten besat slidt stramt. Det kan bruges som kontorbeklædning såvel som til fest og aften sammen. Det har et værdigt udseende.

Se mere: 40 g guld halskæde

15. Snake Mønster Guld Halskæde:

Denne er de nyeste og trendy mønstre blandt den yngre generation. Dette er en tynd lang guld slange vedhæng, der er perfekt til aftenen at bære med din yndlings sorte kjole. Det giver en perfekt - "Rid dig ikke med" slags kig.

Halskæder er alle kvindernes passion - alle aldersgrupper. Det være sig gammelt, ungt eller endda et kollegium, der går i teenager, de synes ikke at glemme at bære deres foretrukne halskæde. De har forskellige valg, og deres valg er opfyldt af de forskellige mønstre og designs, der er tilgængelige i dag i 10 gm.

Pin
Send
Share
Send