Kost

7 måneders graviditet kost - hvilke fødevarer at spise og undgå

Pin
Send
Share
Send


Du går ind i graviditetens sidste trimester. Du har brug for en fuld bevisplan for slankekure for at sikre den perfekte ernæring af din kommende baby. Medicinske eksperter giver deres mening om sagen er, at det er obligatorisk at tage 460 kalorieindhold dagligt i ekstra basis for at føde en sund og egnet baby. Du bør også være opmærksom på accept og afvisning af fødevarerne i denne høje periode.

Hvad skal man spise: -

Magnesium beriget mad:

Et perfekt diæt diagram siger at absorbere 360 ​​mg til 400 mg magnesium om dagen. Specialiteten ved at tage magnesium ifølge 7. Måned Graviditet Diet Chartis at det er i stand til at opsuge det forbrugte calcium. Det gør også mindre muskelsammentrækning og tidlig smerte i arbejdet. Nogle relevante kilder er byg, havre, græskarfrø, mandler osv.

Protein og jern beriget mad:

Denne trimester er høj tid for anæmiangreb. Det forårsager på grund af hæmoglobinmangel i blod. Du skal tage sagen alvorligt om at forbruge jern i 7. måned af graviditets kost, fordi det forhindrer umodne blødninger af blodkar. 27 mg jernforbrug er dit daglige behov. Ris, bønner, forskellige frø, rødt kød er nogle almindelige kilder til protein og jern.

Se mere: Kost i 9. måned af graviditet

DHA beriget mad:

DHA er en bestanddel af fedtsyre. Det er det vigtigste krav til hjernens udvikling af din lille baby inde i dig. Det er meget obligatorisk at forbruge mindst 200 mg fedtsyre om en dag. Diagrammet for 7. måned af graviditetsdiet er fyldt med en sådan DHA-kilde som æg, frugtsaft, mælk mv.

Calcium berigede fødevarer:

Det er et af de vigtigste krav i tredje trimester af graviditet, da det hjælper med at konstruere skeletstrukturen på kommende baby og gøre knoglemarven stærk. Din anbefalede andel af kost i 7. måned af Graviditet bærer 1000 mg calcium som daglig mad. Nogle meget almindelige og overkommelige kilder er mælk, havre, yoghurt, laks etc.

Kalium berigede fødevarer:

Denne mineralske komponent styrer kroppens væsker, blodtryk, cellulære aktiviteter og muskelfunktioner. Den altid accepterede dosis af daglig indtagelse er 2000 mg om dagen under graviditeten. Kaliumkilderne på højt niveau er cantaloupe, korn, bananer, mælk, vandmelon, bælgplanter mv.

Folsyre beriget mad:

Folinsyre skal forbruge i forholdet 600 mg til 800 mg som daglig indtagelse. Det forhindrer stigningen i defekt i neurale udvikling af baby og konstruerer det perfekt. Det er en obligatorisk ingrediens for gravide dame i hele perioden, især i denne trimester. Kornafgrøder som collards, havre, planter, grøntsager, appelsiner, jordbær er nogle ikke-udskiftelige kilder til folsyre.

Vitamin C berigede fødevarer:

For at øge absorptionen af ​​forbrugt jern i perfekt proportioner i en gravid krop, er du tvunget til at tage vitamin C. Den daglige dosis er begrænset til 80 mg. Standardkilderne til C-vitamin er appelsin, broccoli, citron, grøn peber, meloner osv.

Fosfor beriget mad:

Fosfor hjælper med udvikling af skeletstruktur, kredsløbssystem og muskelsamlinger. Det er unødvendigt at sige, at en gravid kvinde skal forbruge fosfor i form af naturlige fødevarer med 800 til 1200 mg om dagen. De tilgængelige kilder er svampe, græskar, kød, collard greens osv.

Fiber beriget mad:

Forstoppelse kan forekomme i dette trin af trimester som følge af tung vægt, mindre aktivitet og ændring i hormonniveau. Du skal forbruge fiber beriget mad på daglig basis. Friske grøntsager, frugter, bælgfrugter og korn mv kan være en almindelig fiberkilde inden for rækkevidde. Du skal drikke masser af vand for at afbalancere vandindholdet i din krop, da fibrene bruges til at absorbere vand hurtigt fra tarmblæren.

Vitamin B6 beriget mad:

Det er en obligatorisk ingrediens i moderkroppen, som hjælper med metabolisme og fremskynder udviklingen af ​​neurale system og hjerne. En gravid kvinde får lov til at tage 2,2 af vitamin B6 hver dag. De fælles kilder er kikærter, bananer, kylling, kartoffel mv.

Se mere: 8th måned af graviditet kost diagram

Hvad man ikke skal spise: -

Fødevarer med natrium:

Et almindeligt symptom på hævelse og oppustethed kan forekomme i denne trimester. Du skal bruge masser af vand og væsker for at reducere denne effekt. Samt du bør reducere mængden af ​​natriumforbrug ved mad. Kort sagt bør du undgå konserves, saucer, chips, pickles, ketch ups og alle andre saltbaserede fødevarer.

Fed og krydret mad:

Halsbrand er resultatet af livmodervækst, som er alvorligt men almindeligt problem. For at undgå hjertesvigt og respektive ugunstige syndrom bør du undgå alle krydrede fødevarer, der er fede fedtindhold. Du bør ikke også holde din mave tom i længere tid. Du har også bedt om at tage let måltid i aftensmad.

Te og kaffe:

Koffeinindholdet i te og kaffe kan skabe en ubehagelig situation med forstoppelse for dig. Du bør holde væk fra disse madvaner fra dit daglige indtag for at sikre din sunde graviditet tredje trimester. Du kan også tage stor mængde vand ud over at tilpasse denne vane.

Junk Foods:

Disse slags forarbejdede fødevarer er mindre næringsstof og usundt for dig og din lille bugt, der vokser inde i dig. I stedet for at forbruge sådanne fødevarer fra markedet anbefales det at arrangere hjemmelavede fødevarer af samme ingrediens og samme smag. Ikke desto mindre bør du undgå overforbruget af disse fødevarer, selv om de er lavet af dit eget køkken.

Se mere: Kost i løbet af 2. måned af graviditeten

Alkohol og tobak:

Det er meget vigtigt at holde sig væk fra alkohol, ikke kun for denne sidste trimester, men også for hele varigheden af ​​graviditetstiden. Du må ikke forbruge tobak i form af rygning eller på anden måde. Dette gør din baby sund og stærkere på tidspunktet for fødslen.

Kost er den vigtigste faktor for dig og din baby på graviditeten. Det kan ikke ændres for enhver pris for bedre sundhed og ernæring af din baby. Sammen med at opretholde dette slankekort skal du fortsætte med at udøve forskellige øvelser, yoga, svømning, gå bare for at forhindre overskydende gevinst og gøre dig pasform og energisk for levering.

Pin
Send
Share
Send