Frisurer

9 Seneste Preppy frisurer til kvinder og mænd til at prøve i 2018

Pin
Send
Share
Send


Spekulerer på, hvorfor det kun er kvinder, der tager sig af deres hår og frisør ?? Så er du forkert, denne artikel peger på top 9 Preppy frisurer, der nævner om fyre, har en ren og velkammet frisør, som gør piger til at blive vanvittige. Drenge og mænd, der kan lide godt kæmmet, rent står op på denne frisure er den ene. Piger og damer, der har langt hår, såvel som kort hår, så prøv denne listede preppy frisure, der passer godt med formelle skoleklæder eller kontorklæder samt afslappet tøj.

Bedste Preppy Frisurer til kvinder og mænd:

Lad os tage et hurtigt kig på top 9 nyeste preppy frisurer for at få et nyt og moderne udseende til denne sæson.

1. Ivy League Preppy Haircut:

Guys der kan lide den rene kæmmede og rene barbering, så for dem er denne Ivy League preppy haircut en egnet frisyre. Denne haircut har en lav cut stil, der gør det til at ligne en typisk sommerfrisure.

2. Preppy Frisure for kort hår til en pige:

Denne frisure er en simpel såvel som stilfuld haircut, som passer godt til skolens piger også for damer, der er optaget og ikke har tilstrækkelig tid til at opretholde langt hår. Denne haircut har det forreste lange trin skåret og mindsker tilbage med mindre hår.

3. Preppy Frisure for langt hår:

Denne type pige frisure, som det meste af skolen går eleverne gerne har, på grund af sin enkle og let at binde håret. Denne frisure kræver ikke meget kæmning, det har dette rodet udseende. Håret er samlet og bundet som en sidepony.

4. Side del Preppy Frisure for mænd:

Denne type side-del frisyre til fyre er den mest almindeligt set frisør blandt schoolboys såvel som universitetsdeltagende fyre. Denne frisure, hvor sidedel er taget enten til venstre eller højre og den anden side af frisure har minimal hår i forhold til den modsatte side.

5. Fringe Frisure for mænd:

Denne haircut til drenge er populær blandt unge teenage fyre, da mange filmstjerner har brugt disse typer. Denne type hårklipp er afskåret i midten, hvilket giver preppy drengene frisurer med pigge. De to sider ligner både gardin, der falder på siderne.

6. Curled Preppy Frisure:

Denne type frisyre passer næsten alle typer hårtekstur, men ikke for det helt krøllede hår. Denne frisure har også en sideskille og den side del af håret krøller med underkutt. Dette giver det krøllede hår udseende.

7. Wavy Preppy Frisure:

Denne type krøllet frisør er blevet mest populær frisør blandt unge teenagestuderes samt middelaldrende damer. Denne frisure passer godt til kort hår, da skudt hår kan portræt krøllene mere fremtrædende.

8. Spike Preppy Frisure:

Spikes er den næste populære frisør blandt skolegutter til middelaldrende mænd. Denne stil af haircut er enkel at skabe af sig selv. Spikes haircut passer godt til kort hår med mindre højde. Hair Gel påføres og håret kæmes opad for at opnå pigge.

9. Preppy Summer Short Haircut:

Kort haircut passer godt for alle mænd, idet det er den bedste beslutning at tage dette som en fordel ved at bruge kort hår som sommerhårning. Den forreste del af frisuren har den krumme frisør og den bageste del er trimmet godt, hvilket reducerer hårets længde.

Den preppy frisure er absolut en ren og posh udseende besvær, hvilket ikke betyder at man skal eje en Yacht eller et dyrt hus i Monaco. Det er den måde, hvorpå man kan bære dem midt i levestandarden. Prøv nogle preppy frisure og få det rige udseende.

Pin
Send
Share
Send