Frisurer

Top 9 frisurer til piger med langt hår

Pin
Send
Share
Send


Piger med langt hår kan gøre en række stilfulde udseende. Hvis sektionerne er lange, kan de laves i bølger, krøller og også i pony. Disse kan være sport til fester og også til regelmæssigt college slid.

Nedenfor er de øverste 9 frisurer til piger med langt hår, som en person absolut bør prøve.

Simple og enkle frisurer til piger med langt hår med billeder:

1. Messy Curls:

Dette er et fest udseende, der kan gøres med en rund børste og lidt varme. Hvis der er produktopbygning, kan det være nyttigt at holde udseendet i form længere.

2. Low Back Pony:

Dette er en meget stilfuld getup til fester og diskoteker. Dette kan også bruges til familie lejligheder. Dette er også et meget almindeligt slidt udseende med Salwar dragter og lehengas.

Se mere:Bedste hårklipp for langt bølget hår

3. Slank sideparti Look:

Dette kan gøres med noget serum og vand fra en sprøjteflaske. Derefter kan dette rettes ud med et glatjern. Dette er nemt at sporte med en række antrekk fra traditionelle sarees og lehengas til ghagra cholis. Dette er også godt med t-shirts og funky disco outfits.

4. Twisted Tip Look:

Hvis en person ikke kan lide meget styling, kan de holde slankheden og derefter dreje spidserne med et rulleudstyr og varme. Nogle sprays kan bruges til at opretholde tipsene. Dette kan sportes regelmæssigt og er ret lavt ved vedligeholdelse.

5. Vandfald Braiding:

Dette er et populært udseende for de mennesker, der har tykke og lange længder af sektioner. Disse kan fremstilles i udrullede sektioner og anvendes med lidt tyggegummi eller spray. Derefter kan sektioner fra enhver side gøres til en normal plettering, når plettering sker, er nogle sektioner taget ud og disse er lavet til at hænge løs. Dette giver indtryk af vandfald, og dette ser meget stilfuldt ud. Dette kan bæres med næsten enhver form for tøj. Denne klæde kan bæres med Maangtika i midten for at få dette til at se traditionelt ud, og det kan også bæres af andre funky t shirts til college piger.

Se mere: Formelle frisurer til langt hår

6. Messed Middle Parted Look:

Dette er populært og messet festklæde, der kan bæres af traditionelle sarees såvel som med andre tøj. Dette har en snitning, og derfor kan en Maangtika bæres i den sektion. De løse sider kan også klippes bagud for at holde sveden fri. Nogle tandkød kan bruges til at gøre udseendet blødt og knust. Vand fra en sprøjteflaske kan bruges til dette.

7. Choppy Disco Look:

Dette er et farvet udseende, der er ret populært og kan gøres med permanente eller midlertidige farveprøver. Denne pige frisure kan bæres til college og andre lejligheder samt med trditional salwar dragter og lehengas. Dette er også meget populært blandt berømtheder. Tipene kan hakket. Hvis sektionerne ikke er lige, kan disse gøres ved hjælp af et strygejern.

8. lange krøller:

Hvis længden er meget lang, kan sektionerne styles ved hjælp af nogle sprøjter. Dette er et meget almindeligt udført udseende og kan være sport af næsten alle mennesker. Dette er også godt for fester og diskoteker.

Se mere:Haircutter til langt ret hår

9. Gradueret Slank Langt Udseende:

Dette er et meget let at vedligeholde udseende. Dette kan sportes åbent eller dette kan klippes ind i en pony. Dette er også godt for fester. Dette kan let styles og bæres også hver dag for kollegium og arbejde.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send