Skønhed og mode

15 Awesome Rhythm Ure, du kan købe lige nu

Pin
Send
Share
Send


I dagens hektiske liv, hvor folk er bundet af masser af pligter og ansvar, hvad enten det er et skolebørn eller det er et kontor, der går i arbejde, er tiden blevet centrum af betydning. Som et resultat er konstant bevidsthed om tiden blevet behovet for timen. For at tjene dette formål har menneskeheden brugt ure og ure siden lang tid. Med tiden er de gamle klokker og rytmeklokke blevet udskiftet af de nye digitale ure og armbåndsure. Men der er stadig et sted for de gammeldags rytmeklokker i mange husstande som en nostalgisk faktor, der minder om søde minder fra fortiden.

Et Rhythm Clock er stort set et ur, der producerer en unik musikalsk tone i takt hver time. Således kender du tiden, og du nyder også den melodiske musik. Typen af ​​musikalsk tone adskiller sig afhængigt af rytmens urets stil.

Bedste Rhythm Ure med billeder:

Følgende er Top 15 Styles of Rhythm Clocks:

1. Rhythm Mantel Cocks:

Det er i dag svært at finde et stort hus med en pejs og en skorstensstruktur. Derfor ses mantelpieces sjældent. En Rhythm mantel ur tjener som en perfekt mantelpiece med sin mammut struktur. Der er en række Rhythm mantel ure, der har musik mekanisme baseret på kvarts system eller gøg system eller simpelt spiked cylinder system. Mantel ure kan også have pendul stil musik mekanisme.

2. Rhythm Vækkeur:

Normalt, når vi siger Rhythm-ur, forestiller vi os en rytme eller bordrytmeklokke, da disse er de almindelige versioner af et rytmeklokke. Men rytmeklokke findes også i en miniatureversion. Størrelsen svarer til et normalt digitalt vækkeur, men betjeningsmekanismen svarer til den for enhver anden rytmeklokke. Specialiteten af ​​et Rhythm vækkeur er, at alarmen i dette ur ringer i en unik ønskelig rytme.

3. Rhythm Quartz Clock:

Et kvarts ur er en relativt moderne teknologi infunderet med rytmeklokke. Kvartsur består af elektronisk gearet teknologi til regelmæssig tidsopdatering, og dermed et Rhythm Quartz Clock involverer produktion af musikalske rytmer elektronisk, som meddeler tid hver time eller halve time. Så hvis du vil have en nostalgisk ur option, men understøttet af en moderne teknologi, så er Quartz Rhythm Clock den vej at gå.

4. Rhythm Cuckoo Clock:

Siden gamle gange har Rhythm gøgklokken været den mest populære variant af Rhythm Clocks. Dette skyldes, at et Rhythm gøgur helt rammer den korte bag ideen om et rytm ur, hvor en miniaturefugl kommer ud ur uret hver time for at give besked om tid. Denne stil af ure har været en all-time favorit blandt alle ur elskere.

5. Small World Rhythm Clock:

Konventionelt er den ældste form af ure Rhythm musikalske ure. Det dækker alle typer af ure som gøgrytmeklokke, kvartsrytmeklokke, pendulrytmeklokke osv. Folk elsker at tilføje et musikalsk element til deres ure, og derfor er begrebet rytme magisk bevægelsesklokke indtaget, og i dag er der en bred vifte af det samme.

6. Rhythm Table Clock:

I dag står hvert årtusind over for vanskeligheder med at klare det travle daglige skema. Som et resultat er der behov for at have bestemte tidsforløb for hver dag til daglige aktiviteter, selv de daglige måltider. For at hjælpe dig med at klare disse tidspunkter, kan Rhythm Table Clocks være en praktisk mulighed. Disse ure kan placeres på dit spisebord og kan også skabe en behagelig atmosfære med de melodiske rytmer.

7. Rhythm Pendulum Clock:

Et Rhythm pendul ur er udstyret med et rundtformet metallisk pendulum suspenderet fra det oprindelige ur, som oscillerer hver time for at skabe lyd ud af den potentielle energi produceret i urets indre struktur på grund af pendulets kinetiske energi. Antallet af oscillationer ved pendulet er lig med tiden i timer, der skal meddeles.

8. Indisk Rhythm Clock:

Begrebet rytme ure har været ganske populært og favorit blandt indianere også. Desuden er rytmeklokke Indien også ønsket af udenlandsk befolkning, især dem, der er designet med indisk håndværk og materiale. Quartz og Gøgle-rytmeklokke er de mest berømte rytmeklokke i Indien.

9. Rhythm Digital Clock:

Den seneste udvikling i moderniseringen af ​​rytmeklokke er Rhythm Digital Clock. Med alle funktionerne i et normalt digitalt ur har det tilføjelser i form af musikalske meddelelser og giver dig også en digital alarmfacilitet, der ringer i en unik tone.

10. Rhythm Grandfather Clock:

En Rhythm Grandfather ur er et klassisk gammeldags stykke slutningen af ​​det 19. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Det eksisterede i en periode, hvor stort set alle vores bedstefædre eksisterede. Derfor er dette udelukkende en bedstefars foretrukne rytme ur stil.

11. Rhythm Quartz Vækkeur:

Rhythm Quartz vækkeuret er et urfolk fremstillet ur, som har funktionerne i et vækkeur samt et rytme ur. Det er baseret på Clock-mekanismen. Det betyder, at uret fungerer elektronisk.

12. Rhythm Clocks Costco:

Costco er en af ​​de største Engroshandelskæder i hele verden, der er baseret i USA, og tilbyder en række forbrugsvarer og dagligvarer. Costco har også et særskilt segment af ure, der tilbyder vægge, kvartsure, Rhythm-klokker Costco osv. Det tilbyder mange stilarter af rytmeklokke; fra den ældgamle pendul stil til den nyeste digitale rytme ur.

13. Seiko Rhythm Ure:

1960'erne så indførelsen af ​​Seiko Rhythm Clock, som viste sig for at være en game changer. Ikke alene havde den nye moderne melodier som timelytmen, men det havde også et køligt funky dial design. I 2000 kom Seiko også med det mest populære "animerede urskive" -design i rytmen uret, der så stort salg.

14. Citizen Rhythm Clock:

Grundlagt i 1930 af japanske og schweiziske investorer havde Citizen sin oprindelige registrering i Schweiz. Borgeren har et revolutionerende bidrag til at producere miljøvenlige ure. Det udviklede også den solbaserede Citizen rytme ur. Det udviklede senere også Q & Q Solar teknologi ure, der ikke engang krævede udskiftning af batteriet i løbet af sin levetid.

15. Beatles Rhythm Clock:

Rhythm-ure har udviklet sig langt og har moderniseret. Mens rytmen også har set en drastisk ændring fra enkle melodier til fængsomme komplekse melodier og den innovative gøg opkald. En sådan innovativ rytme introduceret i rytmeklokke var den legendariske "Beatles band" -musik, og uret blev kendt som Beatles-rytmen uret.

Således er du nu blevet bekendt med alle varianter af et Rhythm-ur. At være et klassisk hit fra det 19. og det tidlige 20. århundrede ur-segment, har disse stilklokker altid været et populært valg, især for nostalgi-kunderne.

Pin
Send
Share
Send