Skønhed og mode

9 Simple Snowflake Crafts For Kids And Adults

Pin
Send
Share
Send


Hej, har alle lyst til at lege med sne og snefnugerne, som er små, du kan lave sneboller og lege med dem, gør børn normalt det ved at lave sneboller og kaste i hinanden.

Bedste og nemme snowflake håndværk til børn og voksne:

Her er nogle gode snefnug håndværk, som du kan gøre for at holde som udstillingsstykke på dit hus, eller dekorere dit værelse med det, nogle top 9 snefnug håndværk er som følger.

1. Glitter Snowflake Craft:

Nå er snefnugene lidt skinnende, fordi isen så det skinner lidt, alt hvad du skal gøre er at tage en ispind og derefter stikke lidt bomuld i den i rund form. Du får et let snefnugskib for at lave en snefnug, du skal holde Popsicle-stokken i en stjerneform.

2. 3d papir snefnug håndværk:

For at lave papir 3d snefnug håndværk, skal du tage et hvidt ark papir et lygte, der kan foldes, så skal du folde det i en firkantet form skære det er en del i en trekant form derefter åbne firkanten og du har en smuk udskæring af papir snefnug håndværk.

3. Øreprop Snowflake:

Se, snefnug er som stjerner betyder der præsentation, for at lave en snefnug fra øreproppen skal du tage en bomuldsbold og derefter holde nogle øreknopper til det for at gøre det til et 3dsnowflakecraft, du kan hænge i dit værelse som en indretning.

4. Cotton Snowflake:

En god ting du kan lave til jul er bomulds snefnug alt du skal gøre er at tage et paparklip skære det i snefnugform, hvorefter du holder bomuld til det og lidt glitter, og du vil få snefnug håndværk til jul, du kan dekorere din Juletræ med.

5. Perle snefnug:

En god ting, du kan gøre, er at lave nøglering i form af snefnug, alt hvad du skal gøre er at tage nogle perler, så noget wire støbe det i form af snefnug, og læg derefter perlerne i den tråd, og du har en smuk snefnug perler håndværk.

6. Button Snowflake:

En anden stor snefnug håndværk til børn er simpelthen ved hjælp af knapper, tag et ark karton udskærer det i form af snefnug stav hvidt ark til det, så bare holde en smuk knap til den eller de glitrede knapper, dette kan læres til børn, som de kan holde i deres værelse.

Se mere: Forårskunst til børn og voksne

7. snefnug kage:

Bagning er en af ​​de meget gode tidsfordriv, og hvad en voksen kan gøre er at bage en kage og gøre en snefnug oven på det, bare lave en snefnugis og dække den med forskellige farver på sneflake, det er den meget gode snefnug håndværk til voksne.

8. kaffe filter snefnug:

Tja, hvert hus har et kaffefilter med det, så alt hvad du skal gøre er at male kaffefilteret blåt som en baggrund, så lim bare nogle små perler og pinde i form af snefnug, og du får den smukke snefnug kunst og håndværk at du kan holde i dit værelse.

Se mere: Summer Craft Ideas

9. Karton Snowflake Craft:

Der er mange gange, når du har noget pap tilbage i dit hus, hvad du kan gøre, er at skubbe kartonen i form af snefnug. Dette er en god sneflakskoncept, du kan indsætte den skimmel i et ark papir eller pap og endda male det.

Der er masser af snowflake håndværk ideer, som du kan anvende i dit liv for at få en smuk snefnug, som du kan holde som et show stykke eller du kan hænge det i dit værelse, med nogle lys i det.

Se mere: Vinter kunst og håndværk

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 34 DIY HOLIDAY CARDS FOR YOUR LOVED ONES (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send