Skønhed og mode

9 Bedste bryllupsrejse steder i Arunachal Pradesh med fotos

Pin
Send
Share
Send


Den nordøstlige del af Indien, Arunachal Pradesh har nogle af de smukkeste bryllupsrejse steder at tilbyde i indiske og i hele verden også. Der er nogle mind blowing hoteller tilbyder ekstravagant udsigt og den maleriske natur og kølige klima gør Arunachal Pradesh et af de bedste steder at besøge i indisk også. For dem der ikke ved det, er Arunachal Pradesh faktisk en af ​​de 29 stater i Republikken Indien. Denne artikel indeholder nogle af de bedste bryllupsrejse steder i Arunachal Pradesh, hvor du kan tage din kone til at tilbringe turen bryllupsrejse, du nogensinde har.

Bedste bryllupsrejsemål i Arunachal Pradesh med billeder:

1. Bomdila:

Dette er et af de smukkeste steder i staten og ligger vest for Kamend-distriktet. Man kan se de smukke områder af Himalaya herfra. Den smukke udsigt over denne region tiltrækker turister og par til at komme her og tilbringe lidt kvalitetstid, samtidig med at man oplever skønheden i moder naturen. Pladserne er placeret i en standardhøjde, og temperaturen i området varierer mellem 8 og 10 ° C.

2. Itanagar:

Dette er hovedstaden i Arunachal Pradesh og siges at være beliggende lige ved foden af ​​Himalaya. Man kan opleve nogle sind blæser synspunkter fra dette sted. Folk besøger generelt dette sted på grund af den naturlige skønhed og god mad også. Stedet har masser af aktiviteter at byde på til turist og er helt klart et af de bedste steder at tilbringe din bryllupsrejse i Arunachal Pradesh.

3. Øst Kameng:

Vil du vide om de bedste bryllupsrejse steder i Arunachal Pradesh? Her er et vidunderligt sted at besøge, Øst Kameng. Dette er den ultimative bryllupsrejse stedet i arunachal pradesh for folk. Det er også en af ​​de største distrikter i Arunachal Pradesh. Stedet sportsrige kulturelle festivaler. Der er en høj åndelig betydning af dette sted. Lokalbefolkningen på dette sted udfører generelt landbrugsaktiviteter.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Gujarat

4. Dibang Valley:

Hvis du nogensinde har besøgt Bomdila, så vil du vide om dette sted. Dibang Valley er en malerisk sport beliggende mellem Bomdila og Tawang. Stedet tiltrækker folk fra hele verden. Stedet er kendt for sin indre skønhed og har også en rig kulturarv. Man kan se en række usædvanlige pattedyr på dette sted. Mange fotografer besøger også dette sted for at klikke på billeder eller sjældne og uddøde fugle, der er ret almindelige her.

5. Ziro Valley:

Dalen er mere af en by, hvor turist kommer fra hvert hjørne af kloden. Folk fra alle dele af Indien kommer også her. Hvis du leder efter bryllupsrejse destinationer i Arunachal Pradesh, så er dette stedet at besøge for søde par. Den naturlige skønhed af dette sted vil forbløffe dig, og det skuffer dig aldrig.

6. sammen med:

Har du brug for nogle bryllupsrejse steder i Arunachal Pradesh? Langs er et af de smukkeste steder i arunachal pradesh i det nordøstlige Indien. Stedet er fyldt med smukke seværdigheder, og det er dybest set en by, hvor du kan finde og købe masser af lokale ting og håndlavet smukt udstyr. Langbroen er et af de bedste steder at se her.

Se mere: Gujarat Bryllupsrejse Steder

7. West Kameng:

Ligesom East Kameng-delen af ​​Arunachal Pradesh er West Kameng-delen også temmelig populær. En masse par foretrækker dette sted for at tilbringe deres bryllupsrejse. Stedet er fyldt med naturlig skønhed, og man kan let gå tabt i skønhedens skyer, da stedet er placeret i forhøjet højde. Det betragtes som en af ​​de smukkeste distrikter i Arunachal Pradesh.

8. Dirang:

Dirang er et vidunderligt sted at tilbringe dig bryllupsrejse i Arunachal pradesh. Hvis du leder efter nogle af de bedste bryllupsrejser i Arunachal Pradesh, så vil Dirang sige velkommen til at tilbringe den bedste tid for dig med fantastisk atmosfære.

9. Roing:

Sidst men ikke mindst er Roing også en vidunderlig bryllupsrejseplads i Arunachal Pradesh. Stedet ligger i en afstand af næsten 11 km fra Tezu. Den er fuld af vandfald, som er så seje og giver romantisk stemning.

Se mere: Bryllupsrejse steder i Andhra Pradesh

Se videoen: DET SMUKKESTE STED JEG HAR SET. USA #4 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send