Skønhed og mode

Top 9 TRESemme Dry Shampoos

Pin
Send
Share
Send


Hver morgen mellem hekticrushen for at pakke morgenmad på farten og for at vælge det perfekte tøj har vi ofte gået glip af mange nødvendige brusere, hvilket gør vores hår klæbrig og rystet op, ligesom en fugls rodne rede. Og igennem hele løbet af dagen samler vores hår alle forurenings-, støv- og svedpartiklerne, og i slutningen af ​​dagen er vi forsynet med andet end kedeligt døende hår. Men du kan nu lægge denne bekymring forbi dig, da det nyeste kommercielle marked nu har produceret tør shampoo. I modsætning til den sædvanlige cremeformige væskekonsistens er disse shampoo tilgængelige i pulver- eller hårsprayform, som bare skal påføres håret og uden at vaske udblæsning eller stil, du kan nu sporte shampooet hår, duftende og frisk uden at tabe på din stil.

Tresemme er et fremragende mærke til hårprodukter. Det giver rimelige og kvalitetsvarer til sine kunder. Dette mærke bliver fremtrædende trin for trin på grund af deres storslåede hårplejeprodukter og klart de rimelige omkostninger. I dag vil jeg nævne de bedste 8 Tresemme shampooer, som er en absolut nødvendighed. Hvis du ikke har forsøgt deres shampoo endnu, så forsøg og jeg er sikker på, at du vil gaga med resultaterne.

1. Tresemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

Tresemme Fresh Start Volumizing Shampoo er i form af hårspray, der integrerer mineralske ler og citrusfrugtpartikler, der genopliver og opfrisker dit kedelige morgenhår, mens den lette vægtspray shampoo efterlader en let citrus aroma i dit hår.

Pris: Rs. 2,413.00

2. Tresseme Fresh Start Basic Care Dry Shampoo:

Den grundlæggende pleje tør shampoo fra Tresemme vil strippe dit hår af den resterende kosmetiske opbygning, herunder olie og snavspartikler fra ugen før, da det blander godheden af ​​vitamin B12 og keratin-aktivister for at tvinge ud snavset, mens du genopfruter dine hårstrenger for at give dig et frisk shampooed hår look.

Pris: Rs. 1,139.00

3,5 ud af 5 stjerner

3. Tresemme Fresh Start Tør Shampoo Udjævning:

Tresemme's friskstart tør shampoo bruger en speciel sammensætning af silkeproteiner, der vil forlænge hårets glathed, der forlader dit hår satin blødt, mens vitamin H i shampoo vil nærme og opfriske dit hår til en frisk ny morgen look, eliminere lugt på gået.

Pris: Rs. 1,363.00

2,0 ud af 5 stjerner

4. Tresemme Fresh Start Renovering af tør shampoo:

Få salon som hår med bare en spray, da Tresemmes fornyende tør shampoo bruger mineralske lerpartikler, der genopfrisker og forynder UN-shampooet kedeligt og klæbrig hår, der gør din livløse masse til en levende, flawless salon professionel udblæsning.

Se mere: Shikakai Shampoo

5. Tresemme Instant Opdater Waterless Foam Shampoo:

En blanding af aloe og citrusekstrakter, den øjeblikkelige genopfriske vandfri skum tør shampoo fra Tresemme vil rense og rydde dit hår af mulige produktopbygning og snavskager, mens heksebaseret er en naturlig astringent vil suge over overflødige naturlige olier for at holde dit hår frisk og let.

3,8 ud af 5 stjerner
Rs. 4,412.00

6. Tresemme Fresh Start Farvepleje Dry Shampoo:

En speciel behandling til det farvet behandlede farvede hår. Farvepleje tør shampoo vil forlade dit hovedlys og forfriskes, mens du behandler dit kemisk farvede hår, hvilket gør det blødere og skinnere uden at falme det mulige farvestof fra dit hår og alt dette uden at du skal bruge den traditionelle shampoo metode i den travle morgen.

Se mere: Selsun Blue Shampoo

7. Tresemme Translucent Dry Shampoo:

Tresemmes translucente tør shampoo er meget ligesom enhver anden rensende shampoo, men denne gang omfatter twistet kun et skud af sprøjt her og der, da denne tørre shampoo styrker snavs og forureningspartikler fra hovedet, der giver dit hoved følelsen frisk og genoplivet.

3/5 stjerner

8. Tresemme Instant Refresh Cleansing Dry Shampoo:

Den øjeblikkelige rense tør shampoo af Tresemme beder dig om at sprøjte nogle få på hovedet og kammere gennem det grundigt for en frisk klar lette vægt shampoo uden at skulle vaske dit hår. Rydder dit hoved af rester af restprodukter og olier, vil denne shampoo forlade dig hovedet let og frisk.

9. TRESemmé tør shampoo, frisk og ren:

Gå ikke glip af dit friske udseende ved at bruge TRESemmé Dry Shampoo, Fresh & Clean. Det er infunderet med vitamin B12, og der er ingen synlige rester, når du bruger dette produkt. Dette giver din fornemmelse ren og ildelugtende frisk.

Pris: $ 24,51

Selv når dit hår ikke er friskvasket, med sortimentet af tør shampoo fra TRESemmé, kan du omgående forvandle din slap og glans, der mangler hår til smukt hår. Den vægtløse formel i disse shampooer er infunderet med vitamin B12 og keratin, efterlader dit hår ser rent og sundt ud.

Brug TRESemmé som dit hemmelige våben til glorøst stil på hår uden hårvaskedage!

Se mere: Selsun Shampoo

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 6 Best Drugstore Dry Shampoos Under $6 + 1 Worst (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send