Skønhed og mode

Top 10 Australien Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Lad os gå ned under, og dermed mener vi til Australien denne gang. Landet af outback landskaber, kænguruer, øl og den berømte Bondi Beach, Australien har så meget at byde på. Det er et land, hvor mangfoldighed og respekt for alt og enhver form for liv har stor betydning. Ikke underligt, at nationen vokser hurtigt i spring og grænser og på tværs af alle sektorer. Turisme er af største betydning her, og folk fra hele verden kommer til at nyde de seværdigheder, lyde, kulturelle aspekter og natteliv i Australien.

Landet er et meget interessant sted at være på, og der er så meget at se og gøre, hvilket gør en tur til kænguruernes land og hjemmet til aboriginerne en halvbagt bøf! Lige fra fastlandet til øen, fra ørkenerne til det vilde liv, byens natteliv og den travle, skarpe dagtid er der enestående i næsten alt det menneskelige sanser fancy og fange. Fascinerende og storslået som det er, Australien er helt sikkert et sted, hvor du gerne vil selv slå sig ned en dag.

Australierne er naturligvis varme og venlige, og de vil gerne vise dig rundt, hænge ud med dig og tage dig til steder, der også er hyggelige og charmerende. Men hvis du gerne vil være alene og tjekke landet, er her nogle af de favoritter, vi har til dig. Derfor læs venligst og vær godt informeret om det samme.

Top spots: -

Sydney:

En af de mest befolket, største og meget alsidige byer i Australien, Sydney er et interessant sted at være på. Husk, det berømte Sydney operahus er her, og det er designet af den velkendte John Utzon, der er af dansk oprindelse. Som turist vil du få lov til at tjekke forsiden og baggrunden af ​​landemærket. Når du er færdig med operahuset, til højre og venstre vil du finde andre steder af interesse, som f.eks. Harbor Highlight krydstogter, Hunter Valley Vingårde og den berømte Darling havn, der huser det bedste marine liv, Jenolan huler og mere .

Perth:

Gå til Perth og nyd det bedste fra denne hot spot denne gang. Umiddelbart fra sightseeing i byen, dyreliv og aqua sjovt til mange eventyrlystne tilbud, der ville holde dig hooked hele vejen igennem din rejse, ville Perth aldrig skuffe dig. Hvad du bør tjekke ud i denne by er den berømte Perth Zoo, den velkendte Stirling Gardens, Perth Mint, Lake Monger, det berømte Art Gallery of Western Australia, det velkendte Western Australian Museum, den dejlige koncertsal, den travlt kulturcenter og den berygtede "HANS MAJESTERSTE TEATER" også.

Tasmanien:

Tasmanien er et hot spot for dig at tage en pause på, især fra byens liv og travlhed. Dette er et sted, der er bedst til ferie, vildmark og natur. Lige fra den fantastiske og dybe rodede historie til kultur, vil du elske at være de bedste strande og de majestætiske bjerge, selv de hellige laguner, betagende flora og fauna og de uforgivelige terræn. Så hvis du skønner livet på alle dets vilde måder, er Tasmanien det rette sted at være

Se mere: Steder at besøge i Dubai

Fraser Island:

Fraser er. Et af de bedste steder at være og er også den største sandy ø i verden. Kald det en skjult kiggeri med natursti, øen er hjemsted for masser af dyreliv og truede arter. Lige fra dingos til vilde hunde, fisk og meget mere, er det denne ø, der har det hele. Strandene er et paradis for at være på og himmelske at blive nedsænket i, derfor er øen et populært jaunt for fester, klubber, svømning og vandsport også. Folk fra hele kloden besøger denne ø, og det skal du også

Kakadu National Park:

også kendt som en verdensarv websted er et af de bedste steder i australien at være på. Det er en bred strakt region, der har 200 km fra nord til syd og 100 km fra øst til vest. Nationalparken er hjemsted for rig flora og fauna, og betagende landskaber sammen med rigelige indfødte planter og vildt liv også. Dette er også et hjem for de meget respekterede ABORIGINES of Australia, de virkelige beboere på kontinentet under.

Uluru:

En af de mest berømte monolithstener i hele den brede verden Uluru er et sted, der kan tage vejret i en pølse. At se de største vidundere i verden, den naturlige skønhed Uluru er kendt for at være bedst at besøge ved solopgang og når solen sætter. Det er her, når den farverige dans af naturen overtager monolithens røde klipper og i masser af fascinerende mønstre også

Se mere: Dubai turiststeder

Cairns:

For at komme ind i de berømte STORE BARRIER REEFS må man gå gennem Cairns. Revet er kendt for at være hjemsted for de største koralarter, og har en bredde på 80 millioner hektar, hele den frygtede nordøstlige australske kyst. Koralrevture er berømte her, og man finder den sjældneste af sjældne havdyr og organismer, der basker lykkeligt i revet.

Kangaroo Island:

Et meget roligt og fredfyldt sted, kangaroo øerne er kendt for at være havne i fred. Hvis du elsker at lege i naturen, vil koalas, wallabies, kænguruer og goannas holde dig her. Øerne er også hjemsted for søløverne, delfinerne, echidnaerne, pelsælerne, pingvinerne, hvalerne, østers og ørne også.

Adelaide:

En by, der er lagt tilbage og godt planlagt, Adelaide er et dejligt sted at være med med masser af attraktioner og dejlige mennesker fra hele verden er bosat her. Dette er et ideelt udflugtssted, og har masser af interessant natteliv også. Adelaide-bakkerne er et turistmålested, og byen har mange reserver og nationalparker at baske i. Hvis du rejser en time fra byen, ville du være i armene i Barossa Valley og McLaren Vale, kendt for deres lækre vin fremstille

Se mere: Nepal turist steder

Jamison Valley:

Berømt som turisthub, bør linjebilen i Jamison-dalen ikke gå glip af. Dalen er betagende og naturskønne, hvilket er grunden til, at folk trænger til dette sted år efter år.

Vi håber du har nydt at læse om de ti bedste steder Australien kunne give. Lad os planlægge at sende dig der engang snart, hvad siger !!

Pin
Send
Share
Send