Kost

GM Diagram og planer: Sådan taber du i 7 dage

Pin
Send
Share
Send


Har du nogensinde prøvet GM diætplan? Ønsker du at tabe din vægt om 7 dage? Først skal du vide, hvad der er GM diæt. GM betyder General Motor. På nuværende tidspunkt, på grund af ubalanceret livsstil står folk overfor problemet med fedme. Fedme er en af ​​de største udfordringer i dag. Dette er foruroligende mennesker over hele verden, der udgør store sundhedsrisici, og den ekstra vægt er i sig selv svært. Der er mange årsager til fedme for eksempel en inaktiv eksistens, manglende øvelse plus mest fremtrædende, en ukorrekt kost er hovedårsagerne til fedme. Derfor er den diæt, du spiser, afgørende. Så i denne skrivning har jeg dækket alle oplysninger om GM diætplanen.

General Motors kost eller GM diæt var navn senere end firmaet selv, en kost, der blev oprettet for at blande og hjælpe med at konstruere sundhedsproblemer for mennesker, de fungerer med, tæller familier og venner.

General Motors, amerikanske corporate giant konstruktion biler, har dannet en verdensomspændende tendens ved at indføre General Motors Diet plan, ekstra populært anerkendt som GM diæt. Dette blev hovedsagelig udtænkt under hensyntagen til behovet hos General Motors medarbejdere og deres familier. Dette kræver et wellness-program designet til at rense systemet, så man kan opleve en ændring i deres tilgang og følelser ud over det vægttab, det medfører.

GM kost er en nem vægttab management plan og ved at følge GM diæt, kan du simpelthen reducere lig med 10 til 17 pounds eller 4 til 7 kg på bare 7 dage logisk. GM-kosten er en uges lang diæt med et nøjagtigt fødeindtag hver 7. dag. GM diæt diagrammet for vægttab spiller en vigtig rolle for at skylle al forurening fra dit system for at du oplever en følelse af generel komfort samt godt helbred. I øjeblikket, hvad gør denne kost helt unik fra yderligere diæt programmer er, at det kræver daglige madindtag af friske frugter plus grøntsager, uden at frigøre mejeriprodukter. Det er tæt forbundet med den anden slags vegetarisk kost, hvor der er tilladt indtagelse af mælkeprodukter.

Sådan taber du i 7 dage:

Regler for GM diæt plan:

1. Forbruge forskellige grøntsager plus frugter: Denne GM-diæt består i det væsentlige af grøntsager med frugt at spise. I tilstand er du ivrig efter at følge den for ugen, bekræft du at købe et stort udvalg af frugter plus grøntsager tidligere. Tæller forskellige slags frugter også grøntsager vil sikre tilgængeligheden af ​​alle mikronæringsstoffer til din krop. Det hjælper dig med at fortsætte gentagelsen plus holde bivirkningerne væk.

Se mere: Gm kostplan for vegetarer

2. øge drikke af vand: Som på GM motors kostplan skal du sørge for, at du spiser mindst 10 glas vand hver dag. Gm diæt indebærer streng diæt regel. Det kan ofte føre til hovedpine, depression, dyb svedtendens plus svaghed. Disse bivirkninger kan øge i tilfælde af mangel på væsker. Derfor for at opretholde korrekt hydrering vil du fortsætte med disse bivirkninger. Det hjælper også med bedre rensning af kroppens system.

3. Øvelser: Selvom denne diætplan er overlegen for hurtigt vægttab, er det bedst at forfølge en 45 minutters øvelse eller gåplan i 7 dage. Dette vil sikre, at dine muskler er tonet plus du tabe vægt som af de rigtige områder.

4. Hold væk fra alkohol: Alkoholen giver et helvede masser af kalorier, forlader hver for sig de toksiner, det indsætter i dit system. Gm motors kostplan er en ekstremt lav kalorieindhold plan. Hvis du drikker alkohol som følge af denne diæt, kan dette resultere i hypoglykæmi (lavt blodsukker) episoder. Desuden kan det forårsage forstyrrelser, søvnighed og svage. I stedet kan dette erstattes af sort kaffe (ikke sukker), klub sodavand og citronpress i vand (ingen sukker, fløde eller sukker udskiftning).

5. Gentag ikke denne diæt uden et interval på få dage. Ingen frugtsaft tilladt i de første 6 dage.

6. Fokus er på højfibre fødevarer, der samtidig har lavere mængder af: Protein, Fedt, Kulhydrater

7. Hvis dette vægttabsprogram du tager under en bestemt lejlighed, prøv det 2 måneder før hånden med 2 til 3 dages mellemrum efter hver 7 dag.

Se mere: Gm Motors Diet Indian Version

Fordele ved GM Diet Plan diagram:

Denne 7 dages General Motors kostplan blev oprettet for komforten hos General Motors Inc.-arbejdere. Så det er opkaldt som GM Diet Plan diagrammet, planen for dette ernæringsprogram er at opnå en sund plus fit krop. Fordelene ved denne diæt er som følger;

• Naturlig skinne på huden.
• Reducer flabben rundt om maven plus taljen.
• Tab omkring 5 - 8 kg inden for 7 dage.
• Flytning af toksiner, der skaber dig til at føle lys såvel som aktiv.
• Alkohol øger urinsyren i kroppen, der fører til vedligeholdelse af vand. Dette blokerer den naturlige afgiftningsprocedure fra at finde sted.

Se mere: Gm Diagram for Ikke-Vegetarere

General Motors Diæt Diagram:

Nedenfor har jeg nævnt et GM diætdiagram for vægttab kort sagt, der hjælper med at forstå planen. De er som følger,

Dag 1Dag 2Dag 3Dag 4Dag 5Dag 6Dag 7
Rent vand, frugter undtagen banan, loupe og vandmelonFriske grøntsager og grønne, flere briller vand, bagt kartofler.Friske frugter, grøntsager, kun vand, undgå banan plus kartoffelBananer GM-suppe mælkevandVand, tomater, magert kød eller brun ris, undgå mælkGM-suppe, masser af grøntsager, nogle magert kød, masser af vandBrun Ris, Grøntsager, Frugtsaft

GM-kostesuppe:

Opskrift: GM-diætssuppe er meget let at forberede.

Ingredienser: 6 Store Løg, 1 Hele Kål, 3 Tomater, 2 Grøn Peberfrugter, 1 Blok Selleri og 22 ounces vand.

Behandle:

• Først og fremmest skal du skære løg samt peberfrugter i små stykker.
• Tilbered dem straks lidt olivenolie (venter de er lysebrun farve).
• Hæld i mellemrummet mellem resten af ​​dine grøntsager som kål, tomater og selleri.
• Inkludere disse til en stockpot ved hjælp af vand såvel som at bære til en boble.
• Du skal tilføje løg samt peberfrugter fra trin 2 til denne stockpot.
• Kog det for ca. en time ellers.
• Tilsæt salt eller peber i rimelig mængde.
• Efter trin 7 vil du til sidst have en fantastisk GM-suppe, nyd godt af!

GM Diet Plan: Dag for dag:

1. Dag One Of GM Diet Plan:

Den første dag i General Motor Diet er dit forberedelse til det kommende program, som du har tilmeldt dig. Dag 1 er en frugtdag. GM Diet Diagrammet til vægttab instrueret mig at spise alle de frugter vi muligvis kan med undtagelse af bananer. Det foreslås, at mange meloner og cantaloupe forbruges på den første dag plus, hvis brugen af ​​frugt kan begrænses til meloner bagefter vil dette få en persons vægttab til en enorm start.

Derudover skal du drikke 8-12 glas vand hele dagen. I tilstand føles man sulten, så gør personen ikke diæt korrekt. Derudover anbefales det, at hvis man kun bruger meloner på den første dag i kosten, kan man tabe sig om et kilogram eller 3 pounds af vægt, hvilket er enormt. Du kan forbruge 20 gange om dagen, bortset fra at du skal spise kun frugter. Så prøv appelsiner, vandmelon, papaya cantaloupe, æbler, granatæble, ferskner, pærer, vanilje æbler, jordbær og alt andet.

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til 9.00, et æble + 1-2 glas vand

• FORMIDDAG: Kl. 10-30 til kl. 11.00 1 skål ukokt papaya + 1 til 2 glas vand.

• LUNCH: Kl. 13.00 klokken 1.30 1 kop vandmelon ellers muskmelon + 1 og 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 1 orange ellers 1sød kalk eller ellers 1 chiku + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 til 6,30 pm 1 glas kokosvand.

• AFTENSMAD: 8.30 p.m. kl. 9.00 1 æble + 1 til 2 glas vand.

Læs mere: Gm Diet Dag 1

2. Dag To Of GM Diet Plan:

På den anden dag er frugterne erstatning ved hjælp af grøntsager, og det er altså kendt som 'All veggies day'. Disse grøntsager kan tilberedes ellers rå, velhavende i fiber plus der er ingen begrænsninger på den type grøntsager, der kan spises eller mængden, der indtages. Dieters er rettet mod at oprette deres dag ved at indtage en stor stegt kartoffel, med et smørlag for at passe kroppen får det nødvendige kulhydratindhold, der giver energi resten af ​​dagen.

Måltidet må ikke indeholde overskydende smag ellers salt i dem. Væsentlige næringsstoffer leveres ved at spise grøntsager sammen med fiber, og de er næsten fri for kalorieindhold. Dag 2 er en dag, der indeholder kaloriefri mad med en førsteklasses mængde fiber såvel som næringsstoffer. Tilføjelse sammen et strejf af oregano eller basilikage krydderier for at gøre grøntsagerne mere spiselige er vidunderligt. I tilstand gør du det hele dag to, du er bestemt helliget!

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til kl. 9.00 1 kogt kartoffel + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• FORMIDDAG: 10.30 til 11.00. 1 skål råkål + ½ til 1/2 glas vand.

• LUNCH: Kl. 13.00 til kl. 30.30 1 tomat + 1 agurk + halvkogt rødbeder + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 2 tomater + en til 1-1 / 2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 kl. 6.30 1 glas veg. Juice.

• AFTENSMAD: Kl. 9.30 kl. 10.00 kogt saltet og krydret lauki.

Læs mere: Gm Diet Dag 2

3. dag tre af GM diæt plan:

En blanding af frugt plus grøntsager kan indtages på den tredje dag. Dag 3 er en blanding af dag 1 plus 2. De eneste begrænsninger er, at bananerne såvel som kartoflerne ikke kan forbruges, men med undtagelse af dette følger den person, der følger planen, så mange forskellige frugter plus grøntsager som de ønsker i den mængde, som de vælger.

Forbruget af kartoffel undgås, da kulhydrater leveres fra frugten. I denne fase er kroppen klar til at starte flammende overskydende pund. Hele vejen igennem 3. dag starter systemet med at brænde fedt. Dit ønske kan forsøge at overse, bortset fra at tænke på vægttabet plus de gode resultater. Således vil du opleve lys såvel som lykkeligt ved dette tilfælde. Forbrug enhver mængde plus ethvert beløb, du kan lide, og drikker mange vand som beregnet til.

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til kl. 9.00 1 ubehandlet æble + 1 -1/2 glas vand.

• FORMIDDAG:10.30 til 11.00. 1 kop papaya + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• LUNCH: Kl. 13.00 til 1.30 pm 1 tomat + en agurk + halv kogte rødbeder + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 1 sød kalk ellers orange + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 kl. 6.30 1 glas veg. ellers 1 chiku.

• AFTENSMAD: Kl. 9.30 kl. 10.00 kog lauki (doodhi).

Læs mere: Gm Diet Dag 3

4. dag fire af GM diæt plan:

På 4. døgn i General Motor Diet mælk, suppe og banan er det vigtigste for forbruget. Et menneske kan forbruge lig med 8 bananer og 3 glas mælk på denne dag, selv om de måske opdager, at de ikke spiser alle bananerne. Du skal vide, at bananerne er betydelige, da de vil hjælpe med at sætte kalium og natrium tilbage, som ville have været forkert placeret af kroppen i de tidligere 3 dage.

Trang til søde fødevarer skal være meget mindre ved dette punkt. Da saltindtaget er kondenseret, vil bananerne udføre jobbet. Dieter kan også spise kål suppe på denne dag i begrænsede mængder. Denne suppe skal bestå af paprika, hvidløg, løg og tomater. Dette er en velsmagende samt sund opskrift, der vil lette i vægttabproceduren. Du kan sluge det simpelthen 1 gang om dagen; det er kun at genoplive din smagsløg fra hele grøntsagen plus frugt at spise. Vær forsigtig med at modsætte dig selv. Og du er meget snart 3 dage væk fra en tabt vægt!

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til kl. 9.00 1/2 glas skummetmælk plus 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• FORMIDDAG: 10.30 til kl. 11.00 1 banan + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• LUNCH: Kl. 13.00 til kl. 30.30 1 glas skum sukkerfri mælk + en til 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 1 banan + 1 til 1 -1/2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 kl. 6.30 1 banan.

• AFTENSMAD: Kl. 9.30 til 10,00 pm / 2 glas skum sukkerfri mælk.

Læs mere: Gm Diet Dag 4

5. Dag Fem af GM Diet Plan:

Forstå, at Dag fem er en festdag for dig, fordi du kan indeholde et lækkert måltid. Du kan masticate på tomater, cottage cheese og spirer også anerkendt som Paneer i Indien. Du kan også involvere sojabønner til dig måltid. Oksekød plus tomater forbruges på denne dag. 6 komplette tomater skal spise ved siden af ​​to 10oz portion af oksekød. Dette oksekød kan spise i form af hamburgere. Hver og en af ​​tomaterne skal spises, men ikke alt oksekød ønsker at blive inspireret.

Vandspise skal forstørres med 1 quart på den femte dag, der hjælper kroppen til at skylle sig af den urinsyre, som vil blive dannet. Den oksekød, der er inspireret på denne dag, vil tilbyde kroppen med jern samt protein plus fiber giver af de tomater, der hjælper fordøjelsen. Derudover vil drikke af vand hjælpe med at rense og sanitere systemet. Tomaterne spiller en effektiv rolle for fiber såvel som fordøjelsesprocessen. Vandet vil rense din krop som af alle slags toksin.

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til kl. 9.00. 1 skål trykt kogt brun ris + 1 til 1/2 glas vand.

• FORMIDDAG: 10.30 til kl. 11.00 2 tomater + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• LUNCH: Kl. 13.00 til 1.30 pm 1 skål brun ris moden i tomatgravning + en til 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 2 tomater, med salt og jeera + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 kl. 6.30 1 glas vand med citron og salt.

• AFTENSMAD: Kl. 9.30 kl. 10.00 kog brun ris, med salt plus ekstra krydderier + vand

Læs mere: Gm Diet Dag 5

6. Dag seks af GM diætplan:

På dag 6 magert kød eller ellers kan cottageost forbruges af en uendelig mængde grøntsager. I dag skal du spise cottage cheese, spire, plus ekstra grøntsager dog ved at udelukke tomater. Ingen tomater på dag 6, hold dig væk fra dem. Oksekød er igen på denne dag, men tomaterne genopretter ved hjælp af grøntsager. Mængden af ​​oksekød samt grøntsager, der kan spises, er ubegrænset. Via denne dag i ugen er kroppen fuldstændigt afsat til vægttab, plus at personen skal se en indlysende forskel på den måde, at de synes at føle sig i forhold til, hvornår de startede kosten.

Den suppe med fuld af smagssuppe plus masser af vand skal hjælpe dig i løbet af din dag. Grøntsager vil tilbyde vitaminer samt fiber til din krop. Derfor kan du nemt se ændringen i din krop på dette tidspunkt. Fortsæt med at forbruge en overlegen mængde vand hver dag.

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til kl. 9.00. 1 skål trykt kogt brun ris + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• FORMIDDAG: 10.30 til kl. 11.00 2 tomater + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• LUNCH: Kl. 13.00 til kl. 30.30 1bowl brun ris moden med ekstra grøntsager + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 2 agurker, med salt og jeera + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 kl. 6.30 1 glas vand med citron plus salt.

• AFTENSMAD: Kl. 9.30 kl. 10.00 Kogt sukkerroer + Gulerod + Agurk + Tomater + Råkål med krydderier og salt

Læs mere: Gm Diet Dag 6

7. Dag Seven Of GM Diet Plan:

Dette er den sidste dag i forbruget af flybrunt ris; frugtjuice samt uendelige grøntsager kan forbruges. Senere end at følge de måltidsplaner, der blev brugt i de sidste syv dage, skal personen have fuldstændigt renset såvel som skyllet ud af deres system. Én gang de 7 dage er færdige skal en person finde ud af, at de er 10 til 17 lbs lettere, end de er for en uge siden. Med den syvende dag begynder diæteren at føle sig lettere, mere opmærksom og sundere.

Med dag 7 kan der i øjeblikket foretages betydelige ændringer i din krop. Et slankere look ses nu plus følte, mens der ses en mere optimistisk udsyn takket være de kontinuerlige rensningsmetoder af kosten, som finder sted i kroppen. Normale sovevaner kan lige så godt blive lagt mærke til, da diætens dagsorden får kroppen til at blive trætte efter dagens slutning og begejstret den næste solopgang.

Du vil føle lys på dine tæer plus lykkelige indenfor ude. Du kan få frisk frugtjuice, 1 kop brun ris ellers halv chapatti og ekstra grøntsager, du ønsker at spise. Du kan fylde din dag ved brug af vand. Du kan også spise brun ris gennem bønner.

Prøve:

• BREAKFAST: 8.30 til kl. 9.00 1 skål trykt kogt brun ris + 1 til 1-1 / 2 glas vand

• FORMIDDAG: 10.30 til kl. 11.00 2 tomater + 1 til 1-1 / 2 glas vand

• LUNCH: Kl. 13.00 til kl. 30.30 1 skål brun ris moden med ekstra grøntsager + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• TE: 4,00 p.m. til kl. 4,30 2 agurker, med salt og jeera + 1 til 1-1 / 2 glas vand.

• Aften: Kl. 18.00 kl. 6.30 1 glas søde limesaft uden spænding og sukker.

• AFTENSMAD: Kl. 9.30 kl. 10.00 kogte rødbeder + gulerod + agurk + råkål + tomater med krydderier og salt + vand

Endelig slutter vi GM-diætplan diagrammet er meget nyttigt aspekt at få vægttab er enkelt og nemt.

Læs mere: Gm Diet Dag 7

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send