Frisurer

9 nye britiske frisurer, der passer til alle hårtyper

Pin
Send
Share
Send


Planlægger at vise frem en ny eller en fed type britisk haircut? Men ikke sikker på hvilken en ville være den bedste? Du er kommet til det rigtige sted. Med så mange forskellige haircut muligheder i disse dage, er det bare simpelthen for meget forvirring. Heldigvis har vi disse smukke showcases af forskellige og unikke britiske frisurer, og er sikre på, at en af ​​dem bare vil tage vejret.

Bedste britiske frisurer til mænd:

Lad os se på de top 9 britiske frisurer.

1. Buzz Cut:

Denne britiske haircut bliver populært mest af militæret. Denne haircut involverer meget færre indsatser på vedligeholdelse og ser stadig godt ud. Du skal stadig holde kontakten med din barbermaskine til regelmæssige trimningssessioner, så hårklippet forbliver intakt. Dette er perfekt til folk, der har tyndt hår. At vokse en stubbe går sammen med den.

2. Side Sweep:

Denne type britisk haircut, der kommer fra 50'erne, er meget lav indsats, også lav vedligeholdelse. Du behøver ikke mange anstrengelser for at holde det godt. Det ser godt ud til folk, der har krøllet eller tykt hår. Det går ikke for godt sammen med lige hår, da lige hår har brug for en anden form for behandling og frisure.

3. The Long-cut:

Dette er også en lav vedligeholdelse britisk frisyre, der ikke tager en stor indsats for at holde den i form. Du behøver heller ikke at gå til en barbermaskine ofte. En perfekt kombination for krøllet, bølget eller tykt hår, da denne stil gør fuld brug af det.

4. Beskæringen:

En af de store britiske frisurer af typen, der kan sportes af enhver, der ikke kan lide at tilbringe tid eller tinker med deres hår. Stor med kort og tykt hår og denne type hår kan nemt tilpasses efter brugernes behov. Dette ser perfekt ud for alle.

5. Kort bob hår:

Dette er en af ​​de mest smukke flotte britiske frisurer kvindelige type, der kan bruges af nogen kvinder. De fantastiske bobs omkring hvert øje ser bare slanke og smukke. Du kan holde det kort eller lang og vil også være godt til tynde hår. Dette er en af ​​de mest populære frisurer.

6. Slick Back:

Hvis du leder efter britiske mænds frisurer, så kig ikke længere. Har været i brug siden 1920'erne, er denne frisure stadig brugt af mænd og teenagere på grund af hvor alsidig det er. Det kan virke på de fleste hårtyper, men for det meste med finere hår til det slanke udseende. Til curlierhår er det tilrådeligt at bruge hårkrem eller lignende produkt.

7. Sidepartiet:

Denne type frisyre har været britisk hårklipp mandlige specielle kærlighed i århundreder, fra 1800-tallet til selv i dag. Mange berømtheder har sportet dette udseende. Perfekt til mennesker med lige hår, som med krøllet hår, vil det ikke være muligt at få den samme glatte effekt. Derfor er dette go-to-stil for lige hår type mennesker.

8. Caesar Cut:

Denne Caesar cut er en fin britisk stil haircut, hvilken som helst måde du ser på det. Det er en kort, hakket snit, der tager sig af din faldende hårlinie. Det gør folk mindre behagelige og passer til folk, der har tyndt hår eller en aftagende hårlinie.

9. Quiffen:

Hvis du elsker Elvis Presley eller David Beckham, vil du straks vide, at denne frisyre er vedvarende og dermed kan være en af ​​de britiske frisurer 2018 år. Det forreste hår er hævet, hvilket giver det et højde udseende. Perfekt til folk der ikke har lange ansigter, da dette vil gøre dit ansigt udvide lidt, hvilket giver det et meget rent udseende.

Derfor kan vi se, hvor meget frisurerne har ændret sig og udviklet sig gennem årene, og hvad er de mest populære på den britiske grænse. Nogle stilarter har foregået i mange år, mens nogle er bare nye. Således er det meget fornuftigt at vælge en af ​​disse som dit daglige hårklipp, fordi de alle ser så meget spændende ud.

Pin
Send
Share
Send