Kost

Hvad er Isagenix Diet Plan og Hvordan virker det?

Pin
Send
Share
Send


Er der overvægt, lægger stor belastning på dig? Kan du finde hyppigt tab af energiniveau? Lider du af manglende selvtillid og depression på grund af overvægt? Derefter kan du i stedet for at føle dig forstyrret vælge en Isagenix diæt. Denne diæt har ikke til formål kun at tabe sig.

Denne kost er også udtænkt til at afgifte og rense alle urenheder i din krop. Sammen med rensning og afgiftning, har dietten også til formål at erstatte din krop med essentielle næringsstoffer, mineraler og vitaminer, der ville give dig et sundere liv. Du udsættes for forskellige typer toksiner dagligt. På grund af dit hektiske og stressfulde liv er det ikke muligt at koncentrere sig om en langsigtet kost. Så muligheden for at vælge en nem isagenix diæt i en kortere periode hjælper dig med at forblive sund.

Hvad er Isagenix Diet?

Isagenix kostprogram er dybest set en kortvarig kost, som kan variere fra 9 dage til 30 dage. Denne diætplan består af Isagenix diæt shakes, der hjælper med at rense urenheder og samtidig erstatter urenhederne i kroppen med essentielle næringsstoffer.

Fordele ved Isagenix Diet

I slutningen af ​​kosten vil du føle energi, foryngelse og sundere. Du får en bedre muskel tone og klarere hudfarve. Kosten gør det muligt at bringe din vægt og sundhed under kontrol. Du vil være i stand til at modstå trangen til de skadelige fødevarer, der plejede at være din hæftede diæt indtil nu. Kosten hjælper med at reducere trangen og styrke din motivation til at holde fast i programmet. Alle Isagenix produkterne er meget sikre og effektive til at reducere vægten af ​​en person.

Se mere: Kost til Pcos vægttab

Isagenix diæt giver ekstra fordel for kvinder

Kvinderne er mere tilbøjelige til sygdomme på grund af tilstedeværelsen af ​​nogle kemikalier, der bliver absorberet i huden gennem daglige make-ups. Bortset fra ekstern tilførsel af toksiner og giftstoffer, bruger kvinder som alle andre mennesker også mad, der kommer kemikalier. Disse omfatter fisk, kød, frugt, grøntsager, drikkevarer og andre. For at beskytte kroppen fra disse toksiner producerer menneskekroppen fedt. Så når din krop begynder at rense urenhederne, vil det ikke være nødvendigt at producere den mængde fedt til bekæmpelse af giftstoffer. Så ved hjælp af Isagenix produkter hjælper kroppen med at kaste vægt.

Tips til at følge under Isagenix måltidsplan

1. Drikk altid rigeligt med vand i løbet af programmet
2. Hold dig til tidsplanen og sørg for at følge Isagenix-planlæggeren for at spore
3. Fortrinsvis snack kun på Isagenix snack muligheder som E-shots at fylde de små sultpangs
4. Undgå junkfood eller dåsejuice og hold fast i planen

Programmets og procesens varighed

Isagenix diætprogram kan følges i en uge op til en måned. Det tilbyder endda en ren dag, hvor du kan følge planen for en enkelt dag til at afgifte din krop.

Hvis du planlægger en 30 dages kost, her er listen over produkter, du får i din pakke:

  • 4 IsaLean ryster
  • 2 Rens for livet
  • 1 Isagenix Snacks
  • 1 Natural Accelerator
  • 4 hydratstifter
  • 1 IsaFlush
  • 1 Iconix Supreme
  • 1 Instruktionsbog

Procedure:


Isagenix Diet Shakes

Isagenix diæt shakes indeholder krævede mængder af proteiner, kulhydrater, essentielle vitaminer og mineraler. De er skader med måltidskifte og er tilstrækkelige til at opfylde dine kropsbehov.

For folk der foretrækker at spise noget sammen med shakes kan tage begrænsede mængder nødder eller ikke mere end 2 kogte æggehvider til snacks.

Her er en prøve Isagenix Shake Diet plan:

1. Start din dag med et glas varmt limevand
2. Har Isagenix Ionix Supreme og IsaLeanShake til morgenmad
3. I mellem har nogle grøntsager, nødder og Isagenix snacks
4. Har en IsaLean Shake til middag

Se mere: Gerd Diet Foods

Hvad skal man spise og hvad man skal undgå

Her er en liste over fødevarer, som du kan spise i løbet af dette program:

1. Grøntsager som gulerod, brusselspirer, broccoli, bønner, kartoffel, spinat, kalebasser, løg, hvidløg, ingefær, græskar og ærter
2. Frugter: Æbler, Appelsiner, Lime, Guava, Bærer, Vandmelon, Musk Melon, Kiwi, Druer, Fersken
3. Mejeri - Begrænsede mængder mælk med lavt fedtindhold, yoghurt, ost og smør
4. Tørrede Urter
5. Linser
6. Friske frugter og grøntsagssaft, kokosvand
7. Begrænsede mængder olivenolie
8. Multigrain eller hvedebrød
9. Ikke mere end to æggehvider om dagen

Sig nej til følgende:

1. Junk Food
2. Bagværk og bagværk
3. Hej fed og krydret mad
4. Kød som oksekød, Tyrkiet, svinekød
5. Candies og sukkerfoder

Isagenix diætprodukt

Isagenix diæt kommer i en kasse. Du behøver ikke spilde tid på stormagasinet for at købe dette produkt. Du kan købe produktet online fra nogle pålidelige forhandlere og foretage betaling via dit kredit- eller betalingskort. Produktet vil blive leveret til din dørtrin. Produktet indeholder en brugervenlig flaske med klare instruktioner om brugen indeni. Du kan også kortlægge de fremskridt, du laver. Kassen indeholder også en dvd, som du kan se. Virksomheden giver en pengene tilbage garanti, så du har ikke noget at bekymre dig om.

Bivirkninger af Isagenix Diet

Selvom diætprogrammet angiveligt er sikkert og ikke indeholder nogen truende bivirkninger, er det vigtigt at forstå de mulige virkninger, man måtte opleve, før man prøvede det:

1. Lactoseintolerance: Mælken og valleproteinet i rystelserne kan forårsage allergiske reaktioner for mennesker med laktoseintolerans.
2. Overdosering af protein i kosten kan forårsage fordøjelsesforstyrrelser, der fører til diarré
3. Ikke spise godt mellem hvert måltid og blomstrer kun på rystelser, kan forårsage kvalme, svimmelhed
4. På grund af det høje proteinindhold i kosten kan dine nyrer tage belastningen af ​​nok vand, der ikke indtages dagligt
5. Overbærenhed i rig mad sammen med at tage kostplanen kan føre til vægtforøgelse

Du kan tage denne enkle tilgang og anvende på dit liv. Du kan få mange fordele fra kosten, der vil hjælpe dig med at opfylde de langsigtede mål og bringe en total forandring i livsstil. Giv din krop en godbid, som det virkelig fortjener!

Se mere: Hcg Diet Menu

Billeder Kilde: Shutterstock

Se videoen: It Works! Cleanse (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send