Skønhed og mode

Broccoli Fordele og anvendelser til hår, hud og sundhed

Pin
Send
Share
Send


Broccoli er grønne og grønne grøntsager. De tilhører familien af ​​kål, spinat og spire. De er spiselige, velsmagende og en fantastisk måde at øge din generelle helbred på. Det er meget populært i lande som USA og Europa, selv om du vil finde dem i Asien. De er tilgængelige på alle tidspunkter af året og er blevet vurderet som nogle af de bedste grøntsager, man bør spise hver dag for at forhindre større sygdomme som hudkræft. De vil forbedre dine knogler, hud og hår uhyre, og der er så meget, du kan udlede af det. Du kan også læse dette for at lære mere.

Broccoli Fordele og fordele:

Der er uendelige sundhedsmæssige fordele ved broccoli. Men dem, der er nævnt i denne artikel, er nogle af de unikke, der er kureret fra gammel litteratur.

Broccoli fordele for hud:

1. giver dig god hud:

Da broccoli er fantastisk til din hud sundhed, sikrer det, at du har god sundhed og god hud. Den er rig på antioxidanter som vitamin A og C-vitamin, som er meget nødvendig for helbredet. De vil beskytte din celle membraner og beskytte dig mod skadelige ultraviolette stråler i solen. Hvis du indarbejder nogle broccoli til din kost, vil du få mange fordele ud af det. Dette er en af ​​de vigtigste årsager til, at læger har anbefalet os at spise nogle broccoli hver dag.

2. Regenererer din hud:

Hvis du ønsker at regenerere og reparere din hud, skal du bruge broccoli. De indeholder et stof kaldet glucoraphanin, der vil reparere din hud mod alle slags skader og sikre, at du bliver lys, ung og smuk hele året rundt. Det er også blevet sagt at broccoli fornyer din hud og giver dig en sund og smuk glød. Så hvis du vil se smuk ud, brug så lidt sund broccoli.

3. Anti-Aging fordele:

Mange kvinder har klaget over, at fine aldrings- og rynker ser ud på deres hud fra en meget tidlig alder. De fleste af dem er kun i slutningen af ​​tyverne, når sådanne problemer begynder at dukke op. Dette er virkelig et af de største problemer, kvinder nogensinde står overfor. Men kun at kende dit problem er ikke nok, du skal finde en løsning på det og for at gøre det; Du skal tilføje nogle broccoli til dine spisevaner. Det har E-vitamin, der holder din hud ung og også C-vitamin, som forhindrer tegn på aldring.

4. Forhindrer hudkræft:

Broccoli er fantastisk til forebyggelse af hudkræft. Da solens barske stråler har en tendens til at ødelægge hudens kvalitet og forårsage mange skader, skal du være opmærksom og meget forsigtig. Hvis du har et stærkt og immunsystem, vil du være i stand til at beskytte din hud mod den nødvendige skade. Det har vitamin A, K-vitamin og også omega-3 fedtsyrer, som vil reducere risikoen for hudkræft betydeligt.

5. Bedste solcreme:

Der er enorme broccoli fordele for hud til behandling af visse hudrelaterede problemer. Et af disse spørgsmål er solskoldning. Denne kraftmat beskytter huden mod UV-stråling. Sulforaphane i broccoli mindsker hudens irritation og rødme, opstod på grund af præsentationen til solen. Hvis det anvendes topisk, viser det sig at være den foretrukne karakteristiske solcreme over de syntetiske ladede solcreme.

Broccoli Fordele For Hår:

6. bekæmper hårtab:

Med broccoli vil du ikke blot slippe af med hudproblemer, men også hårproblemer. Ja, denne veggie er en multi tasker. Hvis du er en af ​​de mennesker, der er trætte af at miste deres hår, vil du måske bruge nogle grønne blade grøntsager. Og når vi taler om grøntsager, hvordan kan vi ikke tale om broccoli. De forbedrer dit fysiske helbred og støtter hele dit system. Du vil slippe af med problemer som fortynding af hår og fremme hårvækst også.

Se mere: Blueberry Fordele

7. giver dig skinnende hår:

Broccoli er kendt for at give vækst til dit hår. De er fulde af vitamin B og C, som er ansvarlige for at give dit hår noget skinne og skønhed. Nogle gange bliver vores hår beskadiget på grund af de skadelige kemikalier, vi finder i shampoo og balsam. Broccoli er så sundt og effektivt, at de vil hjælpe med at genvinde et så stort tab og forskønne dit hår helt. Hvis du vil have stort hår, kan du ikke gå glip af denne grøntsag.

Broccoli sundhedsmæssige fordele og fordele:

8. Gør dit nervesystem sundt:

Broccoli er ikke kun fantastisk til din hud og hår, men også for dit nervesystem. De vitaminer og sundhedsmæssige fordele indeholdt i dette, der vil holde dig rolig og beroligende hele tiden. Det indeholder også kalium, som er meget vigtigt for dit generelle velbefindende såvel som dit nervesystem. Din hjerne vil også fungere ordentligt på grund af hvad broccoli kan gøre for dig.

9. sunde ben:

For at forbedre dit generelle helbred, har du ikke råd til at gå glip af broccoli. De vil helt sikkert give dig stærke og sunde knogler. Det vil også forhindre farlige sygdomme som osteoporose. Nu er osteoporose meget almindelig hos kvinder under graviditeten, og det sker på grund af manglen på calcium. For at forhindre som et problem bør du forbruge calcium og andre sunde kosttilskud. Den bedste måde at finde sådanne kosttilskud på er simpelthen at have nogle broccoli. Du vil være i stand til at forhindre mangel på calcium og har stærke og sunde knogler hele tiden.

10. Kilde af fiber:

Broccoli er en stor kilde til fiber. De har ernæringsmæssige fordele, og det er noget du bør bruge, mens du er på en diæt. De er meget lave i kalorier og er gode grøntsager til vægttab. Det forhindrer også forstoppelse og sænker dit blodtryk, hvis det er meget højt. Et kup af broccoli er fuld af protein, som vil hjælpe dig med at opretholde en stærk og sund kost.

Se mere: Boysenberry Fruit

11. Regulerer dit blodtryk:

For at regulere og forbedre dit blodtryksniveau, vil vi foreslå dig at have nogle broccoli. De er den bedste slags grøntsag, du har brug for. Det gør det muligt for blodet at være glat og regelmæssigt. Selv problemer som blodpropper er signifikant reduceret. På denne måde vil du kunne sænke højt blodtryk og sikre, at du har god helbred hele året rundt. Folk, der lider af sådanne sundhedsrelaterede problemer, bør helt sikkert føje nogle broccoli til din kost.

12. Afgiftning:

På grund af forskellige grunde bliver toksiner akkumuleret i kroppen, hvilket kan forårsage nogle moderate til svære virkninger. Symptomer på toksificering indbefatter episoder af anoreksi og nogle andre gastrointestinale lidelser, hævelse i nogle dele af kroppen og hududslæt. Derfor er det vigtigt for kroppen at slippe af med disse giftige kemikalier ved hjælp af en naturlig afvænningsdrik. Her er de vigtige sundhedsmæssige fordele ved broccoli i detox-processen værd at nævne. Broccoli vil ligeledes være værdifuld som afgiftning, hvilket vil hjælpe med at skylle ud toksinerne fra kroppen. Broccoli er kendt for at være rig på tre vigtigste phytochemicals, som fungerer som den primære nøgle i detox processen. Ifølge undersøgelsen er det konstateret, at flere mængder toksiner findes i urinprøverne af de personer, der er på en kost rig på broccoli, sammenlignet med dem, der ikke tager broccoli.

13. Undgå ALS (Amyotrofisk lateral sklerose):

ALS er en frygtelig lidelse i neuronerne, som degenererer nerverne celler, hvilket resulterer i delvis eller fuldstændigt tab af kroppens bevægelser, der fører til lammelse. Ifølge nogle undersøgelser blev det bevist, at omega 3 spiller en afgørende rolle i ALS, og folk med lave niveauer af disse slags fedtsyrer i blodet er mere tilbøjelige til denne frygtelige sygdom. Broccoli indeholder masser af omega 3 syrer, som hjælper med at forebygge sygdommen hos de personer, der har større risiko for at udvikle det.

14. Graviditet:

Der er enorme sundhedsmæssige fordele ved broccoli til de gravide damer. Da det har masser af ernæring i det og er fyldt med kosttilskud, der er afgørende for gravide damer, for eksempel proteiner, kræftforebyggende midler, afgiftningsmidler, jern, fosfor og andre, er det et perfekt segment af enhver spise rutine for dem. At være rig på fiber, vil det ligeledes dispensere visse episoder af forstoppelse, hvilket er ekstremt grundlæggende i løbet af graviditeten. Desuden garanterer folat i broccoli, at der ikke er fødselsfejl, fx neurale rørdeformiteter, som er et bemærkelsesværdigt problem for gravide mødre, der har folatmangel i deres spiseregime.

Se mere: Fordele ved Bitter Gourd

15. Aids Hypertension:

Et kritisk mineral, krom, der opdages stort set i broccoli, hjælper med optimal insulinindsats og styrer glukose, og kontrollerer også blodcirkulationsstammen. Vitaminer, som gør hver enkelt af vores rammer arbejde korrekt og findes i rigdom i broccoli sammen med fiber og omega-3 umættede fedtstoffer, direkte cirkulationsstamme betydeligt mere, så pop nogle broccoli ind i din spiseplan for noget ægte hjerte velvære sikkerhed.

16. Giver immunitet:

De stoffer, der har ansvaret for den grønne og lilla skygge af broccoli, er C-vitamin, beta-caroten og forskellige vitaminer og mineraler, især selen, kobber, zink, fosfor. Der blandes er tilgængelige i broccoli og er virkelig utrolige resistente rammeforstærkere, som kan beskytte dig mod forskellige sygdomme. Højere immunitet kan reducere risikoen for visse lidelser som sæsoninfluenza, visse halsinfektioner specielt blandt børn eller dem med svagt immunsystem. Derfor skal du inkorporere denne superstjerne blandt alle grøntsager i din kost enten i form af salater eller suppe eller noget, som du foretrækker.

På trods af det faktum, at broccoli umiskendeligt har en overflod af medicinske fordele og anvendelser forbundet med det, er der pålideligt plads til advarsel. Hos få personer kan kontakt med broccoli medføre en uhensigtsmæssig modtagelig udslæt, da en del af de dygtige blandinger i grøntsagen kan forårsage allergier over for huden. Bortset fra det, spis broccoli med en vis tilbageholdenhed, som det fremgår af lovlige betjeningsregler, og du kan straks begynde at betale en afgift ud af de medicinske fordele!

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send