Skønhed og mode

Sunsilk shampoo i Indien Vores bedste 9 med priser

Pin
Send
Share
Send


Hår er en vigtig del af vores liv. Selv det har livet; vi kan se det som det vokser. Hvis der leveres passende næringsstoffer, og der tages behørig omhu, kan den dyrkes, så længe vi har brug for det. Selv det indeholder støv, så for at rengøre det har vi brug for en ordentlig shampoo, der passer til vores hår. Vi skal være forsigtige, mens du vælger shampoo, uanset om det passer til vores hår eller ej. Alle forskellige typer produkter vedrørende hår er tilgængelige på ét sted. Det er ingen anden end Sunsilk.

Sunsilk er et hårplejemærke, der primært er rettet mod kvinder, der blev lanceret i 1954 i Storbritannien. Nu er den i øjeblikket tilgængelig i 18 lande over hele verden. Det giver forskellige produkter til forskellige hårproblemer. Nogle af de Top mest solsilke shampoo Produkter til rådighed i Indien sammen med deres fordele, funktioner og pris s for dig.

Bedste Sunsilk Shampoos I Indien Med Priser:

1.Sunsilk Dream Soft og Glat Shampoo:

Som dag for dag er der stor forøgelse af forureningen. Denne forurening skader håret fra sin base. Ikke engang forurening selv solstrålerne også beskadiger håret gør dem tørre og mister det blødhed. Så ved at bruge glat og blød shampoo giver det de bedste resultater, fordi det gør håret ikke til at miste æteriske olier, som kræves til hår.

Pris: 400 ml for INR 184

2.Sunsilk Lusciously Thick And Long Shampoo:

Hver pige vil have håret til at være tykkere og længere. Men på grund af forurening eller andre grunde er håret gået tabt meget. Så solsilke har bragt et nyt produktnavn Lusciously thick and long shampoo. Ved at bruge denne shampoo er der mulighed for hårvækst i to gange. Efter regelmæssig brug af denne solsilke shampoo, forbedring kan ses meget, og enhver form for kan gøres for hår.

Pris: 180 ml for INR 105

Se mere: Herbal Essence Shampoo I Indien

3.Sunsilk Hair Fall Solution Shampoo:

Dagens alle tabte håret meget på grund af forurening og vand. Dette sker på grund af mangel på C-vitamin. Så Sunsilk Hair Fall Solution produkter erstatter soja og C-vitamin til hår. Denne shampoo nærer håret fra rod. Dette gør håret til at se smukke og lange ud.

Pris: 180 ml for INR 105

4.Sunsilk Radiant Shine Shampoo:

Hver pige vil have håret til at skinne. Men skinnet af hår vil kun være i nogen tid efter brusebadet. Ved at bruge strålende shine shampoo af solsilke giver det fantastiske resultater, fordi det indeholder fem æteriske olier, der kræves til hår. Disse olier gør hårstrengene til bæredygtighed for alle klimatiske forhold.

Pris: 340 ml for INR 213

5.Sunsilk Perfect Straight Shampoo:

Sunsilk har lanceret et af sine produkter kaldet perfekt straight shampoo. Generelt vil vores hårstrenge være i perfekt form, når det er sundt. Hvis det taber sin sundhed, begynder det langsomt at krølle. Det fører til tørhed af hår. Det gør håret til at se underligt ud. Så ved at bruge den regelmæssige brug af denne shampoo giver den hårstreng bedste støtte til at stå lige. Det er en af ​​de bedste solsilke shampoo til lige hår.

Pris: 180 ml for INR 105

Se mere: Halo Shampoo

6.Sunsilk Bedøvelse Black Shine Shampoo For Hair Growth:

Bedøvelse black shine shampoo er en opgradering af sort shine shampoo. Den indeholder amlaolie, som trænger ind i hårstrengene for vækst. Denne shampoo beskytter endda mod de skadelige stråler, der trænger ind i solen.

Pris: 340 ml til INR 180

7.Sunsilk Natural Recharge Shampoo:

Naturligt genopladning er et fantastisk produkt af solsilke. Denne shampoo består af alle naturlige produkter, der er tilgængelige fra naturen. De består af Aloe Vera osv. Dette hjælper håret med at stå i lang tid. Det giver de bedste resultater fra første hår. Til regelmæssige anvendelser giver dette produkt de bedste resultater.

Pris: 340 ml for INR 237

8.Sunsilk Co Creation Anti Skæl Solution Shampoo:

Mange mennesker i verden står over for skælproblemerne. Masser af anti skæl shampoo er tilgængelige på markedet. Selv solsilke har lanceret et af dets anti skælprodukt, det giver sine resultater ved at fjerne skæl fra hårets rod.

Pris: 200 ml til INR 180

Se mere: Lice Shampoo Brands

9.Sunsilk Keratinology Detoxifying Shampoo:

For hår til at vokse masser af mineral og proteiner er påkrævet. Keratin er det vigtigste protein, der er vigtigt for hår at vokse. Det kan tages gennem mad eller medicin. Men Sunsilk har fremstillet en af ​​sine produkter, som giver keratin gennem shampoo. Det giver luften den bedste støtte og holder håret sundere.

Pris: 200 ml til INR 200

Pin
Send
Share
Send