Skønhed og mode

Hvordan får jeg en pige til at lide dig?

Pin
Send
Share
Send


For drenge er en af ​​de sværeste ting at gøre for at få opmærksomheden hos den pige, han kan lide som en dating-potentiel. Man må forstå, at hver pige er anderledes, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at du kan lide en bestemt og ikke alle. Den gode nyhed er, at der er nogle grundlæggende regler, der kan bruges til at få hende til at lide dig. De, der er nævnt nedenfor, er de mest effektive, der skal prøves. Se hvor godt du får hende interesseret i dig med disse tips.

Hvordan laver en pige at lide dig? Det er en af ​​de væsentlige undersøgelser, der stiger op i hver dreng. I mit perspektiv er det ikke meget svært, men du skal hellere koncentrere dig om nogle tilsyneladende ubetydelige detaljer, som jeg vil give mening af nedenunder. Pigernes syn på at blive forelsket er helt anderledes end drengene. Kærlighed ved første øjekast slags ting er bare godt for filmene, men kan ikke implementeres i virkeligheden. I de fleste tilfælde vil en pige kun blive forelsket i en dreng efter at have kendskab til ham helt og analysere hendes kompatibilitet med hej. Så du skal holde lidt tid og lade den unge dame blive mere bekendt med dig selv.

Bedste tips om hvordan man får en pige til at lide dig:

Hvis du vil vide hvordan man får en pige til at lide dig, så læs videre på artiklen. I denne artikel vil vi skære ned nogle metoder og tips til hvordan du får en pige til at lide dig Ideelt set kan disse tips om hvordan du får piger til at lide dig, hjælpe dig med at gøre din kærlighed solid og fantastisk.

1. Vær dig selv:

En af de første pointers og den vigtigste for at få en pige til at lide dig skal være dig selv. Vis hvad du er og ikke vis hvad du ikke er. Faking ting vil kun forårsage problemer senere og er en stor slukke for piger. Ligegyldigt hvordan eller hvad du er, præsentér dig selv på den mest ægte måde.

Se mere: Sådan handler du omkring en pige

2. Vær plejet:

Kan du nogensinde lide en pige, der har ubehæftet hår og hvem bruser ikke? Det samme gælder for piger. Hvis du vil få hende til at lide dig, så prøv at forblive pæne og rene. Bruser regelmæssigt og barber også. Man skal også lugte godt og bære rene tøj, hvis de ønsker at nå dette mål. En brugt dreng vil altid fange piger opmærksomhed. Sammen med personlig hygiejne skal man altid sørge for at holde sig i form. Vedligehold kroppens vægt og ikke se overvægtige, for det er den største slukning for en pige.

Dette gælder også for den slags tøj du har på dig. Sørg for, at du ikke bærer for løst tøj og heller ikke for stramt. Oprethold en god og ædru følelse af følelse for det er, hvad en anstændig pige vil lide.

3. Har et godt sans for humor:

Wittiness er et aspekt, der helt sikkert tiltrækker det modsatte køn. En god sans for humor og evnen til at gøre hende smil vil tage dig en lang vej i at øge sin interesse for dig. Vær sjov, lad hende grine og være en sport, når hun er omkring. Forholdet er simpelt. Jo mere hun griner, jo mere ville hun ende med at lide dig.

Se mere: Sådan snakker du med piger

4. Vær en god ven:

Det første skridt i retning af at danse en pige og gøre hende som dig med en romantisk interesse er at være hendes gode ven. Forstå hende, lyt til hende og vær hendes nære ven, hvis du vil få hende til at lide dig. Du må dog ikke sidde fast i vennens zone. Flyt hurtigt, hvor dating er bekymret. Giv hende trøjen, men lad ikke hende gøre dette til en vane, ellers vil hun altid betragte dig som en ven, og spidsen vil komme igen.

5. Tillid er vigtig:

En dreng skal være sikker på, og det skal også være hans tilgang, når det kommer til at blive lig med ham. Under tillid er de normalt ikke i stand til at fange pigernes opmærksomhed. Men vær ikke over selvtillid, da det er et tegn på arrogance og måske ikke ender med at imponere anstændige kvinder. Hold balance, når det kommer til dette aspekt.

6. Giv hendes komplimenter:

For en pige at blive smigret af en dreng er dette et tip, der er meget vigtigt og bør følges med due diligence. Sørg for at du reelt komplimenterer hende fra tid til anden. Dette skal helt sikkert arbejde for hende og gøre hende lig med dig. Men giv komplimenter, der får hende til at stå ud af resten. Dette vil arbejde tingene hurtigere og til din fordel.

Se mere: Hvordan imponere en pige

7. Vær opmærksom på din første indtryk:

Personer er ligeglad med dig i tilfælde af at du ikke ser godt ud eller iført en slags kjoler med den profane måde. Særligt unge damer er ligeglade med den slags unge mænd. Langs disse linjer skal du på den off chance at du virkelig trækker en ung dame i retning af dig, du skal klæde dig godt, du bør beskæftige sig med din frisør med det nuværende mønster, især du bør bruge nogle fremtrædende brusere eller aroma og generelt dig bør ændre din sindstilstand, der trækker en ung dame let. Så pålideligt give mere brug for din kropsbruser eller aroma og udfør noget i tilfælde af at du har et forfærdeligt ånde (Prøv denne pebermynte smagsprøjte for forfærdeligt åndedræt). Ligeledes må du ikke have den samme kjole, du havde i går, hvilket får hende til at tro, du ikke er begejstret for hende. Derudover bedømmer et par unge damer dig med dine armbåndsur mærker.

8. Selvsikker tilgang:

Hvis du nærmer dig hvordan du får en pige som dig igen, så skal du helt sikkert øge dit konfidensniveau til millioner fold. Med undtagelse af nogle slags piger foretrækker stor del af de forskellige unge damer ikke at lide de drenge, der holder stille hele tiden. Fortsæt være cool og vær sikker. Efter din dressing fornemmer de unge damer dig med din karakter. En stor del af de unge mænd har et problem, som de ryster, når de skal møde en ung dame eller tale med en ung dame på første løb gennem. Under alle omstændigheder er det helt off-base. På trods af at du ikke er glad for at møde hendes første gang, skal du ikke demonstrere det udenfor. Vær sikker og mød, som du kendte hende i lang tid. Denne minimal sørger utvivlsomt for hende mod dig. Ligeledes må du ikke være ynkelig eller skuffe hele tiden før hende

9. Øjenkontakt:

At se er af alle konti mindre krævende for dig. Er det ikke? Under alle omstændigheder er det forkert. Dette er en af ​​de sværeste faser, som enhver dreng nogensinde kan opleve ... På den sjældne chance, at hun ser at du ser hende konstant, vil hun blive bekendt med det, du er ivrig efter hende. Dette er en af ​​de mest ideelle måder at lave en pige på som dig. På et hvilket som helst tidspunkt forstår du, at du er i øjenkontakt med en ung dame, bare forlad noget sentimentalt grin, og det vil trække hende meget mere upraktisk. Hvad mere er, folk føler ikke, at en ung dame kommer til dig efter at se på måske et par begivenheder. Sandheden bliver fortalt, indledende et par gange, det vil ikke fungere. Vær det som det måtte, giv ikke op. Forsøg at se på hvilket punkt du har muligheder. Denne strategi trækker sandsynligvis hende mod dig.

10. Kom hende i hændelsen, at hun græder:

Folk, husk at en ung dame græder, før du mener, at hun forventer din skulder. Nogle velkendte citater siger, at en ung dams største våben græder. Det er helt klart svært at se en ung dame med tårer i øjnene. Når hun græder, vil ingen ikke skade hende længere, bare bare få hende til at holde op med at græde ved beroligende. Så udnyt denne strategi på den off chance, at du virkelig skal trække i hende mod dig. I tilfælde af at hun græder før du antyder, tror hun, at du sandsynligvis kan tage sig af det problem. Så spørg hendes problem bevidst og forsøg på at give det bedste arrangement eller skære dig selv ned og tage sig af det problem. Bortset fra alle, når hun græder først for at gøre et punkt for at trøste hende ved at omfavne fast eller give dine skuldre og rådgive hende nogle gode ord, der får hende til at holde op med at græde.

Disse var nogle af de vigtige tips, som kan hjælpe dig i din mission om, hvordan du laver en pige som dig. Sidst men ikke mindst, vær dig selv, du kan falske dig selv, men kan ikke ændre din karakter. Hvis nogen er bestemt til dig så vil hun nok acceptere dig som du er.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send