Skønhed og mode

5 Arkitektoniske Kirker i Himachal Pradesh Du kan ikke Afford til Frøken

Pin
Send
Share
Send


Kirker er af forskellig interesse for de mange af os. For nogle af dem kunne det rent udelukkende være en religiøs grund, mens for de andre er det kun observation af arkitekturen, og andre anser det som en dag ud. Men med de mange berømte kirker i Himachal Pradesh bliver hverdagen en grund til at bede. De smukke store strukturer står højt midt i den smukke og betagende udsigt over bjergene, de altid flydende floder nedenunder og roen, du kommer ud af atmosfæren, tilfredsstiller dig fra kernen. Himachal Pradesh har nogle af de komplekse kapeller i Indien, hvad angår deres arkitektur.

Kirker i Himachal Pradesh: Hvad du ikke bør gå glip af

Oplev, hvad det føles at være i nogle af de populære liste over kirker i Himachal Pradesh.

1. Christ Church:

Christ Church ligger i Shimla og står højt på en højderyg. Det er også den næst ældste kirke i Nordindien. Lokale biler eller taxa kan tage dig til kirken eller gå ned fra Shimla US-klubben. Den majestætiske kirke er berømt for sin antikvitet. De farvede glas på kirkens vinduer repræsenterer tro, menneskehed og tålmodighed. Ingen tur til Shimla er altid færdig uden at besøge kirken og er åben fra kl. 8 til kl. Arkitekturen er inspireret af den neo-gotiske stil, og uret på strukturen er en gave.

2. Christ Church Kasauli:

Kristuskirken i Kasauli er stadig kendt for at have bevaret de elementer, der blev tilbageført af britiske år siden. De gotiske buer er korrekt fordelt, og de er indrammet mod deodarskoven. Kirken er åben fra kl. 7 om morgenen til kl. om natten. Den smukke struktur og den naturskønne skønhed, der omgiver kirken, er en oplevelse at se og beundre. Skønheden af ​​det ses tydeligvis, når dagens fist solskin går ind i bygningen gennem kirkens malede spejle. Den farvede, der er i kirken, importeres fra England på tidspunktet for opførelsen. Hvis du leder efter lidt spænding, er der noget der vil interessere dig. Der er en kirkegård med graver omkring kirken og går tilbage til 1850. Giv denne kirke en seriøs tanke!

3. St. John's Church, Dharamshala:

St. John's ligger omkring 8 km fra byen og ligger i skoven mellem Mcleod Ganj og Forsyth Ganj. Kirken har et monument, der er dedikeret til den daværende viceroy i Indien, Lord Elgin. Han blev begravet her i 1863. Hovedattraktionen her er det belgiske glasmosaik, doneret af Lady Elgin. Gaggal lufthavn og Pathankot banegård er de nærmeste veje for at nå kirken. Den er åben fra kl. 7 til kl. Fordyb dig i roen af ​​de omkringliggende og deodar træer.

4. St. John's Church Dalhousie:

denne kirke er især berømt for sin historiske betydning. Konstrueret under den britiske regel blev den oprettet af protestanternes missionærer. Den britiske stil af træ og mursten er tydelig i arkitekturen, og de smukke omgivelser har en rolle at føje til skønheden. Søndagstjenesten i kirken tiltrækker et stort antal turister og er ældste i regionen. Kirken ligger ca. 2 km fra busstationen Dalhousie. Selv kirkens forsmitte glas tilføjer en særlig charme til kirken. Kirken er åben for offentligheden fra kl. 7 til kl. hver dag.

5. St. Patrik Kirke:

St. Patriks kirke er beliggende i Baloon i Dalhousie cantt og ligger kun ca. 2 km fra hovedbussen. En gratis søndagstjeneste udføres hver uge, og den smukke placering af kirken tilføjer til charmen af ​​strukturen. Kirken blev bygget ud af bidragene fra officererne og den britiske hær. Kirken er stor og kan huske omkring 300 personer i hovedhallen på stedet. Du skal bare miste dig i bønner og omgivelser i nærheden.

Hvad skal du vide, før du besøger kirkerne?

Her er nogle usædvanlige regler, mens du besøger kirkerne her.

  • Følg altid kjolekode fastsat af den lokale kirke. De har tendens til at tage påklædningskoder og andre kulturspecifikke ting alvorligt. Således vil du bidrage til helligdommen af ​​stedet.
  • Stramt nej til affald. Holde lokalerne er en anden uregelmæssig regel.
  • Nogle kirker tillader ikke fotografering, og det er i bedste fald faktisk at overholde dem. Nogle af dem opretholder også stilhed i hallen og vil forvente, at du gør det samme.

Vær trods alt en romersk, når du er i Rom!

Vi elsker helt sikkert en tur ud. Men den virkelige glæde kommer, når du vælger det rigtige sted. Hvis du har planer om en fuld pilgrim-tur, skal du vælge bakkerne over byen og opleve en sjælændringsændring. Bed blandt bjergene og tag hjem energi, positivitet og godhed. Serierne har sikkert meget at byde på og ud af de mange, fred er den første!

Pin
Send
Share
Send