Skønhed og mode

Indramning af bryllupsdagene: Attraktive bryllupsfotorammer Idéer 2018

Pin
Send
Share
Send


En af de enkleste årsager til at vi tager billeder er at gå tilbage i tiden og leve den. Vores daglige øjeblikke og samtale er helt sikkert en ting at huske, men hvad med dagen besluttede vi os for at dele glæden og sige 'Jeg gør' til nogen? Bryllupsbilleder er en ting at se tilbage i tiden, og det er derfor også vigtigt, at du rammer det godt, så det præcist udsender udstrålingen og lysstyrken af ​​dit smukke forhold. Nogle rammer er designet til at holde det enkelt, mens andre er flotte og ser smukke ud, og tilføjer en unik charme til billedet i sig selv.

Fotorammer definerer form og størrelse på dit foto. Nogle af de enklere kunstformer har en lysere form, og de mere elegante har en mørkere nuance, så den kunst eller det billede, der er tale om, fremhæves godt. Således er fotorammer smukke ting, der definerer billedet og fremhæver det.

Sådan vælger du den rigtige fotoramme til bryllupsbilleder:

At vælge den rigtige fotoramme kommer med mange forudsætninger, du skal huske på. Her er nogle tips, der hjælper dig med at vælge den bedste.

1. Farve Specifikationer:

Husk altid, at det er det overordnede billede, der betyder noget. Giv rigeligt hensyn til billedets samlede tone i stedet for at gå ved at matche de specifikke farver i billedet til rammen.

2. Rumindretning:

Rummets indretning er en anden ting, du skal huske, når du vælger en ramme. Gå efter rammer, der vil supplere indretningen af ​​det eksisterende rum eller bare prøve en, der blot vil tilføje den rigtige kontrast.

3. Valg af fotoramme:

gå til dem, der vil fyldestgør hele billedet tilstrækkeligt, hvis det har dine familiemedlemmer. Kompromis ikke med størrelse og sørg for, at rammen passer lige rigtigt.

Typer af fotorammer til ægteskabsdagen:

Her er nogle af de almindelige typer rammer til bryllupsbilleder, der har været det populære valg for deres skønhed og holdbarhed.

1. Trærammer:

Træet er et populært valg i disse dage. De er trendy og tilbyder et klassisk udseende på væggen. Gå efter dem, der vil supplere den rumstil du har til hensigt at hænge den på. Trærammer kan nemt matche moderne eller endda rustikke stilboliger. Farverne spænder fra lys til mørk skygge og giver dig derfor flere farver at vælge imellem. De lysere trærammer er lavet af egetræ, fyr eller aske og til de billeder, der har en varmere tone til godt træet af mahogny eller valnød. Vælg mellem de enkle til de indviklede udskæringer, der er karakteristiske for trærammerne.

2. Metalliske fotorammer:

De metalliske er betragtet som den trendy og kølige. Disse er meget alsidige og holdbare. Portrætter billeder ser godt ud i en metalramme og den bedste del er at du kan få dem i enhver metalfinish du kan lide. Prøv de sølv-, messing- eller krommetaltyper, de tilbyder. Metalrammer er det rigtige valg, når du er usikker på hvad du skal vælge. De er et godt valg til dine sort / hvide fotos, hvilket gør det mere levende og fængende. Det er også nemt at rengøre siderne af rammen og dermed kan være din ide valg af ramme. De er moderat prissat.

3. Sølv fotoramme:

Sølv fotoramme er endnu en skinnende ramme, du kan vælge. Prøv en række dekorative finish til rammen, der vil tilføje skønhed til billedet. Sølv fotorammer kan være lidt dyre, men det vil alligevel være en god ide at beskytte dit billede mod tid og rust. Rengøring dem er også let, en du kan gøre med en våd klud og holde dem snavsfri i lang tid. De er også gode muligheder for at give nogen, der er på udkig efter en bedst bryllupsramme. Hvis du har et familiebillede, som du gerne vil værdsætte i lang tid, er sølv fotoramme en god mulighed ved siden af ​​metalrammen. Portrætter vil se godt ud i denne ramme.

4. Tøj fotoramme:

den ene gode del om klud fotoramme er, at det nemt vil matche indretningen af ​​rummet og huset. Du kan også blive kreativ og gøre en, ligesom du kan lide at være eller købe en, som har en række designs og farver at tilbyde dig. De er billige og er kreative at have hjemme. Løft blot fanerne på bagsiden af ​​rammen og læg det nye billede. Gå til flere farver, da de vil se smukke og elegante ud på væggene og på bordpladerne.

5. Diamant Fotorammer:

Diamant fotorammer er en skønhedssag. Dine billeder vil se fantastisk ud mod den skinnende og storslåede fotoramme. Dette er nok også en bedste måde at dekorere din væg på og holde den elegant. Portræt eller landskab, dine billeder vil se øje i øjnene og vil virkelig give den 'specielle' foto følelse. Der er et udvalg af designs til rådighed på dette, og det er altid sikkert at købe dem i autentiske butikker. Mens de sikkert kunne være dyre, sørger de for at gøre ret til dit valg. Her er en smuk diamantramme ide, du kan tænke på at gave dig selv.

5 nyeste bryllup fotoramme design og ideer:

Så her er et hurtigt kig på nogle af de klassiske fotorammer til at holde dine ægteskabsbilleder.

1. Classic Invitation Frame:

denne er en temmelig stor fotoramme. Det er opdelt i to, hvor du kan placere dit bryllup kort til venstre og dit bryllup foto til højre. Dette er en stilfuld fotoramme til de to af jer, der er en hurtig påmindelse om bryllupsdagen. Invitationen på siden tilføjer et særligt kig på billedet, der gør det komplet. Du kan også tilpasse størrelse og design som du ønsker.

2. hjerte design bryllup fotoramme:

Her er en anden smuk og romantisk gave, du kunne give din ægtefælle til at holde dit billede sammen. Fotorammen er uformel og hjerteformet omgiver rammen i ulige arrangement. Dette er en klassisk måde at vise din kærlighed på, og billedet vil være en påmindelse om, hvad der eksisterer mellem de to af jer. Du kan også tilpasse formen til et hjerte, eller bare vælge en portrættilstand med hjertedesign rundt om det.

3. Træmodellen:

Prøv denne klassiske træmodel fotorammer, der kommer i et sæt. Rammerne er enkle og leveres med en sort ramme og nogle tilbehør, som du skal sætte det op for at få det til at ligne en ramme. Billedet er inspireret til at ligne et træ, og fuglene pryder også træet og giver det en realistisk følelse. Du kan have et stort bryllupsfoto af dig og sprede de resterende billeder rundt om træet. Det er virkelig en kreativ idé.

4. Valset papirramme til ægteskabsbilleder:

Rullepapirrammen er et andet godt valg af ramme til dem, der kan lide at holde det enkelt og kreativt. Det er for det meste håndlavet med papir af forskellige farver, pænt rullet op og stablet for at danne en ramme. Dette smukke stykke er pulserende med farver og pitchet mod en simpel ramme. Fotorummet er lille og er derfor ideelt til par. Prøv den smukke fotoramme, som du selv kan forsøge at lave.

5. Stoframme:

Stoframme er et godt valg for dem, der kan lide at holde det enkelt. Fotorammen er sød en og valget af stof er op for dig at bestemme. Hvis du kan lide, kan du også lave en med de farver du har valgt, hvilket giver et lille mellemrum i billedet. Dit bryllupsbillede kan sidde der smukt og stadig tiltrække folk. Holde dem pæne kunne dog være en bekymring. Hold dem ofte støvet af støvet.

Fotorammer er en påmindelse om vores minder. De lås øjeblikke af latter og lykke i en ramme, sikker fra tid og rust. Det vil altid være et godt valg at vælge dem, der er værd at ramme og uddele ekstra for at holde dem ekstra specielle. På denne måde varer dine minder en levetid.

Pin
Send
Share
Send