Skønhed og mode

9 bedste sundhedsmæssige fordele ved blomkål

Pin
Send
Share
Send


Når det kommer til sund mad og madlavning, opretholder blomkål en egen standard. Nært relateret til broccoli vokser den en gang om året og dyrkes af frø. Når du foredrages om, hvor vigtige grønne bladgrøntsager er til din overordnede sundhed, kan du ikke gå glip af de tætte og tykke grønne blade, der omgiver dette organiske element. Den er fuld af C-vitamin, K-vitamin og kalium. Det er højt i kostfiber og uanset hvilken farve det er, er denne grøntsag helt egnet til dig. De er ikke kun lækre men også et sundt alternativ til andre fødevarer. I tilknytning til cruciferous familien er den fuld af fantastiske sundhedsmæssige fordele. Og da vi udelukkende vil tale om kål i dag, er det bedst at vi fokuserer på de store pluspunkter og fordele. De følgende afsnit i denne artikel skal gøre det nødvendige.

Sundhedsmæssige fordele ved blomkål:

Ernæringsmæssige:

Blomkål er rige på vitaminer, kalium og omega 3 fedtsyrer. Det har også vitamin C og mangan og er bestemt noget, du skal tilføje til din kost. Det vil give dig den nødvendige og sunde ernæring, du har brug for hele dagen, for at holde dig sund og fit. Underskud aldrig magt blomkål. Og næste gang du går på supermarkedet, skal du sørge for at få fat i nogle af disse lækre og sunde blomkål.

Se mere: Anvendelser af kardemomme

antioxidation:

Den anden bedste fordel du kommer fra blomkål er antioxidation. Det indeholder aempferol, ferulsyre, kanelsyre og koffeinsyre, som er meget godt for helbredet. Du vil beskytte dig mod frie radikaler skader ved hjælp af dette og reducere chancerne for enhver form for sygdomme som kræft og hjerteanfald. For at holde dig immune og sunde hele året rundt, foreslår vi at du får nogle blomkål hver dag. Du vil blive overrasket over, hvad denne grøntsag kan gøre.

Afgiftning:

Kål indeholder glucosinolater og thiocyanater, som øger leverens evne til at neutralisere de giftige stoffer, der eventuelt kan føre til kræft. Tilstedeværelsen af ​​enzymer vil også hjælpe med afgiften.

Rich Mineral Source:

Blomkål er fuld af flere sundhedsmæssige fordele. Det gør dine knogler og tænder stærke og forbedrer dit generelle helbred. Blomkål indeholder zink, mangan, fosfor, magnesium og også selen og natrium. Zink hjælper med at helbrede sår og reparere celler og væv. Magnesium producerer hormoner, som gør det muligt for knoglerne at fungere ordentligt. Fosfor hjælper med at styrke knoglerne. Selen gør det muligt for immunsystemet at fungere bedre, og natrium hjælper med at afbalancere væskerne i kroppen. Mangan aktiverer enzymerne. Med så mange fordele kan du ikke gå glip af blomkål.

Se mere: Cantaloupe sundhedsmæssige fordele

Vægttab:

Blomkål er så lave i kalorier, at du helt sikkert kan forvente vægttab ved hjælp af denne grøntsag. En kop blomkål indeholder kun 30 kalorier. Dette er så mindre i forhold til de andre grøntsager som ægplanter og kartofler. Dette er helt sikkert en bedre og sundere løsning, og du skal indarbejde dette til din kost for at få de bedste resultater. Den bedste måde at spise er at lave en god smag, nogle curry ud og få den med nogle chapattis.

Øger vitamin K:

For at øge vitamin K i din kost skal du have nogle fantastiske blomkål. De hjælper med udviklingen af ​​knogler og også knoglecellerne. Hvis der ikke er nok vitamin k i din krop, vil der være store chancer for skade og blødning. Så for at holde sig væk fra dette alvorlige problem, spis en blomkål hver dag. Det vil spille en vigtig rolle i blodets koagulation og forbedre dit helbred på flere måder.

Reducerer risikoen for kræft:

Reducer risikoen for kræft og flere andre farlige sygdomme ved blot at tilføje nogle blomkål til din kost. Fra lungekræft til brystkræft til galdeblærekræft skal alt tage sig af. Fordi det tilhører en cruciferous familie, kan du helt sikkert forvente denne fordel ud af blomkål. Selvom forbindelsen mellem kræftforebyggelse og blomkål forekommer overraskende, er det sandt. Ifølge flere eksperter er blomkål noget, du har brug for for at bekæmpe kræft.

Fordøjelsessystemet:

Blomkål er igen noget, der vil forbedre dit fordøjelsessystem på flere måder. Det vil bekæmpe al infektion, der findes i fordøjelseskanalen og rense dit system fuldstændigt. Du vil finde frihed fra almindelige problemer som forstoppelse og opkastning. Den har 3,35 gram kostfiber, som helt sikkert skal være effektiv til din krop. Bakterierne skal dræbes, og derfor må der ikke forekomme risiko for kræft og mavesår. Du kan altid spørge din læge, og vi forsikrer dig om at han vil blive enig.

Udvikling af Fetus:

Blomkål er god til udvikling af fosteret. Dette er den første og vigtigste vegetabilske kvinde bør forbruge under deres graviditet. Det hjælper i vækst af celler og resulterer i sidste ende på korrekt udvikling af fosteret. Dette er muligt for det meste på grund af tilstedeværelsen af ​​vitamin A og vitamin B. Igen er vitamin C noget, der er meget godt for graviditeten. Derfor bør alle gravide helt sikkert notere dette og tilføje blomkål til deres kost. Det har vist sig gavnligt og er blevet foreslået af flere læger til deres patienter.

Se mere: Anvendelse af tørre druer

Sænker dit kolesterol:

Blomkål er fuld af fiber og næringsstoffer. Efter at have så mange fordele, undlader det at give dig en anden. Og det kaldes at sænke dit kolesterol. Hvis du har lidt i dette i flere år, så vil vi råde dig til at få fat i blomkål så hurtigt som muligt. Det vil tage sig af dit helbred og aldrig lade dit kolesterol blive højt. Med andre ord vil denne naturlige ingrediens styre dit kolesterol.

Med dette konkluderer vi de bedste fordele ved blomkål, og vi håber du har lært meget.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send