Skønhed og mode

8 bedste indiske naturlige urter til hårvækst

Pin
Send
Share
Send


Hårvækst kan være et reelt problem for mange. Forkert vækst af håret kan spores tilbage til en masse kropsproblemer. Men foruden at holde sig sunde kan du også prøve naturlige urter for at forbedre hårets kvalitet og få dem til at vokse normalt.

Listet er et par mest populære og nemme at bruge urter, der er nyttige til at fremme hårvækst. De fleste af disse kan bruges sammen med de grundlæggende ingredienser, der er tilgængelige i hjemmet, og gavne håret mangfoldigt. Alt du behøver er en regelmæssig rutine for håret, for at disse kan arbejde deres magi.

Urter til hårvækst:

Her er vores 8 bedste urter til hårvækst som følger os.

1. Amla-Gooseberry- (Emblica Officinalis):

Amla er en af ​​de reneste og ældste former for vitamin C. Det hjælper med hårnæring, forhindrer hvidt hår og falmer af hår og fortykker det også. Amla bruges til anvendelse og forbrug for at forbedre hårets kvalitet. Drikker omkring 3-4 Amlas juice på tom mave om morgenen gør håret stærkt og fremmer hårvækst. Det bruges også i forskellige hårpakker sammen med andre urter for at genoplive hovedbunden. Dette er en af ​​de bedste indiske urter til hårvækst.

Læs mere: Indisk stikkelsbær til hårvækst

2. Shikakai- (Acacia Concinna):

Alternativt kaldes 'frugt af håret, Shikakai fordele for hår er utallige. Det har naturlig pH, der forbedrer hårets hoppe og gør det også blødt. Det renser hovedbunden uden at fjerne dens naturlige fugt og øger hårvæksten. Dette er en af ​​de bedste indiske urter til hårvækst.

3. Ghritkumari-Aloe Vera:

Aloe vera er kendt for sine fordele på huden, men aloe vera gel blandet med olier har også gavn for håret. det tilføjer ikke kun krop og glans til håret, men fremmer hårvækst ved at styrke folliklerne og forbedre blodcirkulationen. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

Læs mere: Aloe Vera For Hair

4. Bhringraj-False Daisy- (Eclipta Alba):

Urten bruges i form af pulver lavet af sine blade. Det fremmer hårvækst naturligt og effektivt i forhold til de fleste andre metoder til hårvækst. Brug af Brahmi-olie forynger hovedbunden og forbedrer blodcirkulationen til det og fremmer dermed vækst. Det har flere anvendelser i hårpakker også. Urten er en af ​​de mest anerkendte i Ayurveda og naturoveda til behandling af forskellige hårproblemer. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

5. Brahmi Herb For Hair Growth:

Brahmi er kendt for sine fremragende resultater til behandling af hjerneforstyrrelser, hvad er nyt, er dets brug for hår for at få dem til at se utroligt smukke og sunde. Det hjælper med at bevare hårets naturlige farve og opretholder sin glans og blødhed med regelmæssig brug. Brahmi Oliemassage er gavnlig i berigelse af hårsækkene og gør dem stærke. Dette forhindrer håret i at falde og genopfylder håret.

Se mere: Fenugreek for hårvækst

6. Aritha-Soapnuts- (Sapindus Mukorrosi):

Det er en gavnlig hår tonic, der opretholder hårets overordnede sundhed og bekæmper hårproblemer som skæl og splittede ender. Det virker som en balsam og holder håret skinnende og sprudlende. Det renser håret og hovedbunden og med regelmæssig brug skaber også væksten fra de inaktive follikler. Dette er en af ​​de bedste indiske urter til hårvækst.

7. Muleti-Licorice- (Yucca Schidigera):

Muleti bruges i forskellige hårprodukter til fremme af hårvækst. Det holder hårbunden ren, hydreret og fugtet, da disse funktioner er afgørende for sund hårvækst. Det har naturlige enzymer, der forynger hovedbunden og fremmer blodcirkulationen. Lakris er også nyttigt for at forhindre skaldethed og for tidlig hårgraying. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

Se mere: Ginger Juice For Hair Growth

8. Hestetail:

Hestesko er rig på silica, der styrker håret, knogler og negle. Det genopretter hårets overordnede sundhed og forhindrer brud og tørhed. Det er en naturlig hårreparationsformel, der også øger hårvæksten på grund af dens hårvenlige egenskaber. Brug af urt ses i de fleste hårprodukter. Dette er en af ​​de bedste urter til hårvækst.

De fleste af disse urter er let tilgængelige i butikkerne og er nemme at bruge. Der er flere måder, hvorpå de kan gavne dit hår og fremme hårvækst.

Billeder Kilde: (1,2 og 4 lukkemateriale) 3, 5, 6, 7, 8 og 9.

Pin
Send
Share
Send