Skønhed og mode

15 seneste træure, der forbedrer din boligindretning

Pin
Send
Share
Send


Træure er også fancy og grand. Du får det med mange designs fra simpel rundt vægur til komplekse udseende gear ure. Du kan også finde dekorerede ure, der også er håndlavede. Dekorer dit hjem med nogle unikke træklokker og få det gamle dyrebare look med dette ur.

Bedste træure med billeder:

Her er nogle mange forskellige træklokke design, du kan få til at dekorere hjemmet,

1. Træ Gear Håndlavet Ur:

Dette er en gammel stil analog træ væg ur. Uret er helt lavet af træmateriale, og farven passer sammen med alle møbler, vægmaling osv. Dette er et rundt træ gear væg ur, der viser dig præcis tid og blander med enhver væg farve. Du kan bruge den til at dekorere din hall, stue, soveværelse, køkken osv.

2. Cherry Carriage Mantel:

Dette er en kirsebær vogn træ mantel ur, som du kan give en retro touch til dit værelse. Det er et fremragende ur design med glas krystal og hvid urskive med romertal. Du kan styre lydstyrken for klokkeslæt om natten. Dette er et smukt antik stykke, du kan holde i dit hjem.

3. Retro trævække:

Prøv denne fantastiske træ vækkeur til dit soveværelse. Det leveres med en knap for at styre alarmen, og det er et firkantet vækkeur. Inde i den vil du se en hvid dial og skrevet cifre på den. Du kan prøve denne vækkeur med nat lite.

4. Runde Natur og Træ Vægur:

Forbedre dit hjem stil statement ved hjælp af runde træ væg ur design. Du kan bruge dette træur med metalrammen, hvor du vil. Det har romerske tal i det og koordinerede hænder, der viser dig tiden. Du kan få dette charmerende ur til at dekorere dine vægge.

5. Vector Vintage Wall Clock:

Denne store trævægur er at udsmykke dine vægge. Den leveres med håndlavet træramme og hvide urskive. Urhænderne ser smukke og romerske tal på opkald for at vise tiden perfekt. Den ydre dekoration er blomstrende design, og du kan få dette søde ur for at give en ekstra skønhed til dine hjemmevægge.

6. Rustik træ væg ur:

Kan du lide denne urtype? Dette er et overdimensioneret træur med rustik touch. Det er et malet træ ur, der giver dig et perfekt udseende til hjem eller kontor. Dette er et håndlavet og håndmalet ur med gyldne romerske tal på den. Du kan også vælge andre farver, også hvis du vil matche din vægmaling.

7. træ spool ur:

Dette er en sort træ ur design du kan få. Dette ligner et rustikt ur hele tiden. Den er lavet af træ og alle bogstaver er rustikke. Du kan dekorere din stue med denne vintage stil overdimensioneret ur for at kende tiden. Du kan ændre maling farve og tal ser også som du vil.

8. Wooden Digital Clock:

Analoge ure erstatter nu med digitale ure. Du kan også finde sådanne designs i træ ur design. Dette er et smukt og simpelt træ digitalt ur for at vise tiden. Dette vil lyse om natten og viser dig også tiden. Du kan bruge dette moderne ur i dit soveværelse for at få bekvemmelighed.

9. Mekanisk træ ur:

Dette er et stort træ ur design, der gør dit hjem interiør smukt. Det er en mekanisk trævæg ur design er lavet af god kvalitet træmateriale. Den har gyldne pins og er af en antik type. Dette er kun skelet af uret med andre dekorationer. Prøv det i din stue, og du vil elske det.

10. træ pendul ur:

Du kan få dette træ pendul ur til at give et antikke touch til dit hjem. Dette er et skibsdesign med et pendul. Skiven er af gylden farve og sorte cifre. Du kan få lidt større ur, hvis du vil. Brug det til at udsmykke dit soveværelse, stue osv.

11. Rustik ur til køkken:

Du kan dekorere interiøret med dette træ køkken ur. Dette er et stort træur og en håndlavet. Få dette unikke design lavet af et malet træ ur med sorte romertal på den. Det matcher din vægfarve, og du kan prøve noget vildt på det for at få det gamle skøre udseende.

12. lille træ ur:

Du kan få noget fra lille træklokke til brug i dit soveværelse, kontorbord mv. Dette er et perfekt valg til dig. Det ser ud som en fotoramme ved første øjekast, og et lille 360 ​​graders roterbart ur er der inde i denne ramme. Uret har en lille urskive og tal er der på den. Dette er også velegnet som Børnenes træur.

13. Træ LED Vækkeur:

I denne digitaliseringsalder, hvorfor forsøger du ikke noget nyt i træure? Billedet viser et træalarm med LED display. Bortset fra tiden viser det også udetemperaturen, som også er meget god, så du ikke behøver at tjekke din skærp for at kende temperaturen. Led lys vil være der i dagtimerne samt natten.

14. Fancy Træ Skrivebord ur:

Dette er et perfekt ur, når du vil have et fancy udseende bordur. Det er et træ ur med en dekoreret ramme. Den har en håndlavet træramme og det giver dig et perfekt udseende. Tallene er af romersk type, og du kan holde det på dit kontorbord.

15. antikke træ ur:

Leder du efter et stort trævægur? Dette er et antik træklok med farverigt design. Du kan se sådanne ure i banegårde, busstationer mv. Tag dem tilbage til dit hjem og dekorere din væg med den. Uret ser rustik ud med romerske tal. Du kan holde det i din stue for at byde gæsten velkommen.

Alle ovennævnte designs er nogle gode valg, du kan se på et træur. Du kan få den der passer til dit værelse. Træ ure er altid bedre end plastik dem som de varer længe end de plastiske dem og vil ikke bryde let.

Pin
Send
Share
Send