Skønhed og mode

9 Seneste & Smukke Unstitched Salwar Suits for Women

Pin
Send
Share
Send


I Indien lever vi alle et meget privilegeret liv, som vi alle ikke indser. Et af de få privilegier er at have vores kjoler syet til vores måling og mønster. Det ustikede kludstykke er sat af salwar, kameez og dupatta. Det hedder unstitched salwar suit. De kommer af typer og stilarter. Dens pris varierer også fra forskellige typer.

Nye og stilfulde Unstitched Salwar Suits Designs for Ladies in Weddings:

Her er få typer af ustikede salwar dragter.

1. Unstitched Bridal Salwar Suit:

Mange brude kan ikke lide at gå til konventionelle lehenga choli til deres bryllup. Valget af salwar kostume er godt lide af mange. Det kan bruges til bryllup og senere også. Brude unstitched salwar dragter er tung salwar suit. Den bæres af bruder til bryllup, den har masser af broderi og zari arbejde. Mange har diamanter fast på den.

2. Unstitched bandhani Salwar Suit:

Bandhani unstitched salwar dragter er lavet med bomuld eller silke. Udtrykket på stoffet hedder bandhani. Kluden er bundet i knuder og derefter farvet. Alle indiske kvinder har denne type drag. Det er enkelt og perfekt til daglig brug.

3. Cotton Unstitched Salwar Suit:

Cotton unstitched salwar suit er simpel trykt salwar suit. Den bæres til daglig brug. De er simple trykte. Det har nogle gange lidt broderi og blonder. Denne dragt bæres af arbejdende damer, da det er meget behageligt at rejse i bus og tog.

4. Ustiket Silketype Salwar Suit:

Ved sin navn, silke unstitched salwar kostume er lavet af silke. Det er lidt dyrt. Men det ser meget flot ud. Lidt arbejde nær nakke og ærmer giver det nok glamour til fester. Det er smart dragt. Det bæres af alle damer i funktioner.

Se mere: Rett Salwar Suit

5. Lace unstitched Salwar Suit:

Lace er en genvej til broderi. Lace unstitched salwar dragter har blonder i hænderne og foran kjole. Denne blonder arbejder ses mere lange topdragter. Dets udseende er taget fra pakistansk jakkesæt. Det kan bæres til arbejde. Dette er en klassisk type ustiket salwar-kjole.

6. Georgette Unstitched Salwar Suit:

Georgette unstitched salwar suit er lavet af georgette materiale. Den har let glans. Denne klud er kendt for efterår. Denne type unstitched salwar suit er perfekt til regnperioden, da den hurtigt tørrer. Det har normalt print og intet arbejde. Den bæres dag for dag af mange mellemklassearbejde damer.

Se mere: Sleeve Designs til Salwar Kameez

7. Ustitched Printed Salwar Suit:

Trykt unstitched salwar kameez er den mest almindelige type unstitched salwar suit. Det har print, der ser meget rigtigt ud. Udskriften kan være af mange typer. Blomstrende, geometriske og arabiske design er de mest almindelige prints. Alle de fleste kvinder har det. Godt materiale med god print er ideel til arbejde.

8. Broderet unstitched Salwar Suit:

Broderet unstitched salwar kameez har broderi på nakke, ærmer og bund. Nogle gange er broderiarbejdet der over hele kjole. Dette arbejde er meget dyrt, når det er håndlavet. Det er perfekt til fester og familiefunktioner. Du kan bære det arbejde, hvis broderiet er i grænse.

Se mere: Fuldt sydd Salwar Suits

9. Unstitched Zari Salwar Suit:

Mange mener, at Zari er det bedste arbejde på stof. Zari unstitched salwar suit har zari arbejde udført på nakke og ærmer hovedsagelig. Det er lidt tungt, så det understøtter stoffet. Den er perfekt til funktioner, til tider er zari-arbejdet gjort overalt, den slags ustikede salwar-dragt bæres af brudens piger og nære slægtninge.

Unstitched salwar suit er en privilegeret af alle dem, der ikke har perfekt krop at bære klædte tøj. Dem, der ønsker tilpasset pasform, dette er køb for dem. Den kommer i alle mønstre. Unstitched salwar suit er unstitched materiale sat til at lave salwar suit. Den er syet og slidt af alle damer.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: VLog 10-9-15 seneste nyt om min kanal! (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send