Skønhed og mode

Er Acyclovir sikker under graviditeten?

Pin
Send
Share
Send


Graviditet har sine frynsegoder. Men lad os se det. Det er ikke alt behageligt og dyster for mange. Hvis du har tilstand af herpes eller kyllingkopper og helvedesild eller kolde sår, så har du brug for en form for medicin for at hjælpe dig med at reducere symptomerne. Nu mens debatten om, hvorvidt acyclovir er sikkert under graviditeten eller ej, er en meningsløs. Der er dog et par ting, som du måske skal vide.

Der er nogle få, der har negative virkninger på graviditeten, og der er nogle, der ikke forårsager skade. Når du har fået det sorteret, er du god til at tage med din medicin som pr. Læge råd. Acyclovir er et sådant lægemiddel, der anvendes under graviditet.

Se mere: Hævelse i graviditeten

Hvad er Acyclovir?

Acyclovir er et antiviralt lægemiddel, der grundlæggende bruges til at nedsætte vækst og spredning af herpesvirus i kroppen. Det er ikke meningen at helbrede sygdommen, men bare reducere symptomerne forårsaget af infektionen. Det bruges til at behandle infektioner forårsaget af herpesvirus som genital herpes, forkølelsessår, kyllingepok osv. Og kan have flere anvendelser end du ved eller er opført som sådan. Det er vigtigt at bemærke, at at tage acyclovir under graviditet bør være et komplet kursus med anbefalinger fra din læge. Nu kan du tage acyclovir mens du er gravid? Nå skal vi finde ud af det.

Er Acyclovir sikkert under graviditeten?

En af de største undersøgelser under hensyntagen til mere end 1500 børn afslørede ingen bivirkninger, når man så på aspektet af fødselsdefekter. Forbrug af Acyclovir i graviditet har heller ikke ført til nogen form for graviditetskomplikationer til dato, viser studier. De foreskrevne kurser af Acyclovir skal dog afsluttes uden fejl, og alle dine besøg hos lægen skal følges op med tiden. Også, vurderet som et B-kategori stof af Food and Drug Authority, står det klart, at det ikke forventes at skade barnet. Nu er Acyclovir sikker under graviditeten? Ja, pop det hele, når det er tid.

Se mere: Hvad forårsager kvalme under graviditeten

Hvilke forholdsregler skal jeg tage for Acyclovir?

Hvis du tager acyclovir under graviditeten, skal du være opmærksom på, mens du følger recepten. Selvom der ikke er fødselsdefekter, der vides at være blevet fundet med respekt for brugen af ​​lægemidlet, ville det være sikkert at heller ikke overstige det foreskrevne antal medicin. Du skal også kontakte din læge så hurtigt som muligt for at undgå forvirring og for at sikre dig sikkerheden i form af overdosering. Plus, der er ingen virkninger på fertiliteten lige så godt, mens du er på Acyclovir, mens du forsøger at blive gravid.

At vide, at der er så mange stoffer ude på markedet for at håndtere herpesvirus og de infektioner, der forårsages, kan du undre dig, kan du tage acyclovir mens du er gravid. Hvad du behøver at vide er, at acyclovir under graviditet er et helt sikkert stof i modsætning til mange, der vides at have mere negative virkninger på kroppen. Det ville imidlertid være dejligt at have sin produkt og beskrivelsen, som giver dig mulighed for at være sikker på hvad du bruger og hvorfor og hvordan det virker.

Bemærk venligst, at ingen af ​​disse skal tages uden din læge anbefaling. Hvis du finder dig i et dilemma eller i en meget usikker stilling, er den eneste, der kan hjælpe dig, din læge, som du har brug for at konsultere. Mens graviditet kan virke som om det hele handler om dig, drejer det sig faktisk om babyen. Så pas på og tag dig godt af dig selv.

Se mere: Hovedpine under graviditeten

Forvirret med at bruge acyclovir under graviditet? Læs her for at vide om den komplette vejledning til acyclovir og for at vide, hvor sikker det er at bruge acyclovir under graviditet.

Se videoen: Hematopoietic stem cell transplantation HSCT for Mutiple sclerosis (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send