Frisurer

9 Udestående fodbold frisurer til mænd i 2018

Pin
Send
Share
Send


Fodboldverdenen er fuld af stil og glamour. Hver spiller viser deres hårklipp og stil. Men hvilke er de bedste? Det er spørgsmålet, du straks spørger, når du vil have en ny fodboldklip til dit hår. Også vedligeholdelse af et godt hårklipp kan også være hårdt og dyrt også. Derfor har vi valgt disse få fodbold frisurer, der er værd at din tid og penge.

Bedste fodbold frisurer til mænd i 2018 med billeder:

Her er de top 9 vidunderlige fodbold frisurer for mænd at få et unikt udseende.

1. Frosted Tips Soccer Frisure:

Hvis du leder efter fodbold haircuts, der kun ser godt ud, men også godt, prøv dette ud. Hovedets sider har en meget lav fade til det, med toppen af ​​håret er stylet med disse frostede delhår, der ser så meget stilfuldt og trendy ud. Dette er bestemt kan kaldes som den bedste fodboldspiller haircut.

2. Faux Hawk Soccer Frisure:

Dette er en af ​​de fantastiske fodboldspiller frisurer, du kan få til dit hår. Denne haircut har sider, der er meget lidt falmede og holdes længe sammen med toppen af ​​hovedet stilet med moderat kort hår i en fuld Mohawk stil. Håret på forsiden strækker sig også meget længere end normalt. Dette er absolut et af de bedste hårklipp til at få lige nu.

3. Blonde Krøller Frisure:

Dette er en af ​​de bedste udseende cool fodbold haircut du kan få for dine penge. Hovedets sider er barberet sammen med kirurgiske linjer gennem siderne af hovedet. Øverst på hovedet er nu stylet med krøllede hår, der er farvet i blond og skaber et fuldt struktureret boxy type look. Denne snit ser meget pænt og ryddeligt ud.

4. lige mohawk fodbold frisure:

Hvis du vil have en fodboldpige haircut type stil, så kig ikke længere. Siderne er næsten hudfarvede med det perfekte udseende, som strækker sig til toppen af ​​hovedet, hvor kun den midterste del af hovedet indeholder håret, der er stylet i en mohawk. Helt en af ​​de mest dashing flotte frisurer man kunne finde.

5. Headband Soccer Frisure:

Dette er en af ​​de enkleste flotte bedste fodboldspiller haircut du kan finde i dag. Denne enkle haircut er fantastisk til folk, der har krøllet og langt hår, som kæmes mod bagsiden af ​​hovedet med hovedbåndet, der understøtter hele bunken hår, så den ikke strømmer fremad. Denne haircut er faktisk en meget cool og simpel udseende frisyre.

6. Flowing Dreadlocks Frisure:

Hvis du taler om mænd fodbold haircuts, så skal denne være på din liste. Det lange hår styres meget godt i dette hårklipp, hvor håret bliver fejet og kæmmet bagud, med hårstrengene forvandlet til flettet dreadlocks, der strømmer fra bagsiden af ​​hovedet. Denne haircut ser lidt rodet ud og har også brug for meget omhu for vedligeholdelsen.

7. Side Bleached Frisure:

Dette er helt sikkert en af ​​de fedeste fodboldspiller haircut du kan finde til din smag. Siderne er som sædvanlige hud falmet og barbert op til næsten den øverste del af hovedet, hvor håret er stylet i en fauxhøg, mens hårets bånd er farvet eller bleget, hvilket giver et helt særskilt udseende. Faktisk er en af ​​de fedeste flotte frisurer, du kan få.

8. Hipster Cut Soccer Frisure:

Dette er en af ​​de fedeste udseende drenge fodbold frisør du nogensinde kan finde. Denne snit har lavt fade omkring siderne af hovedet, med det meste af håret koncentreret på toppen af ​​hovedet. Håret er stylet ved kæmning og fejning af hårstrengene på den ene side, der næsten skaber en pompadour eller en quiff hårklippning.

9. Bun på krøllet hår fodbold frisure:

Dette er absolut en af ​​de mest smukkeste frisurer, du nogensinde kan bede om. Denne haircut omfatter sider af hovedet, der er perfekt barberet af, med resten af ​​hårstrengene flettet og så er noget af det bundet sammen i en bolle og fastgjort til bagsiden af ​​hovedet. Denne snit ser meget enkelt ud på øjnene, men kan se meget entydigt ud på sin egen måde, hvis nogen vil.

Det er slet ikke let at vælge en fodboldhårning. Med så mange gode fodboldspillere, der har så mange forskellige frisurer hver dag, er det svært at negle ned på et snit. Heldigvis har vi lavet denne liste, der indeholder alle de bedste og bedste hårklipp, du nogensinde kan finde i fodboldverdenen, og dermed forbliver du ikke mere forvirret over dit hårklipp.

Pin
Send
Share
Send