Skønhed og mode

9 Simple og Easy Rangoli Designs uden prikker

Pin
Send
Share
Send


Rangolis er synonymt med lyse farver og innovative designs, da de pryder indgangen til næsten alle hjem i Indien under festivalen Diwali samt andre indiske festivaler. Denne antikke kunst er blevet overført fra generation til generation og udføres næsten som et ritual. Disse rangolis er normalt lavet for at byde gudinde Lakshmi velsignelser og godwill velkommen til hjem. En rangoli kan være af forskellige former og størrelser og kan være så farverig eller dyster også. Følgende designs koncentrerer sig dog mere om rangoli mønstre uden brug af prikker.

Rangoli Designs uden prikker:

Den fulde cirkel:

Denne rangoli er enorm, og den cirkulære form gør det til en standout. Brugen af ​​en række farver gør det også til et udstillingsvindue. De to nuancer af blå (en lysere og mørkere skygge) sammen med en lime grøn, orange, rød og gul gør det virkelig kunstnerisk. De indviklede mønstre skabt med hvidt er helt mesterligt færdige og forbedrer udseendet af rangoli betydeligt.

Den hvirvlende effekt:

Denne rangoli er virkelig repræsentativ for ånden i Diwali - levende, farverig og fuld af liv. Brugen af ​​de primære farver i en slags bølgeagtig mode gør det bare så meget mere interessant. De hvide udsmykninger tilføjer kun noget ekstra til det overordnede design. Denne rangoli kræver en person med dygtighed til at gøre retfærdighed til det, da der er nøje opmærksomhed på detaljer, der kræves.

Se mere: Kundan Rangoli Collection

The Peacock Design:

Denne relativt mellemstore rangoli har en masse karakter til det. Hele midtdelen er designet med nogle rigtig smukke og levende farver. Mønsteret omkring den midterste sektion er mere subtilt, hvorved den anden del af det virkelig skiller sig ud og med god grund. Påfugleformen er blevet udført vidunderligt og kræver meget tålmodighed og kunstneriske færdigheder.

Den Diya-inspirerede Design:

Denne rangoli udnytter nogle levende farver for at skabe et design, der er subtilt men kraftfuldt. Farvens kontrast gør det skiller sig ud. Brugen af ​​gul, sort og orange gør det til at se meget rigtigt ud på en måde. Brugen af ​​'diyas' i designet hjælper med at forbedre hele rangoli mønsteret og giver det den festlige touch. Derfor er der noget meget uddybet, men alligevel underligt om designet, der gør det meget godt at se på.

Den kunstneriske Rangoli:

Denne rangoli er blevet gjort så godt, og brugen af ​​farve gør det skiller sig ud endnu mere. Den hvide baggrund gør hele designet virkelig skiller sig ud. Brugen af ​​gul, rød, grøn og blå for at give nogle interessante mønstre form har været gjort ganske godt. Hvert lag af det overordnede design har noget unikt at tilbyde. Mønstrene og formerne på hvert lag er forskellige, og de komplementerer hinanden meget godt.

Se mere: Små Rangoli mønstre

Den majestætiske:

Dette rangoli design er virkelig majestætisk, da det kommer levende med brugen af ​​farve guld. De subtile farver, der bruges i dette design fremhæver lotusdesignet i midten. Brugen af ​​bløde nuancer som lilla, pulverblåt og grønt, blandt andet forhindrer rangolierne i at se for grønt ud. Imidlertid hæves designet ved brug af guld i omkredsen. Det gør bare rangoli ser meget dyre og velfremstillede.

The Layered Flower Design:

Dette rangoli design er virkelig smukt at se. Brug af farver til at skabe spejlbilledet af det centrale blomsterdesign gør det til en vinder. Den overvejende farve i designet er gul og dens forskellige nuancer. Derfor kompletterer de andre farver perfekt den overvejende gule farve.

Herren Ganesh Rangoli:

Dette rangoli-design bruger kun tre hovedfarver - en fuchsia pink, dyb lilla og rød. Brugen af ​​hvid hjælper dog med at færdiggøre det overordnede design. Den strategiske placering af Lord Ganesha i midten gør det perfekt for boliger at vedtage dette rangoli mønster til Diwali.

Det Pot-inspirerede Design:

Dette pot-inspirerede design er subtilt, farverigt og mesterligt skabt. Brugen af ​​farver, der matcher, på en ulige måde, omend er blevet gjort klogt. Kun hvis du overholder designen, vil du virkelig mærke til brugen af ​​de potter, der bruges til festivaler.

Se mere: Tamil Rangoli med prikker

Se videoen: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send