Frisurer

Top 9 afrikanske bryllup frisurer

Pin
Send
Share
Send


Disse dage er afrikanske bryllup frisurer meget i mode. Mange berømtheder stiler deres hår på den afrikanske bryllupsdag, selv når de ikke deltager i en sådan ceremoni. Så hvis du vil deltage i et afrikansk stil bryllup, så glem ikke at tjekke nedenstående liste. Vi har bragt dig intet andet end de øverste afrikanske bryllups frisurer, som er i praksis.

1. Kort Natural Wedding Hair:

For det første er det korte naturlige udseende, hvis for alle afrikanske kvinder derude. Du kan ganske enkelt style dit hår i sin vej. At være en af ​​de bedste bryllup frisurer, vil gøre dig til at se dygtig, skrøbelig og strålende på samme tid. Et blomst hårbånd kan også fastgøres til håret for at gøre denne stil endnu mere sofistikeret.

2. Bridal Veil Short Frisure:

Dette er dybest set en kort frisyre med et slør på det. Hårets længde er ekstremt kort og ser meget modig ud. Det vil ikke se godt ud på alle afrikanske kvinder, og det vil derfor være en udfordring at vælge dette udseende. Brudekjolen skal matche tøjet. Når du er færdig, vil denne frisure gøre dig til at ligne en engel.

3. Asymmetrisk Brude Frisure:

Dette er en af ​​de fedeste brude frisurer derude. Det ser godt ud på lange ansigter og giver dig et professionelt udseende. Det har været gennemført af mange berømtheder gennem årene. Den forreste del af håret ser stort set ud som en frynse, da resten af ​​håret er betydeligt kort.

4. Side Bun Bryllup Frisure:

Mange afrikansk-amerikanske kvinder foretrækker denne frisure for at være deres bryllupslook, da det er enkelt og unikt på samme tid. En sidebun er placeret på den ene side af hovedet, mens resten af ​​håret forbliver låst.

Se mere: Brude Frisurer Videoer

5. Bølget Lang Bryllup Frisure:

I denne frisure er håret langt og har bølger i slutningen af ​​håret. Håret forbliver meget afslappet og strømmer også langs vinden. Dette er en af ​​de bedste frisurer i sommer. Det giver dig et feminint udseende og gør dine frisørfærdigheder tydelige. Kvinder med lange ansigter vil rocke dette hårklipp.

6. Curly Bridal Frisure:

Denne frisure er en i en million. Det godt flettet hår er ret fordelt på begge sider, hvor håret fører til storslåede krøller. Afrikanske kvinder beundrer dette udseende og kan lide at bære det på deres bryllup også. Langt krøllet hår er den hidtil den bedste by-faktor for dette hårklipp.

Se mere: Asiatiske Brude Frisure

7. Ubesværet Brude Frisure:

Dag for dag frisurer bliver rav og denne er ikke anderledes. Håret kan styles på denne måde uden nogen egentlig indsats og stadig gøres til at stirre på. Hårets volumen og form er determinanterne i dette udseende. De bør være perfekte for at gøre dette til en succes.

8. Twisted Micro-Braids Bryllup Frisure:

Dette er en en smuk bryllups frisyre til afrikanske kvinder. Her er det flade hår mikroflettet ved at vride det tilstrækkeligt. Frisuren ser fed og passer til næsten alle ansigtstyper. Du kan nemt bruge dette kig på et bryllup.

Se mere: Brude Frisurer

9. Half Up Half Down African Wedding Frisure:

Det er en af ​​de mest søde bryllup frisurer derude. Her er håret ligeligt opdelt, så dit ansigt bliver fremtrædende for seerne. A navnet håret har en krøllet sving, der gør dette udseende anderledes end den anden halvdel af halvdelen ned på frisurer.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: UHRSKOV TESTER TRYSIL (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send