Skønhed og mode

17 Forskellige typer Windows og deres design til dit nye hjem

Pin
Send
Share
Send


Vinduer er de søde små åbninger, enten grillet eller masket. De tjener et stort formål for ethvert hjem. De ventilerer hjemmet godt, og desuden tillader de sollys at komme ind i hjemmet. Derfor, hvor meget af dem du vil have til dit hjem, er faktisk op til dig, hvilket betyder at du kan styre vinduets størrelse og tilpasse den til at blive grillet eller malet. I dagens tid kommer Windows med mange muligheder og typer. Du kan vælge at have dem, der er små, bare at tillade den rigtige mængde sollys og luft, eller holde det stort, så de fungerer mere som et grand stykke.

Uanset hvad du synes om at have et vindue, her er nogle flotte vinduetyper, som du kan overveje til dit hus. Vælg dem du kan lide og husk det rigtige valg har meget at tilføje til dit overordnede billede af dit hus.

17 seneste vinduesdesign, der vil forbedre dit hjem:

Dit syn på verden udenfor starter med et simpelt vindue. Et hus har sikkert brug for et vindue, som vil supplere udseendet og på samme måde være som efter din smag. Her er nogle smukke vinduetyper du kan vælge til dit hus.

1. buet vindue:

Et buet vindue er en tidløs skønhed. Buede vinduer er bygget for at forbedre udseendet af højden af ​​huset. Dette øger husets skønhed, end blot tjener et formål. Disse vinduer er undertiden indarbejdet i dørdesignet, for at fungere som en del af dørskærmen. De er også tilbage til at stå som et stort vindue. Disse vinduer leveres med dobbelt eller tredobbelt glas og det afhænger af dit behov. Den ene ting, der kræver rigelig overvejelse, er måling af den størrelse, du skal passe ind i. Buede vinduer er perfekte, når det kommer til at tilføre det unikke udseende til dit hus, og forbedrer også det lys, der trænger ind i dit værelse eller hus. Du kan tilpasse designet og normalt kommer de i flere glasplader, mens nogle af deres slags har vinyl eller træ. Husk at overlade jobbet til en ekspert, hvem ved korrekt skæring og montering. Dette er de to vigtige stykker af dem rigtigt.

Hvor skal man bruge De er generelt foretrukne, de lange og store i salen eller endda i soveværelset, hvilket giver mulighed for mere naturligt lys.

 • Fordele:De er et godt valg for de varme klimaer og er også lave priser. De er et godt valg til udlejning i frisk luft og lys.
 • Ulemper: de er svære at rengøre, og lamellerne er ret nemme at åbne, og dermed kompromitterer sikkerheden lidt.

2. Fortæl Windows:

Egne vinduer er kendt for deres nemme ventilation. De er normalt hængslet øverst og åbner udad og muliggør ventilation, selv når der er et lille brusebad udenfor. De er placeret generelt højere over væggene for privatlivets fred eller undertiden i kombination med andre vinduesstile. De giver mulighed for nem åbning og lukning og kommer i mange forskellige prisklasser. De giver også triple pan glas mulighed. Awning vinduer er bygget med massivt træ, glasfiber og giver maksimal holdbarhed og støtte. De er normalt oprettet i værelserne af huset og ikke i gangen eller stuen.

 • Fordele: de er bygget til at fungere som vejrbestandige og også sikre bedre ventilation, da de placeres højere op på væggen. De låser også varmen fra at komme ind. Det er svært at bryde ind, da de virkelig er utilgængelige.
 • Ulemper: De kan ikke bruges på terrassen, terrassen, verandaen eller fortovene, fordi du kan løbe ind i dem meget let. De er også vanskelige at få adgang til, da de placeres højere op, når de er i nødsituationer.

3. Bay Windows:

Bay vinduer er en god ingrediens til at gøre et smukt hjem. Når du installerer dem i din stue, er du ideelt set så den ser rummelig ud. Det er en slags udragende vindue, der har indvendige vinkler på 90, 135 og 150 grader, der har en trekantet bugt. De er enten firkantede eller polygonale i form. Ofte er de bygget for at give et prydende udseende til huset. Den bedste del om dem er, at de får rummet til at se rigtig stort ud, hvilket giver et godt udsyn til ydersiden. Stue er det mest almindelige sted at have dem og kan laves af træ eller jern. Folk elsker generelt udseendet af karnapperne og er dermed et fælles valg for mange, der ville elske at få deres hjem til at se attraktive ud.

 • Fordele: de giver udseendet af et rummeligt værelse med en uovertruffen luftkvalitet, som du ikke ville få med et normalt vindue. De er naturligt panoramiske og tillader således sollys fra alle vinkler til at komme ind i hjemmet. Forvent nogle tilstrækkelig lysstyrke til rummet med dette.
 • Ulemper: da de giver rigeligt sollys til at komme ind, kan de også varme op i rummet. Hvis du er en person, der kan lide at sove i mørket, skal du nok overveje et andet vindue
  type. Det kan også være svært at finde gardiner eller persienner, der dækker alle vinkler.

4. Casement Windows:

Casement vinduer er en anden type fælles vindue til boliger. De er fastgjort til rammen ved hjælp af hængsler på ydersiden. De foretrækkes til deres naturlige ventilation, især i løbet af somrene. Den anden fordel, de tilbyder, er, hvordan de kan hængsles udefra og dermed kontrollere mængden af ​​luft, du vil lade ind. Glasruderne er anbragt lige i en raffineret ramme, hvorefter de er forseglet med kitt eller glasforbindelse for at fastgør glasset. Markisevinduer har øverste hængsler, mens vinduesrammerne har nederste hængsler. Du kan bruge det enten alene eller delvist inden for samme ramme. De bruges bedst i stuen, soveværelset og køkkenet. Da de giver rigelig ventilation, er de et foretrukket valg for mange af værelserne derhjemme. De optager heller ikke meget plads, hvilket gør hele billedet af huset enkelt. Før du går ud for at vælge dette, her er nogle fordele og ulemper, du skal huske på.

 • Fordele: de er det bedste valg, hvis du ønsker maksimal ventilation. De har tendens til at åbne udad og dermed få meget frisk luft. De lette også let ind. De er også nemme at rengøre, da de giver en let åbning og lukning. Det betyder, at du kan vaske vinduet, mens du stadig er inde i huset.
 • Ulemper: de er dyre i forhold til de andre typer af vinduer. Hvis du vil elske at have et vinduesvindue, skal du være opmærksom på kvaliteten. Da de flere glaserede vinduesrammer lægger vægt på, skal hardware og hele strukturen af ​​kammeret være af god kvalitet, hvilket gør det meget dyrt. Der er også alvorlige begrænsninger, når det kommer til størrelse. Derfor ser du ikke altid større vinduer. De skal også bryde ind, og derfor skal hardware og hængsler kontrolleres ofte for at garantere sikkerhed.

5. Double Hung Windows:

dobbelthængt vindue er et smukt valg, om dit hjem er moderne eller moderne. Deres klassiske tilstedeværelse er en ekstra skønhed til dit hus. Disse vinduer er nemme at åbne, der leveres med et fjederbelastet balancesystem. Den øverste og nederste sash kan betjenes, og deres lette tilt-in mulighed gør det muligt at rengøre dem uden stor indsats. De har også skærmbilleder på ydersiden. Sammenlignet med vinduesvinduerne giver dobbelthængte vinduer dig ikke en fuldstændig uhindret udsigt udadtil. Dobbelthængte vinduer har en vandret stang midt i vinduet, og dette kan også forhindre din visning udenfor. Dobbelthængte vinduer er et godt valg til din stue.

 • Fordele: De kommer i mange farver, da de er populære, og derfor har køberne en masse mulighed for at vælge imellem. De er økonomiske og deres vinduer kommer til lave omkostninger. Du kan dog vælge mellem den slags glas, du vil have, såsom E-glas. Vedligeholdelse er let og er nok det rigtige valg til god ventilation også.
 • Ulemper: Luftlækage er en stor ulempe ved at bruge dem. De er ikke lufttætte. Interiør vejrbånd er et must for at stoppe luftlækage. For at forbedre livet af dit dobbelthængte vindue skal du huske at medtage en årlig vedligeholdelseskontrol for dine vinduer. Dette er nødvendigt for dets levetid.

6. Egress Window:

udstigningsvindue er et stort og stort vindue, der er beregnet til indrejse eller udgang i nødsituationer. En af de bedste fordele, du kommer ud af et udstigningsvindue, er et uovertruffen naturligt lys og ventilation i kælderen i dit hus. Det forbedrer også den samlede kvadratiske optagelser og værdien af ​​dit hus. De er den primære kilde, så du kan springe ud i tilfælde af brand eller enhver anden nødsituation. De er normalt bygget i kælderen, og det kan på ingen måde hæmme dit hus, fordi de nu kommer i en række designs. Men ikke alle vinduer klassificeres som udgang vindue. De skal opfylde visse krav til størrelse for at kunne betragtes som udstillingsvindue. Vinduets åbningsareal har et minimum på 5,7 kvadratfod, der skal betragtes som en, med en højde på 24 ".

 • Fordele: der er virkelig ikke meget at lide eller ikke lide om dem. De er bedst til sikkerhed og sikkerhed og en konstant kilde til ventilation til dit værelse. Som sådan kan du placere dem i dit soveværelse også.
 • Ulemper: Vær sikker på bygningskoderne, som vil variere fra et område til et andet. Det skal følge en bestemt størrelse specifikation, og det hele kan tage meget tid. Fugtproblemer er almindelige i kælderen og er derfor opmærksom på nogen af ​​disse problemer, der vil øge bekymringen.

7. Have Windows:

Et havevindue er et sødt lille vindue, der normalt er placeret over køkkenvasken. Det er lille og er et tredimensionelt vindue og er bygget til at vare i lang tid. De kommer også med 1 tommer isoleret glas. De er lavet med jomfru vinyl vinylramme, der holder dem stærke og stive. Hvis du søger at installere et standardstørrelsesvindue, bør det ikke være en dyr affære. Garden vinduer er kendt for at låne casement stil design, så det rigtige sollys og luft kan komme ind. Disse vinduer opretter en boks som visning og indstilles i 90 graders vinkel. Deres ekstra rude fungerer som et vinduet tag og er således godt beskyttet i sig selv.

 • Fordele: de er bygget med hensyn til holdbarhed i tankerne. De er lavet af vandafvisende elementer og hårdvarende vinyl og holder dem i live i meget lang tid. Hvis du er i havearbejde, vil haven windows tiltrække dig. De giver en god fremvisning af dine planter og hjælper dig også med at opretholde din havearbejde i lang tid.
 • Ulemper: de er ikke energieffektive. Generelt får vinduerne meget energieffektivitet gennem den tykke vinyl eller trærammen, der ligger rundt om rammen. Havenvinduerne mangler denne tykke ramme og er således ikke energieffektive.

8. Glasblok Windows:

Glasblokvinduer er ret gamle, der opstod omkring 1900'erne. De er holdbare, og isoleringsegenskaben giver mulighed for at komme ind indenfor. De foretrækkes i fabrikker. Nogle gange bruges de i badeværelsesvægge og vinduer, når de tændes. De er også svære at konstruere og kræver en omhyggelig vurdering af arbejderen, så de rigtige målinger måles. Det sikrer, at alle blokke skæres i rigtig størrelse, og hvis blokstørrelserne ikke er ordentlige, kan du potentielt hæmme hele din bygning. Den bedste del om dem er, mens de tillader lysdæmpning indeni, de tillader dig ikke at se, hvad der er udenfor, hvilket er grunden til, at de også er et valg til dine badeværelser.

 • Fordele: de er vouched for deres styrke og holdbarhed. De er hårde, og det er derfor ikke let at bryde åbent. De er tykke og tunge, og derfor kan du være sikker på deres styrke.
 • Ulemper: De er meget tunge, og du skal kontrollere gulvområdet og også tilføje understøttende strukturer nedenunder. De er så store, at deres vægt kan få gulvet til at synke eller falde sammen. De kan ikke anvendes i nogen ledende kapacitet. Mens de måske ikke brydes med det samme, kan de sikkert forårsage revner og dermed skade hele bygningsstrukturen.

9. Hopper Windows:

Et vindue, der er lille og åbner indad og nedad, beskrives som et hoppervindue. De er et populært valg for mindre rum som badeværelser eller små kælderrum. De åbner helt ud og tillader derfor mere luft ind i rummet. Den anden slags hoppervindue svinger ind i rummet fra toppen af ​​rammen. Den primære forskel mellem fortelt og hopper vindue er den retning, som de åbner ud til. Hopper vinduer åbnes indad, til huset, mens forteltvinduerne åbner udad, væk fra huset. De er kun lavet med dobbelt rude på grund af vægten af ​​rammen.

 • Fordele: de besætter ikke meget område og er bedste feriesteder for mindre værelser og område. De er også økonomiske.
 • Ulemper: Mens den lille størrelse kan være ideel og pæn, er de ikke et godt valg for dem, der søger at ventilere rummet godt eller vil have rigeligt solskin eller lysstyrke inde. Trækvinduet kan ikke understøtte et vindue klimaanlæg.

10. Jalousie Windows:

Et jalousie vindue er også kendt som louvre vindue, der har et parallelt glas, akryl eller træ louvres alt i en ramme. De var et populært valg for de ældre hjem og de vandrette lameller placeres oven på hinanden, der ligner helvedesild. Der er en vev, der åbner lamellerne, og når det drejer sig om, går bunden af ​​lamellerne, der hængsles, op og derved åbner en åbning. De fleste af disse lameller åbner sig nogle gange helt og dermed giver en smuk og uhindret udsigt. Nogle af disse vinduer har brug for glaspaneler, mens andre vil have brug for aluminiumsrør eller andre faste materialer for at skabe en robust.

 • Fordele: Jalousie vinduer er et godt valg selv under de små brusere. Du kan holde vinduet åbent og nyd det lyse bruser udenfor. Deres lameller er kendt for at afstøde regn og også sikre, at det bringer luften i kølig luft. Når du åbner vinduet helt, får du et godt udbud af frisk luft, og de skal også reparere i tilfælde af problemer. Mens de traditionelle vinduer har brug for fuld reparation, behøver denne kun de paneler, der er i besvær med at blive repareret.
 • Ulemper: De tilbyder dårlig isolationsegenskab, og mange sektioner i ruderne giver mange huller, som alle har brug for ordentlig forsegling. De er således dårlige valg for en koldere region.

11. Billedvinduer:

Billedvinduer er stationære og åbnes ikke. Denne funktion gør dem mere energieffektive. De bruges bedst til at maksimere udsigten udenfor og skaber ofte et attraktivt udseende til huset. De er strukturelt meget enkle, og de kan tilpasses til at gøre større. Da de er tæt forseglet i kanterne, tilbyder de også fint vejrbelægning. De er også nemme at rengøre, og deres design er tiltalende for mange. De ser godt ud i stuen og soveværelserne og giver en fin udsigt til dine gæster og efter at du står op i soveværelset.

 • Fordele:de er meget attraktive og føjer et særligt udseende til dit hus. Deres energieffektivitet ejendom gør dem mere attraktive for potentielle købere.
 • Ulemper: Der er en total mangel på ventilation, og det kan være en stor afbrydelse. De lader også uønsket varme op og hvis i tilfælde af skader på vinduerne, skal du reparere hele stykket. Der er ingen dele, der er tilgængelige separat.

12. Runde Windows:

Et af de smukkeste kontaktpunkter i ethvert hjem ville helt sikkert være de runde vinduer. Vinduet og dets ramme er simpelthen runde i form, og mange indretningsarkitekter er kommet med meget kreative designs og temaer. Nogle af dem har en god boghylde på rammen, der omgiver vinduet, mens andre bare sidder deres enkle. De tidligere var dekorative lavet af en række trærammer, og i dag er disse lavet af enkle rammer. De tillader mere naturligt lys og har stor arkitektonisk interesse. De foretrækkes i køkkenet eller nogle gange på væggene, der fører ovenpå.

 • Fordele: De ser elegante ud og tilføjer den samlede værdi af huset. De optager ikke meget plads og lader kun kræve sollys ind.
 • Ulemper: Vinduerne kan ikke åbnes eller lukkes og kan være lidt dyre. De er heller ikke populært efterspurgt i disse dage.

13. Single Hung Windows:

I et enkelt hængende vindue er rammen på toppen fastgjort på plads og bevæger sig ikke. Den nederste sash er imidlertid bevægelig. Disse vinduer kommer i en bred vifte af størrelser, og deres installationsomkostninger afhænger derfor af den størrelse, du ønsker at passe ind. De installeres dog hurtigere, fordi de kun har en bevægelig ramme. En svigt er, at de tilbyder mindre ventilation, da de kun er åbne i bunden, og det gør dobbelthængte vinduer et bedre valg. Enkelthængte vinduer er et populært valg i stuen og i toiletterne.

 • Fordele: De er nemme at installere og er også billigere. De er også sikre og sikre med energieffektive egenskaber.
 • Ulemper: De kunne være vanskelige at vedligeholde og rengøre af placeret på gulvet over kælderen. De har også færre antal stilarter at tilbyde. Ventilation og alsidighed er ikke deres egenskaber.

14. Skylight Windows:

Skylight vinduer er faste vinduer sat inden i taglinjen. Vinduet åbnes ikke, men gør plads til rigeligt sollys for at komme ind i huset. Skylight vinduer har en lang fortid og i de tidligere tider var nogle åbne med kun grilling. De tilføjer unqiue arkitektonisk skønhed til huset og ses generelt i stuen og nogle gange i køkkenet. Når disse vinduer er forseglet og installeret korrekt, er de energieffektive og vil dermed minimere opvarmning og afkøling i rummet. De ser godt ud på boliger, og den overordnede belysning styres tilstrækkeligt af disse vinduer. Husk at få en lav-e eller tonet belægning for at beskytte mod UV og varme.

 • Fordele:De hjælper med at holde dit værelse varmt under de kølige klimaer og også lade lys ind i de mørkeste steder i dit hus.
 • Ulemper: de er dyre både hvad angår dine energiregninger og installationsafgifter. Du kan også opleve taglækage, men det kan forhindres ved at bruge vinduer af høj kvalitet.

15. Glidende vinduer:

Glidende vinduer har eksisteret i meget lang tid. De er vandrette, der har ramper, der hjælper med at glide frem og tilbage. De ligner mere dobbelthængte vinduer. De er bedst kendt for deres brugervenlighed med en række fleksible designs. De ses almindeligvis i køkkener og soveværelser. De giver et større vindue rum, hvilket giver mere brise og lys ind i huset. Vægten af ​​glidende vindue understøttes af aluminiumspalte.

 • Fordele: De tager ikke meget plads som den udragende udenfor og er meget nemme at rengøre. Du behøver ikke noget maleri eller design rundt om rammen for at få det til at se helt ud. De er også omkostningseffektive.
 • Ulemper: Vinduerne rasler fordi de er lette vægt. De lukker ikke altid godt, således at kold luft kommer ind. De glidende slots er tilbøjelige til støv og snavs, og du skal muligvis rengøre ofte.

16. Storm Windows:

Storm vinduer er foretrukne for deres ekstra lag af isolering og forsvar mod stormen. De modstår den stærke storm på steder, der har alvorlige stormproblemer. De tilføjes eventuelt til det ydre af det normale vindue, hvor det er nødvendigt, og dermed holder huset varmt og isoleret. De er på ingen måde en erstatning til vinduet, der er obligatorisk hjemme. Vinduets magnetiske forsegling giver to gange bedre effektivitet ved at hæmme luftlækage.

 • Fordele:De er absolut alsidige og giver nem og hurtig installation. Det er ekstremt sot effektivt, der gør det overkommeligt for næsten alle boliger, der er udsatte for storme.
 • Ulemper: nogle af de slags stormvinduer kan blokere det naturlige lys fra at komme ind i dit hus. Det har brug for god vedligeholdelse og skal holdes ren og rydde af støvet, som det kan være tilbøjelig til.

17. Transom Windows:

De er smukke arkitektoniske ideer til dit hus. De ses hyppigt på historiske steder eller boliger og ser simpelthen ud på at være fascinerende. De er det foretrukne valg til et hjem, der har en meget stor og rummelig stue. De er også installeret i soveværelser og læsesal. De giver rigelig lys og ventilation inde i huset. Det er af særlig interesse for arkitekterne og giver en følelse af æstetisk udseende til huset, og kun nogle vinduer er i stand til at gøre det. De er nok det bedste valg til din hoveddør.

 • Fordele: De giver god mængde lys og ventilation til værelset. De er gode til varme klimaer og kommer til en overkommelig pris.
 • Ulemper: De garanterer ikke sikkerhed og kan være svært at rengøre. Slatene er nemme at pry åbne også.

Nu hvor du kender typerne af Windows, her er nogle tips om valg af nye hjem vinduer for at give den ekstra skønhed.

Vinduesmateriale: Vælg vinduesmaterialet som det første skridt. Du kan vælge mellem aluminium, fiber, vinyl og træ. Vinyl kommer i mange farver, og du kan vælge træet til remodeling.

Glas valg: den næste overvejelse skal være i retning af glas. Der findes mange forskellige glasmuligheder. Vælg mellem enkeltrude glas eller triple vinduer afhængigt af placeringen af ​​dit hus.

Energieffektive vinduer: Gå altid til energieffektive vinduer. Se efter højere R-værdier. Højere R-værdier, højere er isoleringen.

Windows er sikker på udsigten til omverdenen. Derfor skal du tage højde for den slags, du vil købe, idet du husker indretningen af ​​dit hus og formålet med det på værelset. Tjek de mange typer og designs, og du vil se, hvordan dit 'perspektiv' vil ændre sig til det bedre.

Se videoen: They put me in the game!!!! Epic (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send