Skønhed og mode

9 Ultra Moderne Læderstoler

Pin
Send
Share
Send


Læderstole er smukke møbler, der er gode til kontor og hjemmebrug. Læderet kan holdes almindeligt og glat eller kan være tuftet for at få et stilfuldt udseende. Farverne i læderet kan også tilpasses efter din smag.

Seneste og moderne læderstole:

Her er få fåede stole indsamlet fra en bred vifte af læderstole til dit kontor eller hjemmebrug.

1. Enkel læderstol:

Få denne slanke og enkle læderstol til dit kontor eller hjemme brug. Denne brede lædersestol er super komfortabel og tilføjer pladsens skønhed. Læderet er blødt og skinnende og det polstrede sæde gør det meget afslappet. Stolens tynde ben gør det til at se meget trendy og moderne ud.

2. Læder 0ffice Chair:

Denne læder kontor stol er perfekt til dit kontor rum og sæder er designet ergonomisk. Dette gør det nemt og håndterbart at sidde i lange timer på kontoret. Den bløde polstring af læderstolen med armlæn er meget afslappende. Hjulene på stålbenene er perfekte til bevægelse omkring kontorpladsen.

3. læder arm stol:

Dette smukke møbel kan være en center attraktion i ethvert rum du lægger det i. Læret her er sort og giver et fantastisk stykke. Armlænet er slank og blødt. Benene der anvendes her er sort træ, og dette tilføjer stolens karakter.

4. læder hvilestol:


Læder hvilestole anvendes hovedsagelig til afslapning og en stressfri dag. Læderstolene er lavet i blødt læder og er polstret med blødt fyld. Armlænene på disse stole er meget afslappende. Benrummet trækker sig op for at lade dig strække dine ben og slappe af endnu mere.

Se mere: Stålstol Billeder

5. Leather Club Chair:

Denne kamel tilbage læder klub stol er perfekt egnet til et kontor eller en klub. Det storslåede siddeområde på stolen gør det behageligt. Det polstrede sæde er afslappende og behageligt. Læderstolen har kobbernitter rundt omkring det, der gør det stilfuldt.

6. Læder Tufted Chair:


Denne brune læderstol er dejlig at have omkring huset. Den tuftede læders stol ser stilfuld og trendy ud. Den brede ryg af stolen er perfekt til afslapning. Træbenene er strålende og elegante. Disse stole er gode til et opholdsstue.

Se mere: Metal Spisestole

7. Faux Leather Chair:

Disse prim og egentlige sorte læderstole med egben er smukke og hofte. Stolene er en del af et spisesæt og gør spisepladsen stilfuld. Den buede øvre ende af stolen tilføjer noget tegn til sættet. Det sorte læder gør det mere majestætisk og kongeligt.

8. Moderne Læderstol:


Få denne moderne hvide læderstol til at tilføje noget krydderi i dit boligareal. Denne enkeltmøbler vil gøre hovederne vende, når de ser det. Det hvide læder er rent og rent i farve. Den moderne stil af denne stol gør den perfekt til kunstområder og loungeområder. Vælg dette til et fashionabelt boligareal.

Se mere: Bambus Stole

9. lille læder stol:

Dette er en sød og fantastisk lille læderstol, der kan placeres hvor som helst i dit boligareal. Den lille roterende stol er lavet af læder og stål. Den roterende stol gør det nemt at snurre rundt. Den kompakte læderstol er perfekt til børn at lege i.

Læderstole er en stilopgørelse, og disse kan laves til spisestue, opholdsstue og opholdsstue. Læderstolene kan laves i sort, brun, brunfarve eller endda hvide farver. Moderne stole er også lavet i lyse farver, der tilføjer en farvefarve.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send