Kost

9. måned Graviditet Diet - Hvilke fødevarer at spise og undgå

Pin
Send
Share
Send


I denne fase eller graviditet er en babys kropsstruktur næsten udviklet. Barnet plejede at få mere vægt og hjernen, lungerne udvikler sig kontinuerligt. Bare at komme ind i denne måned kan du føle dig mere vægt, som kan påvirke din fordøjelsesproces. Derfor er du nødt til at sikkerhedskopiere dine næringsstoffer ved korrekt slankekure.

Hvad skal man spise: -

Fiber beriget mad:

Du skal forbruge fiber berigede fødevarer dagligt for at forhindre forstoppelse lidelse i denne periode. Du bør inkludere denne komponent i 9. måned af graviditets kost, som kan fås gennem forskellige friske grøntsager, frugter, bælgfrugter og korn osv. Også mere almindelige kilder er avocadoer, broccoli, hvide bønner, sorte bønner, blomkål, grønne blade, korn osv. Ved kraftigt forbrug af fiber anbefales det at tage masser af vand, der vil give dig vandbalance i tarmene.

Jern beriget mad:

Jern er det mineral, der virker for at forhindre dig i angreb af anæmi. Graviditet kan være årsag til usædvanlig blodudslip eller blødning af blodkar. Det kan føre til manglen på hæmoglobin i din krop. For at reducere effekten skal du have kost i 9. måned af graviditeten, herunder 25 til 27 mg forbrug af jern om dagen. Nogle friske og naturlige kilder er linser, æg, bær, rosiner, spinat, tørre fødevarer, sojabønner kylling, fisk mv.

Se mere: Kost i 8. måned af graviditeten

Folsyre beriget mad:

Folinsyre hjælper med at modstå fødselsfejl i en baby som spina bifida. Det hjælper også med at konstruere røde blodlegemer og DNA struktur. Det er overflødigt at sige, at det er en af ​​de vigtige komponenter, som kroppen kræver på tidspunktet for 9 måneders graviditets kostplan, som kan forbruges med 600 til 800 mg om dagen. Nogle meget almindelige kilder til folsyre inden for rækkevidde er kikærter, bælgfrugter, grønne blade, papaya, korn, havre, asparges, linser, appelsiner osv.

Calcium berigede fødevarer:

Calcium kræver i større mængder i dette trin. Du skal give en stærk knoglestruktur til din baby, så godt som du skal gøre dig tilpas til kommende levering. Det er uvurderligt mere end noget at inkludere calciumkomponenter i kost i 9. måned af pregnancyto fødsel en sund baby. Du kan benytte calcium i forskellige fødevarer som bananer, grønne blade, fisk, magert kød, nødder, æg, mejeriprodukter, sesam, mandler, havre osv.

DHA beriget mad:

Det er den type fedtsyre, der er afgørende for hjernens udvikling. Du bør forbruge 200 mg DHA om dagen af ​​forskellige fødevarer for at give din indvendige baby de grundlæggende ingredienser til at udvikle den forreste sløjfe i hjernen. Dette element kan være tilgængeligt via frugtsaft, æg, mælk, jordnøddesmør osv.

Vitamin A berigede fødevarer:

Vitamin A hjælper med at udvikle øjne, blodlegemer, hud, immunitet og kraften til at modstå infektion i babylegemet. De fødevarer, der beriges med A-vitamin, er f.eks. Søde kartofler, spinat, cantaloupe, gulerødder osv. Du skal også konsumere dette vitamin ved daglig indtagelse.

Vitamin C berigede fødevarer:

Det er en af ​​de væsentlige komponenter i dette trimester stadium. Det hjælper med at accelerere forbrændingen af ​​jern i blodet. Du bør tage 80 mg C-vitamin pr. Dag af naturlige fødevarer. Det er tilgængeligt via forskellige citrusfrugter, broccoli, tomater, appelsiner, blomkål mm

Protein berigede fødevarer:

Du bør tage protein af forskellige fødevarer i en ordentlig ration for at passe til kommende leveringstid. Det er den afgørende komponent, som giver babyen og dig kilden til styrke. I dette stadium skal du forbruge 50 til 55 gram protein om dagen. De fælles kilder er æggehvider, tofu, mælk, yoghurt, fisk, kylling mv.

Vitamin B12 beriget mad:

Du kan absorbere vitamin B12-komponenten ved forskellige naturkilder såsom kylling, fisk, mejeriprodukter, mælk osv. Samt yo8u kan tage tilskud til dette vitamin.

Kulhydrat beriget mad:

Nogle almindelige og tilgængelige kilder til kulhydrater er bær, grøntsager, fuldkornsbrød, bælgfrugter, pastaer, søde kartofler, bønner vandmeloner osv. Du bør forbruge de komplekse kulhydrater i stedet for simple på daglig basis i begrænset omfang som lægen anbefaler.

Se mere: 7th måned af graviditet kost diagram

Hvad man ikke skal spise: -

Blød ost:

Du bør undgå modnet ost som brie, blåårer osv. Det kan indeholde listeria mængde, som er en uventet komponent til levering. Det kan skabe vanskeligheder under graviditeten. Hvis du er glad for ost, så kan du vælge hård ost.

Kaffe:

Det koffeinholdige indhold kan øge symptomerne på forstoppelse i sidste graviditetsstadium. Hvis du er habituated af kaffe, så skal du slippe af med denne vane. For at gøre det lettere kan du forbruge en stor mængde vand af frugtsaft.

Alkohol og tobak:

Du bør også undgå alkoholholdige indhold og tobak for at føde en sund baby uden nogen sundhedsmæssig problemstilling. Det kan skabe flere komplikationer i graviditeten. Det har også den negative virkning som usædvanlig blødning. Derfor bør du undgå al denne afhængighed med krog eller skurk.

Unpasteuriseret mælk:

Mælken uden pasteurisering kan være meget farlig for gravide, især i sidste fase. Hun har brug for at undgå al mælk, som ikke koges. De rå mælk bør strengt undgås sammen med gedemælk, fordi det er meget risikabelt i graviditeten. Det kan skabe toxoplasmose i tredje trimester af graviditeten.

Se mere: 6th måned af graviditet kost diagram

pate:

Den indeholder listeria og kan skade ved at skabe listeriose i livmoderen. Det er det øverste element at undgå under graviditetskomplikationer. Ellers kan forbruget af dette indhold skade barnets liv i livmoderen. Det kan være årsagen til abortfødsel og føre til syge baby født. Du bør undgå pates i form af sund levering.

En ordentlig kost gennem hele graviditeten vil hjælpe dig med at få en sund baby. I den sidste fase af trimester graviditet bør du være mere opmærksom på korrekt kost. Du skal tage næringsstoffer og vigtige komponenter i korrekt forhold. Udover at lave din slankekure, skal du også holde sig hygiejnisk og passe til den meget tætte leveringsdato.

Pin
Send
Share
Send