Skønhed og mode

9 Bedste Kvinders Bomuld Tunika Designs fra Indien

Pin
Send
Share
Send


Bomuld flannel er den hele elskede tunika på grund af sin såkaldte bløde natur. Bomuld bruges også til at gøre garn brugt i hækling og strikning. Stof kan også laves af genbrug eller genvundet bomuld. Bomuldsstoffer er hygiejniske, stærke og modstandsdygtige overfor slid, vask. Bomuld tunika er let tilgængelige for alle aldersgrupper mænd og kvinder i forskellige stilarter og med håndlavet designer arbejde og endda maskine trykt og arbejde.

Forskellige typer af bomuld tunika toppe til kvinder:

Her præsenterer vi 9 smukke mønstre af tunika lavet af bomuld til piger og damer.

1. Hvid Tunics for Baby Girls:

Denne broderi søde bomuld tunic kjole er sød for tiltalende baby piger. Da den er lavet af bomuld, der passer til deres bløde hud, ingen bekymring for udslæt, har den også en hvid frill mod halsen, der giver mere skønhed til den enkle kjole.

2. Håndlavet Tunika i Bomuld:

Dette er simpel hvid bomuld kurta med smukt håndlavet broderi arbejde kendt som lucknowi kunst. Det er kort tunika, som nemt kan gå på nogen ben eller jeans. Forskellige farver broderier fungerer kurtas ligner dette med forskellige farver er tilgængelige. Da de er håndlavede, er de lidt stødige i forhold til andre broderitoppe.

3. Simple Short Tunika Top af Designer:

Disse hvide bomuldstoppebukser er den afslappede topkategori med simpel hvid broderimaskins arbejde. Kort kurta, der passer til jeans, jaggings. Hvid top går på blå og sorte jeans. Lys og blød i naturen. At have fem faste knapper, der giver det vidunderlige udseende.

Se mere: Chiffon Tunika

4. Lange Tunika Skjorter:

Det er blomstret trykt fuld ærmet casual bomuld tunika skjorte til damer. Kan bæres ved enhver lejlighed, med stor passform størrelse. Blomsterprint shirts er blandt de kollektive kollektioner i disse dage. Den har en sving ned krave til dem, der elsker krave slid.

5. Trykte Tunika Tops:

Den camisa vintage blomstrede trykte top med lange ærmer er strålende velegnet til college piger, arbejder kvinder. Forskellige sådanne blomstermønstre ser cool ud på forskellige aldersgrupper kvinder. Egnet slid i daglig rutine. Frisk blomstretryk aktiverer dagen med en god start. Det er let og nemt at tage på.

Se mere: Fest Tøj Tunika Toppe

6. trendy bomuld tunika kjole:

Dette er den traditionelle bomuld indiske tunika såkaldt Punjabi kjole med dupatta. Selvom damer kan have en stor samling af vestlige kjoler i deres garderobe, men deres kærlighed til indianske slid vil aldrig forsvinde. Den kan søges på nogen måde som af patiyala, chudidar eller plazo ben slid.

7. Tegneserier til babyer:

Den tegneserie trykte prinsesse spædbarnskjole er bedårende for de nyfødte babyer i få måneder. Disney-print ser endnu mere smadrende ud på dem. Dette er kun de øvre kjoler til spædbarn med ærmer og uden ærmer specielt til sommer.

8. Bomuld Tunika Rød Top:

Rød farve er altid blandt den, der vil være tilgængelig i pigens garderobe, da det har særlige følelser i forbindelse med det. Denne røde kurta har et gyldent trykt design på det, der ser strålende på det røde farve stof.

Se mere: Linen Tunika Kjole

9. Indian Long Tunika Kurtis:

Dette er den lange bomuldstrimmer lige fit flaunt trykt kurta. Lige montering er i top dagens kollektion. Den korte kvinders udseende er høj i dette mønster. Denne kurta har lomme, som kan erstatte de små bæretasker til at holde ombytte penge og mobiltelefoner.

Endelig er bomuld den bedste stof klud af alle. Det er specielt elskede stof i somre, da det er let og blødt. Der er mærker, der specielt fremstiller kun bomuldstrimler til de elskende mennesker. Disse bomuldsstoffer til kvinder er bedst inden for fugtighedsområder.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: TV 2. Alt Det Vi Deler (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send