Skønhed og mode

Top 9 L'Oreal Shampoos

Pin
Send
Share
Send


Nu er L'Oreal et af de førende skønheds- og kosmetiske mærker, hvor L'Oreal bringer forbrugerne nogle af de bedste brugervenlige kosmetik gennem den rene brug af kosmetologiske eksperimenter og videnskabelige formler. L'Oreal har tidligere vist et enormt fremtidsudsigt på hårplejemarkedet gennem sine smukke nuancer af rige og originale hårfarver, og på sidelinjen på en cue var der nogle farvevagtschampoer. At regne hårpleje markedet som en af ​​de fremtrædende konkurrenter, her er nogle af de bedste L'Oreal shampooer, som du kan forkæle dig selv for et større hår og en bedre dig.

1. L'Oreal Elvive Color Protect Shampoo:

Farvet eller farvet hår taber normalt deres glans og glans inden for få uger efter deres anvendelse, og i hele sin eksistens forbliver farven fading, indtil den endelig blander sig ind i den naturlige hårfarve. Nu låser farvebeskyttelsesområdet for L'Oreal shampoo i farven indenfor hårfibrene og giver en beskyttende kappe over håret for at beskytte fading fra sol eller forurenende stoffer.

2. L'Oreal New Smooth Intense Polishing Shampoo:

Der er et helt kit dedikeret til den glatte, intense polerings shampoo, hvor håret er kraftigt sat under test, så din hårtekstur kan forbedres fra den allerførste vask. Den glatte, intense polerings shampoo trives for at give dit hår den tabte glans og hoppe og samtidig rydder dit hoved fra restprodukter og derved tuner hårdt tørt hår til glatte og silke låse.

3. L'Oreal Total Repair 5:

Det største problem, vi står over for med vores daglige hår, er sløvhed, ruhed, splittede ender, tørhed og endelig brud. Nu er L'Oreal total reparation 5 kommet i en kraftig flaske, hvor den gemte eliksir indenfor det virker kraftigt på alle disse 5 problemer, så du kan få et sundt hårhår, ugyldige de nødvendige bekymringer. Balsamens ved siden af ​​sørger for, at hårets fugtighed bevares for at give glathed og glans.

4. L'Oreal Ever Slank Shampoo:

Vores hår på en daglig dag går igennem en masse styling og opvarmning, nogle kemiske hårfarver og nogle kemiske behandlinger, og i slutningen af ​​måneden, når vi er tilbage med beskadiget svækket hår, vil den nogensinde slanke shampoo fra L'Oreal hjælpe dig genvinde den bløde og lækre mane, som du engang havde sportet. Dette er en organisk bunke, hvor håret behandles ved hjælp af botaniske olier i stedet for silicium eller ammoniak, som sprænger håret, giver et blødt blik på det.

Se mere: Mild Anti Dandruff Shampoo I Indien

5. L'Oreal Professional Force Vector Shampoo:

L'Oreal Works Force Vector Shampoo arbejder for at forstørre og løse dine skader, så du kan sporte et sundt låsepude. Hovedmålet her er at gøre hårdt og skadeligt hår til bløde og teksturfyldte låse. Shampoo blandes med hårfibrene og hovedbundscellerne og virker på skørhed eller svaghed, så håret kan vokse stærkere og blødt.

6. L'Oreal Anti-Hair Fall Shampoo:

Hårfald er en af ​​de mest foruroligende problemer, som vi alle har konfronteret nogen tid eller den anden. For meget hårfald efterlader til skaldethed eller skaldede patches i det tyndere hår, og det er grunden til, at L'Oreales antihårfald stræber efter at styrke rodfolliklerne fra selve rødderne, da den beprøvede kemiske formel integrerer sig med hårfibrene og nærer det til at få et sundere udseende.

Se mere: Amla Hair Shampoo

7. L'Oreal x-Tenso Care Shampoo:

X-tenso hårpleje shampoo reparerer og regenererer beskadiget hår, der har været under kraftig kemisk eksponering. Selv solstrålerne med stråling er en kilde til kemisk eksponering, det oplagte er de hyppige hårspaser og farver. X-tenso giver en udvidet hårplejeformel for at vende skaderne tilbage.

8. L'Oreal Nutria Gloss Mirror Shine:

Sammen med en mild duft er nutria glans specielt formuleret til tørt skadet hår, hvor det samme kan erstattes af glansfyldte skinnende låse ved blot at bruge denne shampoo regelmæssigt.

Se mere: Hoved & skulder shampoo

9. L'Oreal Professional Absolut Reparations Shampoo:

Den absolutte reparation fungerer på det cellulære niveau, så håret er så sundt indefra som det fremgår af ydersiden. Den L'Oreal professionelle absolut reparation reparerer den tidligere færdige skade, samtidig med at tekstur og glans af udseendet opretholdes.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send