Hårpleje

Fordele ved Aloe Vera Gel til hår og hvordan man bruger det

Pin
Send
Share
Send


Aloe Vera, den grønne kaktus ser plante, kan gøre meget mere end at sidde smuk i din have. Det kan gøre underværker for dit hår og hud. Det er kernen i en million dollar industri, der strækker sig fra skønhed cremer til sundhedssafter og kosttilskud. Den gennemskinnelige gel inde i den har fantastiske helbredende egenskaber.

Aloe Vera gel er det bedste til hår og hårvækst også! Ja, jeg tror de fleste af jer er ikke bekendt med det. Aloe Vera måles til at være et vidunderværk, fordi det involverer fytokemikalier og ekstra næringsstoffer, som er nyttige til hår. Du kan også oprette frisk aloe juice hjemme ved at skære bladet plus ekstraher aloe gel fra det. Aloe Vera gel spiller også en effektiv rolle i hårpleje regime.

Bedste fordele ved Aloe Vera Gel til hår og hvordan man bruger det:

Aloe vera gel har mange fordele for hud, ansigt og hår, men i denne artikel giver vi nogle af de bedste fordele ved aloe vera gel til hår sammen med anvendelse og anvendelse af processen for bedst ønskværdige resultater.

1. Behandle kløende og rødmet hovedbund:

Aloe Vera understøtter også at fjerne kløende hovedbund og tørrhed i hårbunden ved dets antipruritiske egenskaber. Det mindsker også pruritic sygdom som psoriasis med eksem i hovedbunden. Dets enzymatiske egenskab gør det muligt at udrydde ekstremt døde hudceller i hovedbunden. Det hjælper med at reducere rødmen, kløe, skalering, plus betændelse i hovedbunden, der ærligt fortjener håret. Aloe vera er en stor naturlig fugtighedscreme og er en af ​​de mest effektive hudglatningsmidler. Den naturlige gel, der udstråler fra en aloe vera plante, er meget beroligende for huden og hjælper med at lindre kløe, der ofte er forbundet med udslæt.

Tag et blad fra en aloe vera plante og skær den forsigtigt op. Skru ud det gelélignende stof indefra ved hjælp af en ske eller knust kniv. Påfør denne gel på kløende plet og lad den være der i et par minutter. Du bør få øjeblikkelig lindring fra brænding og kløe.

Se mere: Er øl godt for hår

2. Tilslut Hair Growth:

Aloe Vera inspirerer produktionen af ​​nyt hår og skærer også virkningerne af Alopecia. Enzymerne i aloe Vera vil angribe hudceller, der tilstopper dine hårsække, der adskiller to gaver, dvs. fugt plus skinne. Mens der tjener til at rydde dine follikler de næringsstoffer, der støtter hårvækst.

Bland aloe vera gel og honning sammen. Påfør jævnt over hele dit hår. Skyl af efter 30 minutter for naturligt at accelerere hårvæksten.

3. Normal Balsam:

Aloe Vera er intet andet end et naturligt konditioneringsmiddel, som genindfører hårets glans, glans og polering. Det skaber håret blødt såvel som forbedrer styrke sammen med fleksibilitet. I hvert fald i hovedbunden ellers hårets tilstand, hvad enten det er for olieholdigt eller ellers for tørt, kan det genoprette den korrekte balance.

Lav en ren af ​​aloe vera gel og kokosolie i blenderen og spænd den. Efter vask af håret masserer du geléet grundigt ind i det, indtil det er mættet fra rødder til tip. Brug dampdåse og tørretumbler påfør varme og lad håret sætte i 15 minutter. Skyl af for dybt rødmet hårfodring.

4. Care for hårtab:

Aloe Vera indeholder enzymer, der støtter hårvækst. De proteolytiske enzymer opstillet i aloe vera hjælper med at slippe af med døde hudceller i hovedbunden. Dens keratolytiske virkning adskiller talg såvel som døde hovedbundsceller. Desuden balancerer dets alkaliske egenskaber pH-niveauet i hovedbunden plus hår, der resulterer i yderligere hårvækst og bevarer fugt i hovedbunden.

Bland aloe vera juice med citronsaft og applicer på hovedbunden og håret. Regelmæssig brug af blandingen reducerer hårfald og giver dig tykt og langt hår. Skraber aloe vera gel og bland med to spiseskefulde honning og en spiseskeeddike. Bland dem alle sammen for at gøre en glat pasta. Påfør pastaen på din hovedbund først og derefter på hårstrengene. Massage forsigtigt i 15 minutter og vask derefter for at reparere beskadiget hår og nære det.

5. nærende shampoo

Denne Aloe Vera gel er fyldt med nødvendige vitaminer plus mineraler, der hjælper med at genoprette hårets styrke plus skønhed. Mens sammen med kokosmælk plus olier, for eksempel hvedekimolie ellers jojoba, kan aloe vera gel skabe en stimulerende shampoo, som ikke kun virker for at stoppe hårtab, men også understøtte ny hårvækst.

Se mere: B-vitaminfordele til hår

Du kan blande det med dine yndlings shampoo for at få fordele. Når forenet med urter, vitale olier plus planteekstrakter, er det næringsmæssige overskud af aloe vera multipliceret eksponentielt.

6. Ideel hårvask:

Aloe vera gel er en vidunderlig bade for fedtet hår uden at gøre håret skrøbeligt. Kombiner 1 del af aloe Vera juice med 2 dele citronsaft og smør blandingen til hårets skaft. Citronsaften fjerner overskydende olie uden nogen skadelig virkning af kemikalier plus aloe Vera juice for at undgå hårets tørhed. Aloe vera juice kan påføres direkte på håret til regelmæssig hårvask.

7. Alopeci Behandling:

Det er en form for hårtab, der opstår på en kræsen del af hovedet ellers vejledning for at fuldføre hårtab. Denne hovedbundstilstand kan kondenseres ved normal brug af aloe Vera. Dette skyldes for det meste, at det forynger hårsækkene plus hjælper med at reducere hårfald.

8. Skæl Cure:

De naturlige enzymer til stede i aloe vera rolige plus dæmpe hovedbunden, der nyder godt af at fjerne hårbundens tørhed, der forårsager skæl. Derfor er dets anti-svampe egenskaber lette skæl problem. Det letter det tørre plus kløende følelse, der deltager i skæl plus olie. Aloe Vera bærer en forfriskende samt afkøling humør til hovedbunden.

Bland 2-4 tsk frisk aloe vera gel og 1 tsk olivenolie i 1 kop ostemasse. Påfør denne pasta på hovedbunden og håret som en hårpakke. Lad den stå i ca. 30-40 minutter og vask den af ​​med vand og shampoo. Gentag denne proces regelmæssigt for at holde dit hår rent og skæl gratis.

9. Vedligeholdelse Tørre Plus Skadet hår:

Det har en god mængde protein, der er nødvendigt for at bevare hårets gode helbred. Det lindrer, forstærker og forfrisker ved at vaske snavspartiklerne plus bakterier fra hovedbunden. En ren hovedbund hjælper med at godkende hårvækst.

Tag nok aloe vera gel og bland et æg med det. Påfør denne konditionsmaske på dit hår. Lad den være der i ca. 15 minutter, og vask derefter dit hår. Dette vil reparere dit hår og gøre dit hår sundt og smukt.

Disse er 9 af de mange fordele ved aloe vera til hårpleje. Aloe vera er den mest naturlige løsning på næsten alle skønhedsproblemer. Så skive åbne den tornede plante og lad det gøre sine vidundere. Gå med de lækre hårlåse, du altid ønskede den naturlige måde.

Se mere: Aminosyrer til hårvækst

Pin
Send
Share
Send