Skønhed og mode

Perioder under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Selv om mange mennesker tror det er muligt, kan der faktisk ikke forekomme perioder under graviditeten. Du kan ikke have en periode, når du er gravid, da din krop informerer blodets tykke væg for at være intakt for at understøtte babyen. I løbet af din graviditet kan du bløde, men det er ikke din periode, det er noget, der kan skade barnet, så hvis du bløder, få en checkup med det samme. Nogle kvinder kan lide med alvorlig blødning og nogle med ekstremt let blødning. Indtil dato er der ingen konklusion om, hvorfor der er let blødning tidligt under graviditeten, er det almindeligt accepteret, at det kan opstå på grund af, at ægget begraver sig i foringen af ​​blodvæggen, der kan forårsage lidt blodlækage.

Andre årsager til dette er de mere alvorlige, der omfatter infektion, placenta problemer og andre alvorlige problemer, der kan forårsage frygtelige skader på din baby, så hvis du med en chance lider med for stor blødning under din graviditet, så har du brug for lægehjælp straks. Overdreven blod i og omkring barnet kan få barnet til at drukne, det er vigtigt, at du får hjælp straks, hvis du har overdreven blødning.

Se mere: Symptomer og årsager til anæmi under graviditeten

Der er flere symptomer på blødning under graviditeten, nogle af dem er angivet nedenfor: -

Overdreven smerte:

Hvis du lider af overdreven smerte under graviditeten, er smerte, der er mere i forhold til normal smerte, som alle lider under graviditeten, så det er muligt, at du begynder at bløde umiddelbart eller engang i de følgende dage. Pas på og hold din baby sikker.

Kramper:

Hvis du pludselig begynder at have magekramper i løbet af din dag, er det højst sandsynligt, at du vil bløde i engang. Kramper er det første tegn på blødning under graviditeten.

Se mere: Årsager til blødning under graviditet

Træthed:

Forfaldende tab af blod kan få dig til at føle dig træt og doven. Og så snart du begynder at bløde, hvis den er overdreven, vil du føle dig syg og kvalme, så hold dig sikker og få en øjeblikkelig kontrol fra din læge.

Hjemmet Remedies for blødning er givet nedenfor:

Masser af væsker:

For at kontrollere blødning skal du drikke masser af væsker, væsker vil vaske dit system betragteligt, hvilket får alt overskydende blod til at blive udvasket, hvilket gør din krop ren. Væsker vil også give dig den nødvendige styrke til at klare dig selv i den tid, du bløder, da graviditet medfører, at du alligevel mister meget styrke.

Se mere: Pleje af kvinden under graviditeten

Vitamin berigende mad:

Fødevarer, der er rigtige på vitamin A og C, skal spises, så blodet forbliver stærkt. Blødning kan få dig til at miste meget blod, som er afgørende for din krop. Vitaminerende berigende fødevarer skal spises, så hjertet forbliver stærkt og holder pumpen det nødvendige blod gennem hele kroppen.

Naturlige proteiner:

Proteiner i fødevarer hjælper med at styrke kroppen og hjælpe dig med at holde dig stærk for at bekæmpe eventuelle unødige infektioner, der kan være årsagen til din blødning. Det er meget vigtigt, at du gør alt for at kontrollere blødningen for at holde dit barn sikkert.

Endelig er en læge check up er yderst nødvendig for at kunne antage, hvad der faktisk forårsager blødningen. En læge vil fortælle dig præcis, hvad problemet er, og hvordan man skal håndtere det på bedst mulig måde.

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: P-piller under og efter graviditet (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send