Skønhed og mode

Top 9 Polka Dot Nail Paint Designs

Pin
Send
Share
Send


Polka dot mønster, et design, der er blevet trendy off sent. Bruges på tøj, tilbehør og bruges til forskellige design formål. Polka dot er et mønster der består af en række cirkler, der er lige store og er placeret med lige mellemrum mellem cirklerne. Men med fremkomsten af ​​moderne sømdesign slog disse restriktioner ud. Nu er sorter af eksperimenter udført på grundlag af størrelsen af ​​cirklerne, mellemrum og placering og helt sikkert med farverne. Med adventen af ​​neglelak, der er modeaktivitet samt en form for kunst udført på negle, var polka dot ikke kun begrænset til stoffer og beklædningsgenstande; det fik også adgang til neglelak. Ikke kun sømkunstnere værdsatte det og brugte det kraftigt, men de kom op med forskellige vidunderlige polka dots negle malinger.

Smukke og stilfulde Polka Dot Nail Art Designs med billeder:

Her er et forsøg på at frembringe de øverste ni polka dot negle maling design.

1. Bubblegum Pink:

Denne negle maling med en lyserød baggrund og hvide polka dots med sort omrids er meget feminin og perfekt til begivenheder som Valentinsdag eller måske bare en afslappet dato.

2. Sort / hvid prikker:

Perfekt eksempel på en moderniseret version af polka dots, ville denne negle kunst gå med et væld af tøj fra gotiske til moderne kjoler. Denne er en sand blikfanger.

3. Ferie i Eventyrland:

Det er en festlig stemning eller en feriesæson. En afslappet udflugt eller en lille havefest. Denne nagel kunst er bedst egnet til det, beroligende lys nuancer, en solbrille, og denne smukke lyse, men alligevel beroligende neglelakning tilføjer op til en afslappende feriestemning.

4. Kærlighed i luften:

Denne ene er perfekt til piger med et øje på en bachelor. Denne polka dots søm maling er fed og smuk. Rosen på ringfingerens negle er et tegn på kærlighed, hvad enten du foreslår eller du bliver forlovet. Det handler om kærlighed, der er i luften.

Se mere: Butterfly Nail Art

5. Blomster og prikker:

Denne viser igen en romantisk stemning. Dette er en perfekt kombination af lyse design, der helt sikkert ser godt ud til næsten enhver begivenhed, hvilket gør det til et meget flot design til dig. Designet kan laves med en række forskellige farver, så du har mulighed for valg, når du laver dette design.

6. Hurtig og smart:

Kører mangel på budget? Ikke meget tid tilbage til festen? Så er det det perfekte nail art design til sådanne situationer. Enkel, funky, smart endnu smuk. Passer til unge.

Se mere: Sort og hvid neglelak

7. juletid:

Juletræet på en af ​​neglene føjer en slags festlig stemning til hele kunsten. Det suppleres igen af ​​de festlige himmelblå farver og de grønne og røde polka prikker. Farverne passer således til sømkunstens tema.

8. Guld og Girly:

Så feminin neglen maling, specielt neglene i midten med polka dots design. De gyldne maling på de andre negle supplerer dem på en ulige måde. Men generelt er den feminine appel af maling bundet til at fange øjnene i aldre fra teenagere til tyverne.

Se mere: Cande Cane Nail Art Tutorial

9. Polka og perler:

Elegante, ekstravagante, sanselige alle roser falder for kort for dette smukke stykke neglelak. Kombinationen af ​​jet black baggrund og perler tilføjer denne kongelige og aristokratiske følelse til denne negle kunst. Bedst egnet med kjole og andre smukke kjoler, dette er forpligtet til at være en elegant og smuk kvinders første valg.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Trippy Polka Dot Nail Art Design DIY! KELLI MARISSA (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send