Skønhed og mode

15 fantastiske turiststeder at besøge i dubai

Pin
Send
Share
Send


Dubai er ikke kun et shoppersparadis eller et sted for de rige en berømt, men er en meget kosmopolitisk by med sin egen livlighed og dejlighed at forkæle sig. Byen har noget for enhver smag, lige fra børn til ældre og ingen ville nogensinde skuffet at besøge her.

For børn og familier er Wild Wadi Water Park et must at være på, med masser af rides, der skynder adrenalin og holder sindet fortryllet. Familier, store og små, vil elske de mange muligheder for udflugter, lige fra sandede ørkener til sandstrande, Al Mamzar-par eller endda den berømte Jumeira-strand og park, som vi sagde, er der noget for enhver at nyde og få underholdt også.

Tag dine små til den berømte KidZania, hvor børn får rollespil deres yndlingspersoner eller være hvem de vil være, politimænd eller brandmænd. Dette er en interaktiv by, som er bygget og holder opmærksomheden og mindetiden hos de unge. The Creek Side Park er berømt for dyreelskere, og hvis du elsker de frie engle, bør du være her for at se dem i deres oprindelige levesteder. Du kan også gå videre og besøge den berømte Dubai Desert Conservation Reserve, og se hvordan mor natur bekymrer sig om hendes unge der, ganske uddannelsesmæssige og underholdende på samme tid, er det ikke?

Voksne og seniorer har også meget at nyde i Dubai, såsom ture rundt omkring i byen og ørkenerne, Jumerirah-moskeen, lære om kultur og traditioner og så videre. Hop videre til bandet, der fører dig til Dubai Museum og lærer mere om byens historie, eller være på Bur Dubai Abra Dock for de vandige sjove øjeblikke med dine kære. Der er bådture til at nyde her, og de berømte Dubai-springvand vil holde dig fascineret, mens solen går ned og sent om natten.

Du skal være her for at opleve alt, og derfor er vi kommet med de bedste steder at tjekke ud. Derfor læs venligst og vær velinformeret om det samme. Her er nogle af de bedste steder at besøge i Dubai.

Fantastiske Dubai turist steder at besøge:

Der er så mange naturlige turistmål i Dubai med smukke steder og attraktioner. Her indeholder vi 15 bedste og vidunderlige turiststeder at besøge i Dubai sammen med fantastiske seværdigheder.

1. Dubai Fountains:

Bask i dansens springvands musikalske underholdning, lysshowet og vandspilene vil holde dig tilsluttet, mens aftenens salte brise wafts dig over. Dancing Fountains har mange anerkendelser til det navn og dine aftener ville være magiske. Springvandene løber op til en højde på 500 fod og matcher mise-en-scenen på samme måde som hvad du ville finde ved springvandene i Bellagio i LAS VEGAS. Kom til Burj Khalifa-søen, og vær en del af lys-, musik- og dansevandet næste gang.

2. Dolphin Bay:

Elsker delfiner, det gør vi, og derfor vil vi gerne have dig til at besøge Dolphin Bay i Dubai. Dette er den største eller skal vi sige det største og en meget sofistikerede levested for delfiner i hele den brede verden. Besøgende får se, hvordan delfiner lever og interagerer med hinanden, og du også. Stedet er velegnet til alle aldersgrupper, og hvis du ved, hvordan du svømmer, vil delfinerne have dig som deres gæst, våd og legende med dem i det lave vand. Du kan også dykke her og have det sjovt med de små pattedyr, alle blide og hyggelige.

3. SMCCU Sheikh Mohammed Center for Kulturforståelse:

Endnu en gang ville børn og unge teenagere elske at have det sjovt givet en chance, men det sjove her ville også være en lærerisk. Velkommen til det berømte Sheikh Mohammed Center for Kulturforståelse (SMCCU), et sted hvor de unge ville lære meget om Dubai fra et religiøst og kulturelt synspunkt også om told og traditioner. Dette er et sted, hvor interaktive sessioner og programmer er normen, med måltider på huset, ture i moskeen og uddannelsesprogrammer, der involverer sjov og lærer også.

4. Dubai: Burj Khalifa:

Majestic og et vidunder af moderne arkitektur, er Burj Khalifa en zone, der har masser af indkøbscentre, hoteller og underholdning der sker døgnet rundt. Burj Khalifa er det højeste arkitektoniske monument i hele den brede verden og har et udendørs observationsdække af sin egen, Top, der hviler på bygningens 124. etage. Ved observationsdækket ville man være på det berømte Behold Telescope, hvor man i realtid kunne se, hvad de omkringliggende ser ud, som ørne ville. Her er hvor du vil føle vejrforskellen, landskabet ændres og mere.

Se mere: Australien steder at besøge

5. Dubai Marina Yacht Club:

The sweetheart of dubai eller new dubai, dmyc eller dubai marina yacht club er kendt og berømt. Her har de, der har private yachter, medlemskab, men det skal ikke stoppe dig fra at gå der og besøge. Turister flok dette sted for at nyde de lange kanalture, alle 3,5 km, og at vælge en yacht fra over fem hundrede af dem. Dette sted er en af ​​de mest berømte og vidunderlige turiststeder at besøge i Dubai.

Se mere: Turiststeder i Malaysia

6. Dubai Desert Conservation Reserve:

Årsag til en fredelig ørken Safari, dyreliv, nationalpark tur i Dubai, Dubai Desert Conservation Reserve vil give dig det og meget mere. Dette er en beskyttet zone, der er udpeget til bevarelse og har et naturligt indre økosystem på linie af en ørken. Området er velrenommeret og er medlem af Den Internationale Union for Bevarelse af Naturen og anerkendes også af De Forenede Nationers Miljøprogram. Besøgende vil finde forskellige plantearter, dyr og fugle, krybdyr og ja, den berømte arabiske Oryx også.

Se mere: Thailand steder at besøge

7. Al Sahra Equestrian Center:

Midt i en oase giver Al Sahra Equestrian Center fuld service til dem, der elsker at ride. Store grupper af turister flokker området for masser af ridning behov, og centret er kunde centreret og venlig også. Forestil dig at være blandt de bedste heste og lære af eksperter om, hvordan man tager ansvar for tøjler, mens du er på ferie i Dubai? Spændende og en af ​​en slags er det ikke? Der er sessioner for de erfarne og nybegyndere ryttere både, med mange livery faciliteter og instruktører rundt. Du bør også deltage i Camel Encounter programmet, hvilket er et hit med indenlandske og internationale turister. Kort sagt, Al Sahra Equestrian Center er hvor du lærer en af ​​traditionerne i Dubai, Ridning !!

8. Dubai Museum:

Indbygget i Al-Fahidi Fort, er væggene bygget med traditionelle koralblokke og holdes sammen med kalk. 'Handels' støtter de øvre træpoler. Loftet er bygget af palmefronter, mudder og gips. Det er det vigtige museum for byen. Fascinerende gamle kort over emiraterne og Dubai er lyst indrettede på indgangen. Flere gårdhave og et palmbladshus med et vindtårn ligger på gården. Der er forskellige våben, musikinstrumenter og udstillinger, der skildrer Emirati livsstil på skærmen i det storslåede museum.

9. Sheikh Saeed Al-Maktoum House:

Sheikh Saeed Al Maktoums bolig er blevet ombygget som et museum, der uddyber den arabiske arkitektur fint. Udstillingerne fra Dubai Museum of Historical Photographs and Documents er til stede indenfor. Billeder af fiskeri, perle og bådbygning udgør museets marinefløj. Bogstaver, kort og mønter fra de udviklende emirater placeres i hele bygningen.

10. Jumeirah Mosque:

Dette er en af ​​de smukkeste moskéer i Dubai. Et godt eksempel på islamisk arkitektur er Jumeirah-moskeen et af de smukkeste steder. Med smukke, men subtile detaljer i stenværket. Moskeens skønhed kommer levende under flombelysene om aftenen. Turistbesøget på dette sted er lavet på en måde, der giver en bedre forståelse af den muslimske tro. Denne skønhed er et bestemt sted at se i Dubai.

11. Deira Souks:

Deira er et af de bedste og vidunderlige Dubai turist steder at besøge. Berømt for sine traditionelle markeder, er Deira fyldt med publikum hele tiden. Alle typer krydderier er tilgængelige her med store poser af røgelse, spidskommen, paprika, safran, sumac og timian også. Guldmarkedet her er verdens mest berømte guldmarked. Denne enorme udbredelse af lokale basarer er et bestemt sted at besøge i Dubai.

12. Bastakiya moskeen:

Bastakiya-moskeen er en af ​​de smukkeste og billedvenlige moskeer i Dubai. Det udsøgte gitterværk der beskriver den hvide facade gør det endnu smukkere. Du kan også se rester af Dubais bymure, som blev bygget i midten af ​​det 19. århundrede fra gips og koraller.

13. Heritage And Diving Village:

Den arkitektoniske, kulturelle og maritime arv er vist på Heritage and Divingf Village, med perle dykning og dhow bygning skærme. Rekreation af traditionelle beduin- og kystbyliv sammen med persiske hjem, et kaffebolig og også et lille marked hvor pottere og vævere udøver deres arbejde og sætter boderne. Lokale musik og dans forestillinger er også færdige.

14. Dubai akvarium:

Dette er et af de bedste Dubai turist steder at besøge. Det er hjemsted for 140 arter af havarter spredt i stueetagen i Dubai Mall. Bortset fra udsigten over indkøbscenteret, kan du også gå gennem akvarietunnellerne ved at komme ind i Underwater Zoo. Glasbådturerne er også meget populære blandt turisterne. Du kan også gøre bur snorkling og haj dykning der. Er hjemsted for 140 arter af havarter spredt i stueetagen i Dubai Mall.

15. Jumeirah Beach:

Jumeirah er et af de mest fremragende turiststeder at besøge i Dubai. Jumeirah Beach er en smuk hvid sand overdækket strand. Det er blandt de mest populære steder at se i Dubai. Stranden byder på forfriskninger som liggestole, restauranter og vandsportsoperatører. Du kan tage jetski der.

Dubai har også nogle fantastiske shopping destinationer. Stedet er et moderne arkitektonisk fænomen. Rejsentusiasterne kan ærefrygt på de store Dubai sightseeing steder. At komme til Dubai behøver ikke at være en dyr affære eller en kedelig. Tjek med dit rejsebureau for billige tilbud og høj kvalitet tilfredshed i dag.

Pin
Send
Share
Send