Skønhed og mode

9 Bedste bryllupsrejsesteder i Nagaland med billeder

Pin
Send
Share
Send


Staten Nagaland har meget at tilbyde til en bryllupsrejse pakke. Det er en af ​​staten i de syv søstre i Indien med smukke steder. Det er stille, fredeligt og smukt og har flere attraktive turiststeder. Her er de 9 bedste bryllupsrejse steder i Nagaland med billeder til din rejsepakke.

Bedste bryllupsrejsemål i Nagaland med billeder:

1.Dimapur:

Dimapur er den officielle port til Nagaland. Det begynder hver tur, der krydser denne stat. Det fungerer således som et forspil til alt, hvad staten har at tilbyde. Det har en rig kulturarv og kan derfor prale af flere historiske monumenter. Det har også flere steder, der anses for at være et naturelskers paradis. De vigtigste romantiske steder at besøge her er Kachari Ruins, Diezephe Craft Village, Rangapahar Reserve Skov / Zoologisk Park, Chumukedima Village, Dimapur Ao Baptist Church, Diphupar, Nicaraguanske, Kuki Dolong Village, Green Park, Nagaland Science Center, Medziphema og Ruzaphema. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Nagaland.

2.Kohima:

Kohima er hovedstaden i Nagaland og den mest urbaniserede by, du finder her. Men på trods af at have en smule af byens travlhed, er det stadig en rolig by primært. De vigtigste steder at besøge her er Dzukou Valley, Japfu Peak, Pulebadze Peak, Kohima War Cemetery, Vicekommissærens Bungalow, Kohima State Museum, Kohima Zoo, Naga Bazar, Dzuleke og Tseminyu. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Nagaland.

3.Mokokchung:

Mokokchung er hjemsted for Ao stammen. Disse er venlige og gæstfrie mennesker, hvilket gør dette lille distrikt vidunderligt til et besøg. De vigtigste steder at besøge her er Changtongya, Mokokchung Park, Mokokchung Village, Longkhum, Ungma og Chuchuyimlang.

Se mere: Bedste bryllupsrejse steder i Punjab

4.Mon:

Mon huser Konyak Nagas. Disse er tatoverede krigere, der ofte er forbundet med Nagaland. Man gør således til et interessant besøg. De vigtigste romantiske bryllupsrejse steder at besøge her er Longwa Village, Veda Peak, Chui Village (Basti) og Shangnyu Village. Folkemusikhistorierne og tribalhistorierne, du får høre af de lokale her, vil have dig begejstret i tiden.

5.Meluri:

Dette er en lille, men smuk by. De vigtigste bryllupsrejse steder at besøge her er Phek, Dzudu Lake, Zanibu Peak og Shilloi Lake.

6.Wokha:

En lille smuk by, Wokha ligger i skødet af statens bedste bjerge. Det er et paradis for alle naturelskere. De vigtigste steder at besøge her er Doyang Hydro Project, Liphanyan guvernørens lejr, Mount Tiyi, Doyang River, Water Pool, Totsu Cliff og Vankhosung. Dette er et roligt sted, der gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejser i Nagaland.

Se mere: Bryllupsrejse steder i Orissa

7.Dzukou Valley:

Beliggende tæt på Kohima, er denne dal et af de smukkeste steder i ikke kun Nagaland, men hele Indien. Det byder på panoramaudsigt, der kan nydes, vil lolling om i de grønne enge i bakkerne her. De vigtigste steder at besøge her er Khonoma og Japfu Peak.

8.Benreu:

Uberørt og uberørt, ser Benreu ud af en bog af eventyr. Luften her er frisk og miljø fredeligt. Dens rolige ensomhed får dit hjerte til at føle sig varm og afslappet. De vigtigste steder at besøge her er Peren og Mt. Pauna Tourist Village.

9.Khonoma Green Village:

Denne landsby hus tilhører Angami stammen folk. Disse mennesker er de ansvarlige for Khonoma, der erhverver navnet på en grøn landsby. Denne stamme opgav jagt og startede landbrug for mange år siden, og resultatet af deres beslutning var denne grønne by. De vigtigste steder at besøge her er Dzulekie, Ruzaphema, Intangki Wildlife Sanctuary og Khonoma Village.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Jharkhand

Alt i alt er Nagaland ikke et dårligt valg til en bryllupsrejse. Det giver den perfekte ramme for en romantisk ferie og for dig at tilbringe lidt tid alene med din nygifte ægtefælle, der er omgivet af bjerge.

Billeder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send