Skønhed og mode

9 nyeste og stilfulde metal t-shirt designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Heavy metal og thrash metal er nogle af de forskellige stilarter, der er tilgængelige i t-shirt kategorien. Du kan finde dit yndlings heavy metal band og endda en sjov tæppe i disse t-shirts. Tjek de forskellige stilarter og få nogle flotte t-shirts i din garderobe.

Moderne og fashionable metal t-shirts til mænd i trend:

Lad os se på de bedste metal t shirts.

1. Metal Song T Shirt:

Vælg at have en metal t-shirt, der er en ode til din yndlingssang. Disse må ikke kun være heavy metal sange. De kan være enhver sang, du kan lide, og har en slags metalforbindelse.

2. Sort Metal T-Shirt:

Her er en vidunderlig sort metal t-shirt til dig. Vælg mellem gory billeder til stjerne studded dem. Få din heavy metal fix med disse sorte t-shirts. Det anvendte materiale er også af højeste kvalitet.

3. Thrash Metal T-Shirt:

Disse er nogle kølige thrash metal t-shirts Indien sælger. Du kan få din samling til metal t shirts og se dashing og cool. Disse er perfekte til cykelstier og rides. For din regelmæssige udflugtstid prøv denne til dit klassiske udseende.

4. Heavy Metal T Shirt:

Tjek de cool heavy metal t-shirts, der har de dristige udskrifter på forsiden. Du kan vælge en raglan slags ærme til en forandring. Dette har en kontrasterende ærme og kropsfarve for at tilføje mere karakter til t-shirt. Denne ene hule t-shirt er perfekt valg til højdefulde unge.

5. Metal Band T-Shirt:

Hvis du er en diehard metal band fan, så er den perfekte måde at vise det på at bære en metal band t shirt. Disse t-shirts har de bedste metalbånd billeder på forsiden. Tjek de forskellige stilarter du kan bære og lave en af ​​dem, du er favorit. Prøv denne i enhver sæson, materiale er godt til dit afslappede udseende.

6. Edm T-shirts:

Vælg en død metal t-shirt næste gang du handler til en ny t-shirt. Disse Eagles of Death metal t-shirts har et stort kraniet mønster i billedet. Kurverne og damerne designet i kraniet er meget dramatiske. Perfekt til mager drenge, den passer til slank pasform.

7. Album Cover Metal T Shirt:

Hvert musikalbum har et stort og mindeværdigt albumcover. Disse er normalt omdannet til heavy metal tee shirt udskrifter. Så tjek for dit yndlingsbands musikalbum cover, der gjorde det godt nogle år. Du kan også udskrive dette design på din bulkbestilling.

8. Funny Metal T Shirt:

Vælg at se på den tegneserie side af metal tee shirts. Her har du seje og komiske citater relateret til metal, der er trykt på t-shirtsne. Få en sjov dag i dag og føl dig fantastisk. Få denne t-shirt til at få fat i dine venners opmærksomhed, du kan også give dette mønster til din bedste ven også.

9. 3D Metal T Shirt:

Du kan også gå ind for metalliske t-shirts, der alle er en raseri nu. 3D-t-shirtsne har metalliske designs og ser fantastiske ud. Vælg og vælg disse flotte t-shirts.

Metal t shirts gør en fantastisk sætning og bruges normalt af mænd. Disse er hovedsageligt båret af cyklister og college goers. Prøv de forskellige stilarter, der er der, og du kan have en god samling af metal t shirts.

Se videoen: Men In Black 3 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send