Skønhed og mode

Skæl forårsaget af svampeinfektion

Pin
Send
Share
Send


Dette er et meget kendt fænomen, at mange mennesker i disse dage lider af hårtynding, og de har for det meste skæl på hovedet, som forskningen viser. De fleste mennesker, der lider af denne type problemer, er som regel unge voksne, og det kan også ske i enhver person. Normalt ser vi, at folk, der har en travl tidsplan, får ikke tid til at vaske hovedet regelmæssigt og tage snavs og snavs af. Sebaceous kirtlerne udskiller regelmæssigt olie, som også bliver deponeret. Når disse ikke er ordentligt renset, kan dette føre til mere deponering af snavs og andre olieholdige stoffer, der er skadelige. Derfor at holde disse rene er den grundlæggende ting, der kan gøres for at forhindre problemerne. Også hvis problemet forværres yderligere, kan det føre til kløe og også regelmæssigt tab af tråde, som kan føre til ekstrem udtynding.

Hvordan svampeinfektion spredes og fører til skade:

Malassezia er den grundlæggende flage, der forårsager svamp i de fleste tilfælde. Når immuniteten fra de indre årsager til en persons krop reagerer på forskellige typer kemiske behandlinger eller endda noget hormonel ubalance, begynder det at bekæmpe dette, og det kan føre til forskellige flaky vækst og igen øge skæl.

Dette er også en almindelig årsag til kløe på ansigtet eller endda på øjenbrynene. Der kan også være andre problemer, der kan føre til kløe og også koge, som er meget smertefulde. Ofte forsøger folk at stikke disse og dette forværrer tilstanden yderligere. Dette er også en årsag, der kan føre til flere sådanne opsvulmede porer, og disse er ret smertefulde. Der er også bakterier inde i disse, så når en person rammer dem, angriber dette rødderne yderligere og kan føre til flere sådanne smertefulde hævelser.

Se mere: Er stress forårsaget af skæl

Der har været undersøgelser, der viser, at når en person ikke holder toppen ren og heller ikke bruger egnede værktøjer til at holde sektionerne snavsfrie, kan det være en årsag til, at de kan begynde at se skade. Ofte ses det, at folk, der har travl rutine og ikke får tid til at vaske hovedet, de er de mennesker, der bliver ramt af dette. Dette kan bedre vise sig en patient, der lider af denne type problemer, hvis en grundig undersøgelse af hovedet er gjort. Dette kan udføres af en certificeret tricholog med deres mikroskopiske udstyr, som er beregnet til disse typer af evalueringer af patienten.

Se mere: Kost til skæl

Ting der kan gøres for at forhindre dette:

1. For at holde hovedet renset med en dyb rensende shampoo, så olie og snavs ikke bliver deponeret.

2. Brug af anti-skæl lotion og cremer. Om nødvendigt kan en person få medicinsk rensemidler og antibakterielle rensemidler.

3. Regelmæssige behandlinger som massage og korrekt rutinemæssig anvendelse af medicin.

4. Hvis problemet fortsætter, skal en person tage lægeundersøgelsen for at kende omfanget af problemet. Disse dage er der flere specialklinikker, og disse typer af undersøgelser kan gøres en gang imellem for at kende tilstanden og sundhed og også hygiejnen i hovedet. Forskellige procedurer kan også tages med disse, og en person skal bruge den anbefalede medicin.

5. Stress er en anden kendt faktor, der kan udløse dette problem. Dette kan også gøre patientens tilstand værre. Korrekt rådgivning bør gøres for dette.

Se mere: Listerine til skælbehandling

6. Ofte er det også kendt, at hormonel problem kan være årsagen til den unormale funktion af sebaceous glad. Derfor bør dette også undersøges.

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send