Tattoo Designs

10 bedste tatoveringsparler i Indien

Pin
Send
Share
Send


At få et permanent design på en krop kan være en ting, som mange mennesker overvejer at gøre i disse dage. Til dette skal du gå til eksperter, der kan lede dig igennem hele processen og gøre det på en måde, som du kan være komfortabel i.

Der er forskellige tatoveringslokaler i Indien, hvorfra du kan få et permanent blækdesign udført på din krop. Der er hundredvis af sådanne butikker næsten på hvert hjørne af en by, hvor den er lille eller stor, og selv kan du få disse gjort billigt fra indkøbscentre og andre lokale butikker. Der er også mange mennesker, der gør disse på et personligt grundlag, og de kan få disse gjort for dig til en meget lav pris og til din bekvemmelighed.

Disse mennesker ejer ikke butikker, men tjener klienter på egen hånd. Du kan også bestille dine sessioner fra dem. Men folk kan normalt bestille sessioner fra kendte butikker, hvor du kan få en professionel ekspert, og i tilfælde af problemer kan du gå tilbage til butikken og snakke problemet med kunstneren. Disse mennesker finder mere praktisk. Du kan også prøve det her. I nogle butikker finder du også eksperter og deres assistenter, som også arbejder godt med det arbejde, de gør, fordi de gør det professionelt på en række kunder.

Du vil også få nogen, der kan tegne design, der er skræddersyet til dig, og de vil også lede dig igennem hele processen fra at få designet trukket på en ordentlig måde for at få dette på kroppen af ​​personen ved at forberede kroppen stilling med deres rensemidler og andre alkoholholdige produkter og også ved at skrabe håret af stillingen. Derefter sætter de stencilen, der er udarbejdet i overensstemmelse hermed fra et blækark, og så kan du tjekke dette for, om stillingen er behagelig for dig at sporte eller ej. Du skal også huske at få tatovering har visse ulemper. Hvis du planlægger at få noget i mørke farver som gamle mønstre, kan det være svært at fjerne det, da det kan efterlade spor af blæk, selvom du bruger laser til at fjerne det. Så du bør være fortrolig med de farver og det design, du vil bruge.

Bedste Tattoo Parlors i Indien:

Nedenfor er de 10 populære tatoveringssteder i Indien, hvorfra du kan få dit design gjort.

1. 3D Tattoo Studio Delhi:

Dette studie har en specialisering og bortset fra at lave nye designs og også de kan tilpasse lave nye designs til dig. Adressen på denne butik er Defense Colony, Delhi, A-454, 110024 og ejes og drives af Gupt Ram. Han er en af ​​de bedste tatoverings kunstnere i Indien.

2. Lokesh Verma Devil'z Tatoveringscenter:

Dette er i Delhi, og du kan få detaljer om design og priser fra deres hjemmeside. Dette er et meget berømt sted, hvorfra du kan få din kunst udført. //www.tattoosnewdelhi.com/.

Se mere: Tattoo Parlor I Kolkata

3. KDz Tatoveringer Af Delhi:

Disse er meget professionelle mennesker, fra hvem du kan få et design udført af. De skaber brugerdefinerede designs ved at tegne noget, som du kan være komfortabel i. Du kan også få vejledning i valget af farver. Deres butik er den største, og du kan nemt få enhver form for kunstværk udført af disse kunstnere. De træner også folk som du kan se i ovenstående billede, hvis du vil have dette som et erhverv. Du kan få flere oplysninger fra deres hjemmeside //www.kdztattoos.com/.

4. Angel Tattoo Design Studio af Delhi:

De brugerdefinerede gør ethvert tatoveringsdesign, som du vil sport på din krop. Adresse på denne butik er G-17/1, Rajouri Garden, 110027.

5. Art n Hud Tatoveringer i Delhi:

De opretholder god hygiejne, og de har også en række assistenter til at hjælpe dig med at vælge design og farverne. De er meget velkendte og deres adresse er East Delhi, Modsat af Dayanand Vihar, Pankaj Plaza Center S-3 Shop på 2. sal. Tjek deres hjemmeside for mere information //www.artnskintattoos.com. Han er også en af ​​de bedste tatoverings kunstnere i Indien.

Se mere: Bedste Tattoo Artist i Bangalore

6. Evig ekspression, Bangalore:

Hvis du ønsker at gå til en velkendt butik i Bangalore til dit design, så er dette butikken, hvor du kan få dit design gjort fra. Dette er en af ​​de populære tatoveringssteder i Indien.

7. Andy's Tattoo Parlor Anjuna Goa:

For partiet dyrene i Goa, der ønsker at få et design udført af en kendt kunstner, der har gjort mange kunstneriske og kreative kunstværker på mange af hans klienter, kan de besøge denne lille stue, hvor de har meget gode hygiejneforhold.

8. Brahma Tattoo Design Place i Bangalore:

Dette er et meget velkendt studie og var den første, der blev åbnet i byen. Du kan få de mest uddannede kunstnere her, og du vil også kunne få tilpassede designs. Du kan gt deres detaljer fra hele webstedet og vide om priserne. //www.bramhatattoostudio.in

9. White Star Studio Kolkata:

Dette er placeret i Salt Lake City, i sektor 3 og sektoradressen er ib-150. Hvis du ønsker at få et design udført af en kendt kunstner og også gerne have gode hygiejneforhold, så er dette en butik, hvor du kan få dit design skræddersyet og lavet af. Du vil også lide de rette hygiejneforhold, som de opretholder. Kunstnere og hjælpere her vil også give dig vejledning om valg af et rigtigt design eller farven. Dette er også en af ​​de bedste tatoveringslokaler i Indien.

Se mere: Verdens bedste tatoveringsartist

10. Moksha Tattoo Studio Goa:

Som vi alle ved, at Goa er et feststed i dette land. Der er mange parlors her, hvor du kan få dit design gjort herfra. Moksha er blandt andet en meget kendt salon. Så hvis du ønsker at få dit design gjort fra en velrenommeret butik, kan dette være din butik. Dette er på Calangute Beach Road, nær Baga Circle, Arpora, Calangute, GA 403516. De specialiserer sig i alle former for design, og de kan også tilpasse skabe en tegning til din egnethed. Han er også en af ​​de bedste tatoverings kunstnere i Indien.

Pin
Send
Share
Send