Frisurer

9 Fænomenal Buzz Cut Frisurer til mænd og kvinder i 2018

Pin
Send
Share
Send


Buzz cut frisure er en meget populær frisure og en klassisk. Du kan finde i mange sorter. Dette er velegnet til både mænd og kvinder. Dette er en passende frisyre til alle ansigtsformer. Der er forskellige frisurer. Folk der kan lide korte frisurer normalt foretrækker buzz cut frisurer. Det er også nemt at vedligeholde. Normalt buzz cut frisure kommer med kort hår rundt og lidt større i midten.

The Coolest Buzz Cut Frisurer til mænd og kvinder med billeder:

Her er de bedste buzz cut hairstyles til mænd og kvinder, Du kan prøve i buzz cut.

1. Induktionsskæring:

Dette er en mænds buzz cut sort og også kendt som den militære buzz cut. Det fik dette navn, fordi det er det skære, som hæren giver til sine nye rekrutterere. Hvis du ikke vil bruge meget tid i vedligeholdelse af hår, er dette et passende valg. Der vil være kort hår og behøver ikke at rense barberingen. Prøv det også at undslippe fra varmt sommervejr.

2. Faded Buzz Cut:

Den falmede buzz cut er meget populære mænds buzz haircut. I dette fade hårklipp vil der ikke være hår omkring jeres år. Hvis du ikke kan lide induktionstypen, der fjerner det meste af dit hår, er denne en anden. Hårlængden øges øverst og falder som det kommer til bunden. Så før du gør dette, skal du sørge for, at du ikke har ar tilbage der, fordi alt vil være synligt i denne type.

3. Lagret Buzz Cut:

Når det kommer til kvinders buzzed frisurer, vil hårlængden variere. Normalt foretrækker kvinder hårlængde end i induktionsskæring. Så de kan prøve denne lagdelt haircut, hvor den øverste del vil have en 1 tommer længde og vil reducere længden som den kommer ned. Det er det samme som lagskåret i langt hår. Dette vil se stilfuldt på hver kvinde.

4. Crew Cut til kvinder:

Er du på udkig efter en stilfuld buzz skåret kvinders hår? Dette er det. Denne kvinders buzzed haircut er kendt som besætningsmæssigt skåret og vil også være let at vedligeholde. Kvinder, der ønsker kort hår, kan prøve det. Her hårlængden vil være mere i toppen og mindre som det kommer ned. Du kan vælge så meget som hårlængden, som du vil have på toppen, og denne frisure vil være bedst egnet til en trekantet ansigtsform.

5. Flat Top Haircut:

Dette er en unik mænds buzz cut frisure. Hvis du søger at prøve noget specielt med dit hår, er dette et af dine valg. I dette vil den øverste del af hårlængden være mere. Du kan vælge hårlængden som du vil, og så vil der ikke være meget hår omkring det. Den øverste del vil være meget længere så den omgivende del. Både lige hår og krøllet hår folk kan vælge denne.

6. Burr Cut Frisure:

Dette er en række buzz cut frisure. Her er forskellen, at hårlængden vil være lidt længere end induktionsskåret, og du kan holde hårlængden næsten ens over hele dit hoved. Hvis du vil, kan du gøre længere hår øverst og kortere rundt om det. Den største fordel ved denne stil er ikke nødvendigt at investere mere tid til vedligeholdelse af hår.

7. Edgy Frisure:

Når det kommer til buzz skåret i kvinder, kan de prøve mange sorter. Dette er den bedste buzz cut frisure hver kvinde kan prøve. Her er hårlængden lang i den ene side, og den anden side er meget kort som korrekt induktionsskæring. Dette er dit valg, du kan holde længden du ønsker i siden og dele den fra den kortere side.

8. Pixie Cut Frisure:

Når du vil have meget kort frisure og ingen tid til at tage sig af dit hår, prøv denne. det er meget godt buzz cut frisure hver kvinde kan prøve. det er meget simpelt og klassisk. Hårlængden er næsten ens overalt og ned over hovedet bliver den kort. Det vil få alle kvinder til at se stilfuldt ud.

9. Short Curly Buzz Cut:

For mænd med krøllet hår er det en slags hårklipp, de kan prøve. Dette er en kort krøllet haircut med mere længde til toppen og en typisk buzzed skære rundt om den. Du kan bestemme hårets længde, du skal beholde. Dette er også en cool frisure for unge.

Buzz cut hairstyles er af forskellige typer i henhold til hår type og længde. Det varierer både hos mænd og kvinder. Så hvilken skal du prøve? Prøv nye eksperimenter i dit hår og være trendy. Du vil blive bemærket, uanset hvor du går med en unik frisure.

Pin
Send
Share
Send