Skønhed og mode

Kan du drikke Kombucha mens du er gravid?

Pin
Send
Share
Send


Kombucha er en meget sund, fermenteret drik, der findes ret nemt at finde i butikker og endda online. Du kan lave kombucha hjemme, hvis du har de rigtige elementer, men pas på, at du ikke spiser drikken på nogen måde. Det er meget sundt for gravide damer, da det har flere sundhedsegenskaber sammenlignet med mange andre sundhedsdrikke, så når du bliver spurgt, er kombucha sikker under graviditeten, vil du vide svaret.

Hvad er Kombucha præcis?

Stadig ikke sikker på, hvad vi taler om? Her er en hurtig og nem beskrivelse af kombucha.

Kombucha er en fermenteret drik, der består af sort te, og det kan være rørsukker eller honning, der bruges som en funktionel probiotisk mad. Når de kombineres med sukker, gær og bakterier, der hjælper i gæringsprocessen. På grund af denne fermenteringsproces involveret i fremstilling af kombucha opstår der et stort antal sunde bakterier kendt som probiotika. Disse bakterier understøtter dit immunsystem og styrer din fordøjelseskanalen, mens du absorberer næringsstoffer, bekæmper sygdom og infektion. Den er rig på gavnlige probiotika og kan dræbe skadelige bakterier ud af din krop. Deres antioxidanter kan være en kur mod mange sygdomme. Der er også en anden form for kombucha, der er tilgængelig, hvilket er den pasteuriserede kombucha. Dette er ikke et foretrukket valg, fordi meget af de sunde bakterier går tabt under pasteurisering. Så pas på dette!

Se mere: Hotdogs mens gravid

Lurer på om det er sikkert at drikke kombucha under graviditeten? Her er dit svar.

Ja det er! For det første detoxerer din krop. Glucuronsyren i kombucha virker som et afgiftningsmiddel. Det virker sammen med de andre toksiner i din krop som forurenende stoffer og omdanner dem til opløselige forbindelser, der hjælper kroppen til at udskille.

For det andet forhindrer det hypertension. Det er effektivt til at forhindre svimmelhed og hypertension, der er almindelige under graviditeten. Det forbedrer også immuniteten. Oxidativ stress under graviditet undertrykker din immunitet. Kombucha indeholder højt indhold af C-vitamin, som vil øge immuniteten betydeligt.

Kombucha under graviditet er derfor et godt valg og godheden opvejer de syge virkninger.

Kombucha er en meget berømt kinesisk og japansk drik fremstillet af gærning af grøn eller sort te ved hjælp af flere biotiske elementer for at hjælpe med at bruge alle de sundhedsmæssige fordele ved disse sunde drikkevarer. Kombucha opskrifter er blevet videregivet af en række generationer og kan nemt brygges hjemme, hvis du ved hvad du gør. Det er dog altid bedre at eksperimentere lidt, så i slutningen af ​​dagen laver du et fejlfrit produkt uden nogen ekstra eller skadelige virkninger på grund af forurening, når du bliver hjemme, skal du altid sørge for, at du drikker A-kvalitet, så din krop forbliver sund. Du kan altid lave og nyde denne store gærede drikke derhjemme, eller hvis du ved hvad du laver, eller du kan købe A-kvalitet fra enhver detailbutik, der lagerholder produktet.

Du kan også prøve at købe online, hvor en række virksomheder nu annoncerer de produkter, som de ønsker deres kunder at se og fastslå efter eget valg. Kombucha er fremstillet af en række virksomheder og har nået detailhandels- og onlinebutikker verden over, hvilket gør det til et meget sikrere produkt at bruge i stedet for at gøre det hjemme. der er en række sundhedsmæssige fordele ved at bruge kombucha på grund af dets store styrkeegenskaber, der hjælper dig ret godt i løbet af graviditeten. Under graviditeten er det altid nødvendigt at forblive sund, og ved hjælp af kombucha er du sikkert et skridt i retning af at opnå en sund graviditetscyklus.

Se mere: Kan du spise ostekage når gravid

Sådan forbruges Kombucha mens gravid?

Her er den rigtige dosering af kombucha, som du skal tage.

Kombucha er kendt for at forårsage en reaktion i første gang drikkere. Hvis du vælger at forsøge at begynde at drikke kombucha, kan du starte langsomt. Begynd at drikke så lidt som 4 oz. en dag og derefter langsomt opbygge det, når du konstaterer din krops reaktion på denne potente drik. Men når som helst, hvis duften eller smagen afskyder dig, anbefales det at stoppe med at tage det. Når du brygger dem hjemme, skal du bruge pH-striber for at sikre, at du drikker mellem niveauerne 2,5 og 3,0.

Nedenfor er nogle få gode fordele ved at bruge kombucha under graviditeten: -

Styrkelse:

Kombucha fungerer som et forstærkende middel til både dit nervesystem og immunsystem, som er ekstremt påvirket i løbet af graviditeten. De gode bakterier, der er til stede i den fermenterede sundhedsdrik, hjælper med at tilvejebringe det nødvendige skub, som dit nervesystem og immunsystem har brug for for at fungere på et normalt niveau, hvilket gør kombucha under graviditeten en meget sund affære.

Sund mave:

De bakterier, der er til stede i kombucha, er meget sunde og hjælper med at give en sund metabolisme, som er livskraften i din krop og din barns krop. Et godt stofskifte betyder, at din baby får alle de næringsstoffer, der er nødvendige for at fungere på et passende niveau, hvilket gør kombucha under graviditeten en meget gyldig sundhedsbestanddel.

Slapper af:

Det er ganske vigtigt at nævne, at kombucha er en meget trøstende drik, der hjælper med at berolige nerverne på et højere niveau i forhold til enhver anden sundhedsdrik. Det hjælper dig med at håndtere din graviditet og al den stress det giver med det rigtige tankegang, så når du bliver spurgt spørgsmålet, kan jeg drikke kombucha under graviditeten, du ved præcis hvad jeg skal sige.

Let tilgængelighed:

Under din graviditet ønsker du ikke virkelig at lægge din krop igennem for meget stress, og det faktum, at kombucha er let tilgængeligt gør det til en meget nem måde at holde din krop og din babys udvikling sund og stærk.

Se mere: Byg vand til gravide damer

Mens der er nogle fordele ved at have kombucha, når du er gravid, er der også nogle ulemper ved at drikke kombucha, mens du er gravid.

  • acidose: Dette er en tilstand, hvor den høje mængde syre i kroppen har forårsaget en livstruende tilstand.
  • Leverskader: En anden bivirkning er leverskade. Leverfejl er en associeret bivirkning ved at drikke kombucha te.
  • Alkohol: Kombucha indeholder gær. Disse gær har samme belastning som vin og øl. En særlig gær der producerer gas, når den føder på sukker.

Det er derfor altid tilrådeligt at konsultere en læge, inden du beslutter dig for at forbruge kombucha under graviditet. Pas på eventuelle negative symptomer og stop med at tage det, hvis du oplever noget mærkeligt. Bivirkningerne er mindre kendte og sjældne. Det er normalt fuld af mennesker i form af et lægemiddel, og effektiviteten i behandling af sygdom har ingen medicinsk støtte.

Se videoen: People You May Know (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send