Tattoo Designs

Top 9 Aquarius Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


Der er mange mennesker, der kan lide at sport tatoveringer af Aquarius symbolet, hvis dette er enten deres yndlingsskilt eller deres stjernetegn. Designene kan være af forskellige stilarter. Du skal dog huske på, at der findes forskellige stilarter, du kan gøre. Men disse er ofte kan være ganske stor skala, som du kan se i listen over billeder nedenfor. Der kan også være nogle, der kan gøres i symbolsk format som et bølget mønster. Disse kan gøres ved hånden eller på bagsiden af ​​nakken.

Bedste Aquarius Tattoo Designs:

Disse er derfor for det meste lettere at sporte og når det er påkrævet, kan du endda gemme dem med makeup. Disse er girly og ganske prangende. Du kan også få glamourøse kvinde figurer udarbejdet på en stor position af kroppen. Disse kan være som kroppens bagside eller frontale områder. Der er også mønstre, der kan prøves i et andet format, som du kan lave sammen med andre blomster eller trykkerier. De kan også være ganske stilfulde. Det er derfor ret nemt for piger at dyrke sport. Du bør dog altid vælge en professionel kunstner for alle disse.

Men hvis du ikke er fan af store tryk, bør du ikke forsøge at få disse færdige. Disse hvis er gjort i stort format fjernelsen, hvis du ikke er komfortabel med sporten af ​​disse, kan efterlade spor af blæk gør overfladen patchy, og du kan få brug for et cover-up design.

Nedenfor er de top 9 Aquarius tatoveringsdesigner, som du kan tegne inspiration fra.

1. Kvinde design med vandkande i hendes hånd:

Noget som dette kan være meget kunstnerisk. Kvinden er blevet gjort med meget farvning, og krukken i hendes hånd hælder vandet som er vandbærerens symbol. Du kan prøve noget som dette. Dette er meget kunstnerisk, og den professionelle kunstner kan gøre det ordentligt. Dette er en af ​​de perfekte vandmands tatoveringer design til mænd.

2. Bølget Aquarius og Potter Jar:

Dette er et lilleskala mønster med en potterbroderet krukke og der er det bølgede mønster, der betyder stjernetegn. Du kan prøve noget som dette.

3. kunstneriske kvinder med vand:

Dette er en kunstnerisk tatoveringsdesign, hvor kvinden har en krukke og vandet hældes i en bølget stil. Dette kan være meget stilfuldt for sport i henhold til skyggelys og farvekombination.

4. Skyggefuldt vanddesign:

Du kan prøve noget sådan her. Dette sker under et andet tilhørende design. Den bølgete stil er symbolet på vandbærerens stjernetegn.

Se mere: Christian Tattoo Designs til mænd

5. Kunstneriske forskellige stilarter Zodiac Design:

Dette er en kunstnerisk udsmykning af forskellige symboler og stilarter som de bølgede linjer, skrivningen og også vandet i et spabad, der viser dekorativt. Det er en af ​​de bedste Aquarius tatoveringsdesign til mænd.

6. Kunstnerisk Aquarius Design:

Dette er blevet lavet af en meget kreativ kunstner. Du kan let prøve dem ud. Disse er også kunstneriske, men du bør få disse specialfremstillede. Disse skal udføres af fagfolk.

Se mere:Horseshoe Tattoo Designs

7. Bordered Design Woman With Water Jar:

Dette er et blyant grænsestil design uden mange farver. Disse er nemmere at sporte og se kunstneriske. Dette er en af ​​de bedste Aquarius tatoveringsdesigner til kvinder.

8. Bølget stjernetegn Vandsymbol:

Dette er symbolsk, og som nævnt ovenfor kan vandbærerskiltet repræsentere ved disse bølgede linjer. Dette kan gøres i skygge, og disse er meget nemme at sporte.

Se mere: Maya Tattoo Designs

9. Bølget vand tatovering til ben:

Disse kan også være kunstneriske og kan også være farverige afhængigt af hvad du vil sport på dig selv. Disse er til de mennesker, der ikke kan lide storskala kunst. Det er en af ​​de perfekte Aquarius tatoveringsdesign til piger.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Pin
Send
Share
Send