Skønhed og mode

25 bedste lette rejsetasker tasker modeller til rejser

Pin
Send
Share
Send


En vognposer er poser, der har hjul mod slutningen, som bruges til at bære tunge ting, mens du er på farten. Vognen har to faste hjul i den ene ende med håndtaget placeret modsat for lodret bevægelse.

Vognen tasken er den, der er let at bære og vedligeholde. Posen er perfekt designet og har stor plads til de artikler, der skal opbevares under rejsen. Posene er lette i vægt og kan let skelnes fra andre poser efter farve eller design.

Forskellige typer vognstasker med hjul:

Der er forskellige typer vogn taske, og du kan vælge posen passer til dine behov og krav. Lad os se på top 25 rejsetasker design i alle størrelser med billeder til mænd og kvinder.

1. Eiffeltårnet Bagage Trolley Tasker til mænd:

Vognen taske ser meget smart og stilfuld når den bæres. Posen har billedet af det store Eiffeltårn i kombinationen sort og hvid, hvilket gør det til at virke meget fantastisk. Vognen tasken har 360 grader roterende fire hjul og det justerbare håndtag til at trække posen. Tasken ser meget smart ud, når den bæres.

2. Vintage Floral Trolley Tasker til Travel:

Som navnet antyder, er dette en vintage type vogn taske, der anvendes af kvinder, da posen har smukke blomsterprinter hele tiden. Denne type rejsetaske kan bruges til overnatning eller weekendture tilbudsplads til opbevaring af artiklen med lynlås øverst. Posen har forlængelige håndtag på toppen, så du kan trække bagagen i opretstående stilling. Bagagen bliver lettere at bære og trække, uanset hvor du går.

3. Tote Trolley taske:

Totes er en lille kabine bagagepose, der har hjul i bunden og forlængelige håndtag til at trække posen. Da posen er lille i størrelse er det lettere at bære. Tote taske er let i vægt og har et afslappet udseende. Nogle tote trolley tasker har endda rum til laptop, som er polstret for at sikre ekstra beskyttelse af den bærbare computer. Disse poser gør personen ser smart ud, når den bæres.

4. Trolley håndtasker med hjul:

Nu foretrækker en dag nogle kvinder håndtasker med vogne, da det bliver lettere at trække og skubbe i enhver retning, du vil have uden at lægge pres på hænderne. Disse typer vogn tasker er meget behagelige at bære, når du er på farten. Håndtasken har nok plads til opbevaring og har stærk slurk til sammenlåsende formål. Posen har en smart kæde i stedet for håndtag og forlængelig vogn til trækkende formål.

5. Shopping Vogn Tasker:

Indkøbsvognen tasker bliver populære, da det hjælper dig med at gøre shopping lettere. Tasken er lavet af lærredstof og har store hjul i slutningen, hvilket gør det lettere at trække. Tasken har store og lukkede lommer, skabe, så du kan holde artiklen mens du handler. Det har fletning håndtag udlån godt greb mens shopping.

6. Ægformet Trolley Taske til Kids:

Sød lille ægformet trolley taske til små børn. Denne taske er specielt lavet af ekstremt let materiale, og posen har et godt indre rum, hvor børnene kan pakke deres artikel til rejser. For at tilføje det har glatte hjul og et justerbart håndtag, der gør det nemt at bære og på toppen børnens favorit tegneserie karakterbillede er lamineret gør det til at se mere lukrativt og stilfuldt ud.

7. Designer Small Duffle Trolley Tasker:

Denne type vognposer er meget bekvem at bære og meget rummelig. Selv om det ser ud til at være lille, men det har flere frysere til opbevaring. Tasken har flere lommer og endda har en bagage tag betyder at have ingen bekymring for at miste posen under rejsen. Den har justerbare håndtag og rullehjul på bunden, hvilket gør det nemmere at bære hvor som helst du går.

8. Floral Print Trolley taske til piger:

Da unge piger er meget glad for blomster, ser de nogle gange på en taske, der afspejler deres stil. Denne form for blomsterprintet trolley taske er den perfekte taske til dem at bære, mens de rejser. Posen har nok plads og farvekombinationerne af blå, hvide striber og med røde blomster forbedrer udseendet af posen. IT har komfortable glatte hjul og håndtag til at skubbe posen.

9. Støvdæmpende trolley taske:

Støvsikker trolley taske betyder, at tasken har en plastikbetræk belagt på posen, som ikke tillader støv at sætte sig på posen under rejsen, og dermed gøre din taske ser pæn og ryddelig. Denne type taske er meget praktisk, så nem at vedligeholde, da det ikke tillader støv at samle. Tasken fås i forskellige mønstre og mønster, og du kan vælge den efter valg og komfort.

10. 360 graders roterende hjul Trolley taske:

Disse typer af poser ser meget imponerende ud, når de bæres. Posen er lille i størrelse, men har nok plads til opbevaring af dine fornødenheder, mens du rejser. Tasken er meget nem at bære og håndtere, da det har hjulene, der roterer 360 grader, så du kan flytte eller dreje posen i enhver vinkel, du ønsker. Således kan tasken skubbes eller trækkes i enhver manøvrer du ønsker.

Se mere: Sling tasker til kvinder

11. Cute Animal Trolley Tasker:

Denne type vogn taske er perfekt til unge piger, da de altid ønsker at bære en taske se attraktivt og få dem til at se anderledes ud i mængden. Posen har form af sødt dyr og er lavet af blødt materiale. De små horn er lavet af farverige ringe, hvilket giver et imponerende udseende, når de bæres.

12. Læder Trolley taske:

Denne type læder trolley taske er perfekt til enhver at bære. Posen nok plads til opbevaring af artikler og små lommer ud over at du kan beholde små artikler. Posen har et stærkt håndtag, hvilket letter at bære med hænder og endda smart vogn til at flytte posen. Posen er lavet af læderkvalitet, hvilket giver et imponerende look, når det bæres.

13. Trolley Duffle Bag:

Duffle taske er en tønde form pose og normalt foretrukket af folk, der rejser casually. Posen har små kamre indenfor for at kunne opbevare den artikel, der kræves til rejser. Denne type poser fås i forskellige mønstre og farver, og du kan vælge den efter dine valg og krav. Posen har stærkt håndtag og hjul, hvilket gør det lettere at bære posen.

14. Multi Color Trolley Taske til Piger:

Nogle piger elsker farver og ønsker at alt skal være farverigt og lyst, selv deres trolleyposer. Disse typer af farverige trolley tasker er ideelle, da det passer til deres smag og personlighed. Vognen tasken har hjul og kan transporteres komfortabelt hvor som helst du rejser og smart sølv justerbart håndtag gør trækken lettere. Tasken er stor i størrelse og har lynlås for at beskytte tingene. Det er en perfekt rejsetaske, hvis du planlægger at rejse i længere tid.

15. Designer Trolley taske:

Disse typer vognposer ser meget imponerende ud, når de transporteres. Posen har forskellige kamre til opbevaring af artikler indeni og stærk kæde til sammenlåsende formål. Posen har et smart sølvhåndtag, der gør det lettere at trække poser. Det har rullende hjul monteret, hvilket hjælper posen til at bevæge sig glat, når det skubbes. Posen har et smart guld-kontrolleret design over hele posen og giver dermed et imponerende og ekstraordinært udseende, når det bæres.

Se mere: Rejsetasker til mænd

16. Magenta Medium Trolley Bag:

Denne type medie størrelse taske er perfekt, hvis du planlægger at rejse i færre dage. Posen har den fantastiske farvekombination af magenta og blå, og den kan bæres af både mænd og kvinder. Den har to forskellige skabe til opbevaring. Posen har rullehjul og et smarte slanke sølv og sort håndtag, hvilket gør det lettere at trække posen.

17. Herreservas med vogn:

Mænd foretrækker de poser, der er lettere at bære og håndtere med eventuelle besvær. Så denne type vogn taske er perfekt til dem. Posen har separate kamre foran for at holde og et stort rum, hvor du kan gemme alle dine fornødenheder, når du er på farten. Posen har smart rullehjul og håndtag til jævn transport af posen.

18. Polyester Trolley Bag:

Vognen tasken er lille i størrelse, men har nok plads til at gemme. Posen er lavet af polyesterstof. Da stoffet er meget let i vægt, hvilket gør posen også let i vægt. Vognen tasken er tilgængelig i forskellige former og mønster, og du kan vælge den ene efter dine krav. Tasken har små hjul er smarte håndtag, således at posen bevæger sig glat, når den bæres.

19. Light Weight Trolley Bag:

Denne taske er lavet af meget let materiale og betegnes som lette vægtede rejsetasker. Posen har plads nok til at opbevare og har kompressionstropper til at holde tingene intakte. Det har et justerbart enkelt håndtag og roterende hjul, der gør det lettere at bære posen fra et sted til et andet. Denne type poser foretrækkes af folk, der rejser med fly, da posen vejer meget mindre og dermed hjælper med at bære mere bagage.

20. Flerlags trolley taske:

Disse typer rejsetaske er meget bekvemme, når du rejser, mens du justerer dem efter situationer. Posen har nok kamre, hvor i du kan gemme ting. Det har også polstret kabinet, hvor i du kan holde din laptop sikkert. Posen har stærke lynlåse til sammenlåsende formål. Posen har rullehjul og stærke trendy håndtag til at transportere posen.

Se mere: Flad Poly-tasker

21. Branded Trolley Bag for Men:

Mange mænd elsker og sætter pris på at bære kun mærket taske taske. Nu designer mange store mærker trolleyposer, og det ser endog klassisk ud, når de bæres. Posen har en pæn og glat finish, så det ser fantastisk ud og stilfuldt. Posen har rullehjul og slanke håndtag til at skubbe posen. Den har høj kvalitet lynlås øverst og et dybt indvendigt rum til opbevaring.

22. Vandtæt Trolley taske:

Mens du rejser, hvis vand eller nogen form for juice spildes i din taske, skal du ikke bekymre dig om, at din taske er sikker fra enhver form for skade. Som navnet antyder, er vognen taske lavet af materiale, hvor der ikke er vandpåvirkning, det er vandtæt . Håndtasken har lille kammer til at gemme ting. Farvekombinationen af ​​posen er fantastisk og har smart sort håndtag til at trække posen.

23. Cool Kuffertype Trolley Taske:

Denne type taske ser meget sød og fashionabel ud. Tasken har et imponerende udseende og er lavet af hård overflade. Posen har rigelig plads til at gemme ting og stilfuldt håndtag og hjul til at trække posen.

24. 20 tommer Trolley taske:

Hvis du planlægger to rejser til weekender for en kort tur, så er denne type 20 tommer taske en perfekt taske til at bære. Tasken fås i forskellige stilarter og farver, og du kan vælge den efter eget valg. Posen har to forhjul og stærke håndtag til at trække posen.

25. Pure White Hard Shell Trolley Tasker:

Alt i hvidt ser imponerende og stilfuldt når det bæres. Tasken har hård skal, men den er ret lys i vægt, når den bæres. Tasken er af typen kuffert og har fire spinnerhjul og smarte, elegante sorte håndtag til at trække posen. Det giver en kvinde meget forskellige og stilfulde, når den bærer denne taske.

Vognposer er blevet meget almindelige nu dage, da det gør din rejse lettere og glattere. Hvis dine tasker bliver tunge, behøver du ikke bekymre dig om hjulene og håndtere vedhæftet, så det passer dig til at bære posen. Trolley taske er tilgængelig i forskellige størrelser og former, så tag en og flaunt din stil og udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Se videoen: Effie Gray (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send