Frisurer

Top 9 krøllede frisurer til runde ansigter

Pin
Send
Share
Send


Forskellige typer af hårdoser kan gøre ansigtet mindre end det brede bredde, hvis en person har rundlig ansigtsform. De krøllede stilarter kan være en god teknik til at gøre dette.

Nedenfor er de øverste 9 krøllede hår stilarter til runde ansigter, som en person bør helt sikkert prøve.

Bedste Curly Frisurer til Round Faces:

1. Party Curls:

Denne type messet udseende kan gøres på længere afsnit. Folk kan skifte disse til en side for at gøre en side af ansigtet mindre.

2. Det skiftede afrikanske udseende:

Dette er et meget stilfuldt og frizzed look. Disse kan gøres fra anerkendte parlors. Derfor er en person, der ønsker at sporte noget som dette, så de bør bestille salonsessioner til en sammenkomst.

3. The Wisped Model Look:

Dette er en meget prangende. Disse kan nemt gøres for forskellige typer af parter. Disse kan også være sport til pige partier og også for college.

Se mere: frynse haircut til runde ansigt

4. The Rocker Chic Look:

Dette er en meget drengagtig mode, der let kan gøres for de mennesker, der ikke kan lide længere sektioner, da de er ret vanskelige at vedligeholde. Hvis en person har college-rutine, så kan de lide at holde disse kortere, og så kan disse typer af udseende udprøves. Dette er derfor godt til at bære på kollegier og også til dag ud lejligheder. Disse kan gøres til pigeaftenpartier og kan også holdes sammen med chiffon sarees eller andre traditionelle øreringe. Disse er ret glamourøse og også helt prangende.

5. Den opdelte gør:

For fester og andre familieforsamlinger kan disse typer udseende gøres. Afsnittene kan børstes og derefter klippes i øverste position, og så kan disse laves med polstring. Dette øger lydstyrken, og nogle sektioner kan udtages og rulles. Disse kan klippes med nogle blomsterklips til en mere feststil og også disse kan gives nogle sprayer for at holde disse fra at falde ud eller løsne sig. Disse kan bæres med traditionelle get ups og også med andre moderne dragt.

6. Det bløde udseende:

Hvis sektionerne holdes løs, og også disse får lidt varme og blæser, kan disse blive blæst. Nogle vand fra en flaske med flaske kan bruges, når du blæser. Dette vil gøre det mere håndterbart. Disse kan så bæres med nogle hatte som vist på billedet ovenfor, og en person kan gøre siderne af ansigtet slankere.

Se mere: lige hår frisurer til runde ansigter

7. The Edged Cut:

Dette er et kantet snit, der kan gøres fra en god salon. Disse er ganske gode til sportslige under shopping fest med venner og kan også være sport for regelmæssigt fritidstøj. Disse er også gode med blomsterprinter og andre tøj. Disse kan bæres regelmæssigt og kan styles uden professionelle krav. Imidlertid kan der kræves opvarmning apparater og også et andet udstyr, der kan give denne type vinkede føler. Serum og andre volumesprayer kan bruges til at gøre dette udseende endnu mere glamourøst.

8. The Glamourous Party Girl Look:

Dette kan gøres i længden, der er skulderafskåret. Disse kan gøres let for forskellige typer af parter. Disse vil også kræve forskellige typer af produkter, som skal være professionelle og salontype.

Se mere: forskellige bangs til ansigtsformer

9. Casual Hairdo:

Dette er et meget afslappet udseende, der kan gøres med varme og også nogle apparater som ruller. Disse kan være sport med afslappede eller polka outfits.

Pin
Send
Share
Send