Skønhed og mode

9 Bedste Marathi Rangoli Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Som indianere er vi alle glade for farver. En fantastisk måde at vise vores påskønnelse på er at lave Rangolis i festlige årstider. I løbet af de sidste par årtier er der kommet mange nye designs og mønstre, og alle er bemærkelsesværdigt smukke. Hvis du leder efter nogle af de populære og bedste designs, der findes i Maharashtra, kan du henvise til de næste par stykker.

Smukke Marathi Rangoli Designs med billeder:

1. Små Ganesh Marathi Rangoli Design:

Et godt design til Rangoli kan være Ganesh Marathi Rangoli Design. Som vi alle ved, at Lord Ganesh er en af ​​de vigtigste guder i Marathi-kulturen, kan du bruge sit billede og skabe noget så smukt og lovende som dette. Du kan bruge enkle mønstre og designs for at få det til at se mere attraktivt ud. Du kan gøre denne type Maharashtra rangoli design med prikker for at gøre det nemt og nemt.

2. Flerfarvet Marathi Rangoli Design:

Den flerfarvede Marathi Rangoli Design er virkelig meget smuk at se på. Du kan bruge lyse farver som blå, orange, gul og grøn og skabe dem i cirkulære figurer. Du kan også bruge et simpelt mønster, der fungerer som broderi. Omkring det med rosenplanter eller lamper vil fremhæve sin skønhed.

3. Floral Marathi Rangoli Design:

En af de bedste rangoli designs ses blandt marathierne er de maleriske og pæne blomsterarter. Du kan bruge røde, gule, lyserøde og hvide kronblade af enhver blomst, der har nogen af ​​disse farver og skabe en smuk blomst Rangoli. Disse typer er simpel blomst Maharashtra design er almindelig, men alligevel meget populær.

Se mere: Nem Rangoli Designs til børn

4. Bananblader Marathi Rangoli Design:

Et unikt design set blandt Rangolis er den der indeholder bananblad. Du kan tegne det simple billede af Lord Ganesh og omslutte det med rige grønne kronblade. Brug orange og gule blomster til at fremhæve sin skønhed. Denne ene er fantastisk og skal helt sikkert hente dig en masse komplimenter. Du kan tegne ram ram design på midten for dette Marathi rangoli design, der vil se også godt ud.

5. Betydende Marathi Rangoli Design:

Et design bliver kun signifikant, når det frembringer de sande farver på en festival. Du kan bruge dette vidunderlige design, som vil stå som en afspejling af den hinduiske kultur og traditioner. Sørg for, at farverne du bruger, er lyse, fordi kedelige farver aldrig ser ret udseende ud.

6. Lilla Marathi Rangoli Design:

Hvis du er på udkig efter en fin Marathi Rangoli Design til brug under en konkurrence, kan du få dig selv denne. Det ser meget attraktivt og pænt ud. Den lilla farve ser majestætisk ud og blomsterne i hvert hjørne gør dette design til en absolut skønhed. Du kan også bruge dine yndlingsformer og mønstre.

Se mere: Kerala Rangoli Blomster

7. Fuld Marathi Rangoli Design:

Et Rangoli Design, der vil tage hele rummet ud, vil se fantastisk ut. Ved hjælp af store huller, vil dette design sikkert tage væk kagen. Du kan bruge blomster og hjerte mønstre. Lyse farver er et must. Du bør også bruge kridt til broderi. Det vil fremhæve skønheden i din Rangoli. Dette er en af ​​de bedste traditionelle Marathi rangoli designs med prikker.

8. Autentisk Marathi Rangoli Design:

En autentisk Marathi Rangoli Design er alt hvad du behøver for at gøre enhver festlig lejlighed lykkelige og perfekte. Kombinationen af ​​rød og grøn ser perfekt ud, og den hvide farve, der bruges til mønstre, ser fancy og smuk ud. Hvis du organiserer en stor begivenhed, bør du helt sikkert bruge dette design.

Se mere: Gujarati Rangoli Billeder

9. Blue Peacock Marathi Rangoli Design:

Den blå påfugle Marathi rangoli design er en af ​​de bedste der ses indtil dato i hele Maharashtra. Du kan bruge typiske indiske mønstre og mønstre til at fremhæve sin skønhed og bruge nogle lyse farver for at få det til at se godt ud og godt formet. Sørg for at du hjælper en ekspert, især fordi sådanne designs ikke er nemme at lave.

Se videoen: इतन Simple Rangoli Design क आप भ बन लग. Rangoli Easy and Simple Designs for Diwali (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send