Skønhed og mode

25 Denim Nederdele til damer af forskellige kroppstyper

Pin
Send
Share
Send


Denim Skirts, den måde, der engang rokkede verden i 1960'erne er nu tilbage. Denim nederdele er ekstremt populære for deres alsidighed. Disse figurer smigrende nederdele kan bæres næsten af ​​alle uanset deres kropstype. De nyeste denimkjoler adskiller sig lidt fra deres forgængere, med deres pæne og polerede look. De gøres nu mere klassiske og kommer i forskellige prints og broderier. Disse jeans nederdele til damer nu er designet med høje talje og længere hæmmer. Nogle af disse nederdele kommer også med en klemme af drama med knapper og endda kontrastvæsker for at gøre dem mere tiltalende. Når parret med en jeanskjorte med disse jeanskjoler, kan du aldrig gå galt. Tjek disse artikler for at udforske nogle af de bedste jeanskjoler til kvinder.

Hvorfor foretrukne denim nederdele?

Denimkjoler har altid været ganske populære hos fashionistas. De er de mest komfortable og stilfulde alternativer til denimbukser. Disse ekstremt alsidige tøj er tilbage i mode og kan betragtes som en tidløs trend. Ikke alene kan du lave dem sammen med en række toppe og t-shirts, men kan også vælge et koordineret look med en denim shirt og jakke. Fra arbejde til en aften fest, kan du tilføje og minus nogle tilbehør til at klæde sig og klæde sig ned. En anden interessant stil, som mange mennesker vælger, er at bære en denim nederdel under en mini kjole til at rocke din Instagram side!

Hvilken Denim Skirts passer til din krop?

Når det kommer til en denim nederdel, kan næsten alle trække de fleste mønstre helt ubesværet ud. Men hvis du ønsker det billede perfekt fejlfri look. Gå gennem nogle af disse tips for at vide, hvordan du vælger din perfekte denim nederdel:

  • Hvis du har en æbleformet krop, skal du vælge en høj talje, flouncy denim nederdel for at dække midterdelen. Du kan vælge mellem et mellemlange nederdel for at få din krop til at blive slank.
  • Hvis du har en bananformet krop, er det bedste valg at gå til en bodycon type, passende mini denim skørt. Også vælge en slank hæmme, der viser dine slanke, smukke ben.
  • Har du en timeglasformet krop? Pencil nederdele er lavet til dig. Vælg en blyantdynt nederdel, der kan fremhæve dine kurver og skjuler lårene.
  • For kvinder med pæreformet krop er A-line nederdele bare perfekt til dig. Gå til en A-line denim nederdel, der fremhæver din talje og dækker din hofte del. Det vil minimere din tunge bundhalvdel.

Hvilken aldersgruppe kan gå til denimkjoler?

Denim nederdele er tidløs, tidløs mode. Selvom der ikke er nogen specifik alder at prøve disse smukke tøj, er de bedst egnet til teenagepiger, til kvinder i 40'erne. Afhængigt af deres alder og den lejlighed, de deltager i, vælger man den rigtige snit og længde med en matchende top, der passer til deres krop, kan den gøre det til et perfekt tøj.

Forskellige typer af Denim Skirts Designs for Women:

Der er mange andre stilarter, og nogle stilarter til denim-nederdel er angivet her.

1. Denim Mini Skirt:

Tjek denne super sexede ultra-moderne denim mini skørt. Denne vaskede denim nederdel har et perfekt, poleret look og kan få dig til at se helt glamourøs ud. Den hvide skygge på denim giver os et smukt udseende og gør den perfekt til enhver lejlighed. Du kan næsten klæde dig og kjole hurtigt ned med denne nederdel ved bare at ændre toppen. Bær den med en t-shirt til et sportigt udseende eller en skulderplade til et aftendiva-look. De ekstra løkker i taljen kan understøtte de fleste bælter, som kan tilføje ekstra oomph til outfit. Dette er bedst egnet til kvinder med slanke krop og veltonede ben.

2. Denim Midi Nederdel:

Denne denim-midterkjole kommer i et lystblåt stof og er af midterlængde. Den bedste del af dette nederdel er den broderede skulpterede kant, som forbedrer nederdelens overordnede udseende. Det midterste knappanel med hvide metalliske knapper hæver udseendet af tøjet. De er en perfekt kontrast til den ensfarvede nederdel. Bedste parret med en lysfarvet top, denne dejlige, friske fra mode nederdel kan få dig til at ligne en diva. Bruges normalt som aftenpleje, kan dette nederdel også omdannes til arbejdstøj ved at samle det med en skarp hvid collared skjorte og minimal tilbehør. Glem ikke at bære de dejlige stiletter!

3. Bekymret Denim Nederdel:

Hvem siger distressed stil er kun til din denimbuks? Tjek denne uber cool nødsituerede denim nederdel til at feje dig af dine fødder. Denne søde mini nederdel i midterstilet stil og har to sidelommer med nitte knapper. Den pænt færdige plaster på siden og frynserne gør denne nederdel ekstremt populær hos unge. Dette bæres bedst af teenagere, der elsker at udtrykke sig selvstændigt, frit og oprørligt, med dette outfit. Bær det med en t-shirt eller en afslappet top til at rocke dig til herlighed! Du kan også tilføje et feminint tryk på denne nederdel ved at vælge et sødt, blomstret eller lacy bælte for at forbedre dit udseende.

4. Hvid Denim Nederdel:

Sig hej til denne utroligt smukke hvide denim nederdel. Denne altid friske hvide nederdel kan få nogen til at ligne en engel med den bløde og glatte finish. Den højmælte nederdel leveres med et svampebælte til folk med ekstra fedt i deres underlivsregion. Ved at bære denne nederdel kan du holde din abs flad og skubbe alt overskydende fedt ind. Denne alsidige nederdel kan parres med næsten enhver top eller t-shirt til et forlængende look. Pencil silhuettemodellen er god til kvinder med timeglasfigurer og er designet til at smigre selv kigger med kort blik. Den leveres med en frontknaplukning og har bæltebånd. Den leveres også med en klassisk 5-lommes styling.

5. Plus Size denim Nederdel:

Hvis du synes mini-jeanskjørt er kun til slanke figurer, er det tid til at få dine fakta rigtige. Tjek denne sensationelle blå broderede mini denim nederdel. Det er specielt lavet til plusstørrelser og kurvede piger. Kjolen leveres med sideblomstret applique arbejde, der omdanner din regelmæssige denim nederdel til smukke tøj. Det centrerede knappanel med metalliske knapper tilføjer et glamourøst udseende til nederdelen. Denne nederdel kommer i en body fit silhuet og har to forreste lommer. Par det med en tank top, matchende tilbehør og højhælede sko og gør dig klar til at tage verden med en storm.

6. Pink Denim Skirt:

Dette er generationen af ​​årtusinder og enhjørninger, hvor kvinder vil have alt i en farve, de vil have, herunder deres denims. Pink denim nederdel, ja! Du læser det rigtigt! Denne pink denim nederdel er lavet kun til piger og kvinder, der elsker denne farve. Denne smukke mini nederdel er helt sikkert en head turner og kommer i en figur smigrende pasform. Alt hvad du behøver er en grundlæggende t-shirt, og du er klar til at rocke verden. Par det med en sød baby pink jakke at se sensationel. Stoffet består sædvanligvis af ren bomuld og kan indeholde elastan til et udseende. Dette er bedst slidt som en afslappet tøj og aftenpleje.

7. Rød Denim Nederdel:

Denne kirsebærrøde denim nederdel er et smukt stykke tøj. Den lyse fedte rødt tøj er et must i de dumme regnfulde og hvide iskalde vintre for at spike dine dage. Denne nederdel tilføjer en frisk farvefarve til dit outfit og kan få dig til at se fantastisk ud. Alt du skal gøre er at sammenkoble det med en cool hvid t-shirt og et par hvide sneakers til at se godt ud. Den leveres i monteret silhuettemodel og en strakt bomuldsdimension, der består af ren bomuld og elastan. Kjolen er forstærket med en hvid frontknap og lynlås.

8. Green Denim Skirt:

Der er ikke et enkelt kedeligt øjeblik med disse farverige denimkjoler. Denne grønne denim nederdel kan føje livet til de mest kedelige øjeblikke. Den har en smigrende høj talje og en frynse kantlinje til et stilfuldt look. Denne trendy nederdel kan omdanne dig fra en almindelig pige til en fashionista om få sekunder. Den leveres med lynlås og den sædvanlige fem lommestil. Du kan også tilføje mere berøring af glamour med dine favoritter bælter ved hjælp af bælte løkker fastgjort til nederdelen. Denne bomulds denim nederdel er perfekt til varme sommerdage, når du ønsker at vælge noget, der er luftigt, komfortabelt og alligevel moderigtigt. Par det med en sød t-shirt eller top for at rocke festen!

9. Blomstertrykt Denim Nederdel:

Denne floral print A-line denim nederdel er så sød. Med blomster nu tilbage i mode, kombinerer denne mode med stilen af ​​denim gør den til et unikt stykke. Dette er bedst egnet til afslappede udflugter, og en almindelig t-shirt eller en koordineret floral top ser godt ud på den. Den blomstrede trykte denim nederdel er bedst egnet til teenagere og kvinder i deres tyverne for flirty, quirky look. Lav det med en hat og gør dig klar til at rocke verden. Det høje elastikbånd sikrer, at din talje er fremhævet, mens den frilly nederdel dækker dine lår og giver dig et glat nedre halvt look.

10. Faded Denim Short Skirt:

Korte denimkjoler er hele tiden favorit til damer. Selv om denne nederdel ser flot ud, men det gør bæreren meget smart. Det har samme udseende som et par jeans og har meget korte frynser ned. Det halvt falmede design gør det til enestående. Dette er bedst egnet til bananformede kvinder, der har de samme målinger over hele kroppen. Mini skørtet glatter de slanke ben, mens frynserne tilføjer noget drama til outfit. Pare det op med en sød t-shirt eller en afgrøde toppen til at skille sig ud som en crowd puller. Dette er bedst for teenagere og kvinder i begyndelsen af ​​tyverne med slanke kroppe.

11. Denim Lang kjørt:

Har du en timeglas figur? Tjek dette lange blyantskørt, der er et perfekt alternativ til et par jeansbukser. Denne fantastiske denim nederdel kommer med en front spalte for komfort og stil. Det er også stylet som en jeansbukse med en front lynlås og bæltsløjfer. Sidelommerne er placeret i nøjagtig samme position af din yndlingsdimension. Denne blyantkjole accentuerer dine kurver og får dig til at ligne en diva. Det anbefales at bære med en top eller en fin skarp hvid skjorte med en høj ankel støvler. Tid til at ligne en vintage gudinde!

12. Mermaid Denim Skirt:

Tjek dette blyantskørt med et ekstra drama af dikkedarer. Hvis man vil se ud som en havfrue, så gå til denne nederdel. Det er et blyantskørt, der har dikkedarer, som bare giver udseende af havfruen. Dette er velegnet til yngre kvinder med timeglasfigurer, der trygt kan flaute deres kurver og er heller ikke bekymrede for deres lår. Det frilly nederdel gør dig til at se ud som om du er klar til nogle spanske tango! Vi anbefalede at bære denne nederdel med en sød frilly top til at koordinere med frynserne i denne nederdel. Brug sløjfe øreringe og glem ikke at bære de højhælede sandaler.

13. Frill Denim Medium Length Skirt:

Denne marineblå frill denim nederdel får dig til at glemme dine frynser. Det er en løst monteret nederdel med dikkedarer, der er pænt udført og er en knælængde nederdel. Det har bælte og intet andet tilbehør som knapper og alt. Det ser perfekt ud til at bære på arbejdspladsen. Denne søde A-line nederdel er bare perfekt til dem med pæreformede kroppe, der kan lide at skjule deres omfangsrige lårregioner. Den pæne talje passer til din talje som en drøm, og de vellavede dikkedarer giver effekten af ​​et flydende drama på dine ben. Denne midterste nederdel passer bedst til ældre kvinder også, og en fin top anbefales at parre med den.

14. Blonder med Denim Nederdel til Kvinder:

Lange nederdele giver et meget elegant udseende, og denne nederdel passer til det udseende. Denne brude inspirerede denim nederdel giver dig nogle store modemål. Ikke blot skjule deres ben, men også tilføje et strejf af lacy drama til din nederdel. Denne smukt designede nederdel fører os tilbage til den victorianske æra, der handlede om at tilføje frynser, snørebånd og dikkedarer. Hvad hvis du kunne kombinere blonder og dikkedarer? Denne smukke nederdel er bedst sammensat med en koordineret lacy top eller skjorte og tilbehør skal holdes minimal. Denne nederdel passer ikke kun til unge piger, men også kvinder i 30'erne og 40'erne, der gerne vil gå lidt flirtende nogle gange.

15. Short Patch arbejdede Denim Skirt:

Patch arbejde kan gøres på en hvilken som helst denim skørt enten lang eller kort. Du kan endda slå din gamle til nye ved at lappe. Denne denim nederdel har smukke blinkende farvede stjerner tilføjet, hvilket gør denne korte nederdel ser blændende ud. Det er din tur at skinne som en stjerne med denne sequined stjerne patch arbejde mini nederdel. Best designet til unge piger og slanke kvinder, denne nederdel er sikker på en hoved drejeren på en fest. Det har det gnistre og glans for at få dig til at se fantastisk ud, men vær så sød. Midtknapperne tilføjer lidt ekstra drama til allerede dramatisk nederdel. Dette er bedst parret med en simpel top eller en t-shirt og er perfekt til fest med venner.

16. Broderede Plisseret Denim Nederdele til Piger:

Broderi er lavet på for det meste alle kjoler, men på jeanskjørt? Broderi gør udseendet storslået, og når det gøres på denimkjoler gør det det køligt. Bored af at have klare jeans, så er broderet denim den bedste mulighed. Broderi kan gøres med forskellige farver og kan laves til noget design med det; ligesom i dette nederdel broderes hvide blomster. Denne lækker lille nederdel er lavet til små unge piger, der ser så ømme og skrøbelige ud som disse blomster. De dejlige hvide blomster gør dig til at ligne en pige. Denne nederdel er bedst parret med en hvid top eller t-shirt. Kombiner dette med hvide hævede sandaler og en hat, du er klar til at stjæle mange hjerter.

17. Designer Low Rise Denim Skirt:

Denne denim skørt har sin nedre del skrå som er et skåret fra lår af et ben til lige over knæet af andet ben. Det har korte frynser ned og ovenstående del ser godt om et par jeans. Det ser meget smart på piger, der kan lide at spille det modigt og eksperimentere med deres udseende. Fringierne giver et uroligt udseende og er perfekt til afslappet aftenslitage. Kjolen leveres også med metalliske knapper og to sidelommer. Det er en midtstige nederdel med en lille hæmme. Par det med en sød top og tag den ind for det perfekte udseende.

18. A-Line Denim Skirt:

Denne sort er defineret af den karakteristiske flare og det faktum, at denne flare har formen i stort bogstav. Det er en klassisk slags skørt jean, der ville gøre dig klassisk, når du bærer den. De passer tæt på taljen og understreger hofter og lår, men længere nede flakker de, ligesom formen på et bogstav 'A'. Denne denim kjoler stil er fantastisk til kvinder og piger, der har små kroppe og slanke ben. Dette er bedst til daglig og college slid og ser godt ud, når de er sammen med en t-shirt eller en passende top. Bare glem ikke at bære dine favoritt kilehælede sandaler med denne nederdel.

19. Asymmetrisk Jean Skirt:

Hæmen i nederdelen gør det til det asymmetriske udseende, der er længere på siden og forsiden. Den anden side er forholdsvis kort. For at give et glamourøst udseende til nederdelen, er panelerne dekoreret. Hvis du er en person, der er sikker på din figur og elsker at spille den fed, skal du tjekke denne nederdelstil. Det er en mini nederdel, som kan gå lidt over sin sædvanlige længde. Den sædvanlige stil på denne nederdel er fastgjort kort indenfor for komfort og stil. Par det med en løs, flydende top til et sanseligt udseende. Dette passer kun til dem med godt tonede ben og nederste halvdel.

20. fuld længde jeans nederdel til piger:

Det er en lang, der følger hele vejen ned, dermed navnet. En jeans nederdel er lavet med et sådant materiale, der er lavet som taljen, der lægger vægt på ben og hofter, der gør det til at se spektakulært ud. Dette er det bedste blandt beskedne jeanskjoler og er en perfekt mulighed for kvinder i alle aldersgrupper. Kjolen kommer i en jeansbuksestil med centreret knappanel og sidelommer. Det kommer også med en mid-riff talje bælte og løkker. Bedst slidt med en passende t-shirt og kontrast loafers, dette er et af de mest komfortable tøj til de svage, sommerlige eftermiddage.

21. Langstrakte Jeans Nederdele:

Nederdelene ligner fra taljen til hæmmen. Sådanne designede nederdele er almindeligvis kendt som de lige nederdele. Bedste valg til formelle og afslappede lejligheder, disse lige nederdele varierer i deres længder-ankel / midkalve og knæ. De lige jeans nederdele ser fantastisk ud på alle kroppstyper. Det kommer i en lav talje linje og kommer i en traditionel nederdel stil. Denne skørt er bedst egnet til afslappede udflugter. Den leveres med centreret knappanel og to sidelommer. Bær det med en afskallet top eller en sød t-shirt for at se fantastisk ud. Den mest forlængende del af denne nederdel er dens falmede udseende, der hæver skønheden i outfit.

22. Gypsy Jean Skirt:

Monteret i en A-line stil omkring taljen og forlænger anklen. Den berømt kendt som sigøjnerbeklædningerne kommer i både elastisk og har også bånd. Nogle af dem er også crinkled med materialet. Denne Boho look nederdel er også velegnet til kvinder med store nederste halvdele og ønsker at dække deres lår. Frills sikrer god dækning og får dig til at se halvdelen af ​​din alder. Denne glatte skjørt er bedst slidt med en flot, sød top og et perle tilbehør kan hæve outfit. Denne nederdel er kun egnet til kausal udflugter og shopping, og må ikke gøre det til arbejdstøj. Det ekstra crinkled stof gør det til et lavt vedligeholdelsesudstyr.

23. Pencil Long Jeans Skirt:

Blyant nederdel er monteret fra taljen til knæet. Den samme længde er grunden til sit glamourøse udseende. Pencilskjørt er blandt de stilfulde og de populære blandt casual og udendørs tøj. Denne sporty nederdel giver dig en perfekt pasform og accentuerer også dine kurver. Især hvis du har slanke ben og godt lårområde, er dette knælængde blyantskørt lige perfekt til dig. Den dristige blå denim kan matches med næsten enhver farvet top eller t-shirt. Det anbefales at prøve en stribet, passende tee til en dejlig pige-næste dør look. Best passer til unge piger og kvinder i deres 20'ere.

24. Wrap Blue Jeans Nederdele:

Specielt designet unikt i udseende, har wrap up nederdele et dynamisk udseende, når de bæres. Disse nederdele er rektangulære skærede sømme og ender med selvbinder. Kjolen er pakket rundt i taljen og bundet i enden. Sådanne nederdele har forskellige længder mest foretrukne er knælængden og ankellængden. Kvinder, der har en tynd krop, kan endda vælge korte kortere nederdele. Disse wrap nederdele normalt kommer som en forlængelse til en kort, der er syet inde. Disse ekstremt lave nederdele kan være ret ubehagelige, hvis de ikke bæres rigtigt. Sørg altid for at vælge en matchende hipster indvendig for at undgå garderobefejl. Bedst til college piger.

25. Plisseret Jean Nederdele til Teens:

Plisseret jeans er en af ​​de mest foretrukne jeanskjørt blandt damer, der elsker at bære følefri slags outfits. Plissede nederdele har rummeligt værelse i hæmningen. Pletterne er varmepressede og endda syet. Disse prinsesse inspirerede nederdele kan give dig et lovey-dovey look, takket være disse smukke pletter. Da de skiller sig ud, anbefales det at bære denne nederdel med et par matchende shorts inde. Passer bedst til fest og aften. Denne nederdel er mest populær blandt unge piger og kvinder, der er helt sikre på deres kroppe.

Denim nederdele er ekstremt alsidige tøj og har ingen hurtige og hurtige regler. De kan ændres, så de passer til dine smag og krav. Uanset om man ønsker at se tomboyish eller ønsker at tilføje en oomph-faktor til deres udseende, kan disse stilfulde beklædningsgenstande snoet i enhver stil. Jeans nederdele til damer er næsten et must i deres garderobeskabe, da de gør for et perfekt alternativ til deres denimbukser. Hvis du ønsker at tilføje lidt glitz og glamour til dit liv, kommer denimskjørt sikkert til din redning. Vi håber du kunne lide denne fantastiske samling fra verden af ​​denim kjoler.

Se videoen: Staff Picks: Shorts & Nederdele Med Signe & Nanna (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send