Skønhed og mode

9 Berømte Kambodsiske Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Cambodja er et af verdens største lande. Det ligger i Indo-Kinesiske Halvø og har nogle af de bedste attraktioner med hensyn til kultur, arkitektur, naturskønne skønheder og strande. De er også kendt for deres søer, haver, vandfald og jungle og tjener som et af de steder, der er perfekte for alle naturelskere, opdagelsesrejsende og eventyr. Hvis du planlægger at tage en dejlig lang ferie til Cambodja, har vi tiltrukket nogle af Cambodjas turiststeder, som du sikkert bør besøge.

Cambodja Turiststeder:

Her finder du nogle af de berømte kambodjanske steder at besøge med billeder.

Sihanoukville:

Sihanoukville er en vigtig havneby og badeby beliggende på Thailands Bugt. Det er også kendt som Kampong Som og er en af ​​de smukke strande, hvor du kan nyde og slappe af med din familie og venner. Det mousserende vand, hvidt sand og naturskønhed er sikker på at gøre din ferie værd.

Sølvpagoda:

Sølvpagoden i Cambodja ligger i kongeslottet. De bedste attraktioner her er de veletablerede guld og jeweled Buddha statuer. De indre vægge på gården er blevet pyntet med et farverigt og detaljeret vægmaleri, der tilhører myten Ramayana. Kommer til dette sted vil helt sikkert hjælpe dig med at forstå Kambodjas kultur og religion. Det er et af de bedste cambodien steder at besøge af alle.

Se mere: Indiske Heritage Tours

Bokor Hill Station:

Bokor Hill Station blev etableret i 1920 af franskmændene. De er blevet forladt to gange og er kendt for at give dig en meget uhyggelig følelse. Selv om vejen er lukket for videre bygning siden år 2008, kan du stadig besøge dette sted ved at kontakte lokale rejsebureauer.

Koh Ker:

Koh Ker er hovedstaden i det gamle Khmer-imperium. Det har nogle af de bedste strukturer, bygninger og skulpturer at blive set og er virkelig et smukt syn. Dette sted afspejler Kambodjas traditioner, told og arkitektur og er ideel til udforskning og eventyr.

Se mere: Steder at besøge i Visakhapatnam

Kratie:

Kratie er en meget lille og fredelig by, der ligger ved bredden af ​​floden Mekong. Det er fyldt med bygninger, der blev bygget af franskmændene. Dette sted er ret for alle Irrawaddy delfin elskere, der også falder meget langsomt. Tilsyneladende er der omkring seksogtredive til otteogtredive delfiner fundet i denne region nu.

Angkor:

Angkor er en af ​​de mest spektakulære og gamle steder i Cambodja. Det har flere religiøse templer og monumenter, der vil helt spændte dig. Det berømte Angkor Wat tempel og Bayon Temple bør absolut besøges. Kommer til dette sted bør være meget sjovt, da du virkelig vil opdage og lære mere om den cambodjanske kultur.

Se mere: Steder at besøge i nærheden af ​​Jammu

Banteay Srei:

Banteay Srei er et tempel beliggende omkring 25 km væk fra Angkor-komplekset. Det blev bygget i rød sandsten i år 967 f.Kr. og har nogle af de fineste og godt formede vægudskæringer, der stadig er fremtrædende og tydeligt synlige i dag. Det er Angkor's vigtigste tempel og har tusindvis af besøgende hvert år.

Preah Vihear:

Preah Vihear er et berømt og prestigefyldt tempel i Khmer-imperiet beliggende i grænsen til Thailand og Cambodja. Det blev bygget et sted i det tolvte århundrede og er dedikeret til Lord Shiva. Preah Vihear har heller ikke været genstand for territorialt tvister mellem Thailand og Cambodja i ganske få år.

Tonle Sap:

Tonle Sap er den største ferskvands sø i Cambodja og er kendt for at ekspandere med årstider. Det er et hjem for mange vietnamesiske og Cham familier, der bor i de flydende landsbyer omkring søen.

Pin
Send
Share
Send